Sprzedaż AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Sprzedaż AMOLAD
nie dość ze więcej zarabiają to jeszcze tańsze płyty mają
powalone to 
i nie dziwota ze u nas kto moze to piraci 
- Elevatorman
- -#Clansman

no jak ktos zarabia kilkaset złoty a płyta kosztuje 80.....
niech ktos mi wytlumaczy dlaczego taka roznica, mam jakis specjalny podateg czy to przycinka emi czy cos jeszcze innnego 
Heh, teraz się zreflektowałem
Jutro wieczorem, to jest wtorek wieczór 
Czyli kiedy ??WICKER MAN pisze:A Billboard powinien być jutro wieczorem lub we wtorek.
- Elevatorman
- -#Clansman

billboard? 
Amerykańska lista przebojów.Elevatorman pisze:billboard?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Notowanie Billboardu poznamy prawdopodobnie dopiero w środę.
- Metalophil
- -#Moonchild

podejrzewam że koszty transportu, bo u nas się płyt takich zespołów jak Slayer czy IM nie produkujespioch pisze:niech ktos mi wytlumaczy dlaczego taka roznica, mam jakis specjalny podateg czy to przycinka emi czy cos jeszcze innnego
ponadto - o ile cena Slayera w USA mnie nie dziwi - w końcu to ameykański zespół więc cena jego płyt jest taka sama jak polskich zespołów w Polsce, o tyle z tym Maiden to musi być chyba jakiś chłyt matetintody Sanctuary
Ale dalej jest chyba z Nowego Yorku do Los Angeles niż z Polski do Holandii (bo chyba tam płyty tłoczą, albo Szwecja już sam nie wiem). Chociąż dochodzą cła, ale to aż tak dużo nie jest.podejrzewam że koszty transportu, bo u nas się płyt takich zespołów jak Slayer czy IM nie produkuje
to może sami zrobimy zrzutę i założymy tłocznię ? 
-
paulek
- -#Lord of the flies

A ja chciałem wszystkich ostrzec przed kupowaniem np na pewnym popularnym portalu aukcyjnym
okazyjnie taniego AMOLAD w wersji z DVD, bo najprawdopodobniej nadzieje się na pirata; od jakichś dwóch tygodni są one już na rynku, świetnie podrobione nawet tzw slipkeys jest bez zarzutu... wczoraj widziałem kilkanaście egzemplarzy tego "wydawnictwa" u jedego człowieka....
Normalnie w tym kraju nie moze być uczciwie....
paulek pisze:slipkeys
Co to jest ?
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Z tego co wiem to profesjonalna nazwa kartoniku, tylko, że inaczej siępiszeAbstract pisze:paulek pisze:slipkeys
Co to jest ?
AMOLAD spadł z #4 miejsca na #17 w Wielkiej Brytanii. Teraz będzie tak chyba wszędzie. Kto miał kupić, to kupił, a reszta nie będzie za bardzo zainteresowana. Ciekawe jak sprawa będzie się miała z Polską.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Posło na łeb na szyje. Miejmy nadzieję, że w Polsce się jeszcze długo utrzyma, przynajmniej do zdobycia złota.Zygmunt pisze:AMOLAD spadł z #4 miejsca na #17 w Wielkiej Brytanii. Teraz będzie tak chyba wszędzie. Kto miał kupić, to kupił, a reszta nie będzie za bardzo zainteresowana. Ciekawe jak sprawa będzie się miała z Polską.
... jakieś konkrety poprosimy w tej kwestii - miałeś na myśli "slipcase" - jeżeli to prawda to nie ma co sie dziwić bo słyszałem że nawet pojawiły się pirackie wydania "No More Lies" z frotką - jednak na oczy nie widziałem tak więc w 100% nie potwierdzam że to prawdapaulek pisze:A ja chciałem wszystkich ostrzec przed kupowaniem np na pewnym popularnym portalu aukcyjnymokazyjnie taniego AMOLAD w wersji z DVD, bo najprawdopodobniej nadzieje się na pirata; od jakichś dwóch tygodni są one już na rynku, świetnie podrobione nawet tzw slipkeys jest bez zarzutu... wczoraj widziałem kilkanaście egzemplarzy tego "wydawnictwa" u jedego człowieka....
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Z frotką tu już chyba raczej tylko oryginały 
... masz rację, uzyskałem informacje źródłowe i okazuje się że w Warszawie na stadionie [wiadomo jakim
] można było kupić pirackie wydanie "No More Lies" w pudełku - brakowało jedynie frotki.
Na oficjalnej jest info gdzie Matter.. jest nr. 1
Jest też oczywiście Polska
Jest też oczywiście Polska