http://www.lool.pl/1924,link.html
piosenki, do których nie możecie się przekonać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: piosenki, do których nie możecie się przekonać
Dajcie spokój
Może zbłądził na chwilę? Może nie był świadom co robi? może siostra/koleżanka/mama używa tego samego kompa ?:)
No tylko jeszcze brakuje mandaryny, boysow i innych takich metalowych kapel 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Tia, jak słuchał to mu last.fm wysiadłPhantom22 pisze:No tylko jeszcze brakuje mandaryny, boysow i innych takich metalowych kapel
A moze ktoś mu się włamał do chaty porwał go i torturuje każ(rz)ąc słuchać takiej muzyki?:>
Ja osobiscie nie przekonalem sie do acia avenue, paschelande, sanctuary i mecenary.
UP THE IRONS!!!
UP THE IRONS!!!
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

ja wypisze kilka piosenek do których się nie przekonałem i poprosiłbym aby ktoś komentując to co napisze powiedział mi na co tam zwrócić uwagę bo jak się zdąrzyłem przekonać w Sanctuary wystarczy posłuchać sola aby się zakochać 
1. Rime of Ancient Mariner
2. Hallowed be thy name
3. Loneliness of Long Distance Runner
4. Nomad
1. Rime of Ancient Mariner
2. Hallowed be thy name
3. Loneliness of Long Distance Runner
4. Nomad
Journeyman666 pisze:1. Rime of Ancient Mariner
Journeyman666 pisze:3. Loneliness of Long Distance Runner
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Do Rime'a od 2 lat nie mogę się przekonać. Może spróbuję jeszcze raz
chłopaki... tam jest ich trocje, owszem. az jeden utwor : kaine grence. a czemu? bo dorwalem ten kawalek i zawsze jak chce sie posmiac to go slucham
to tak gwoli scislosci mojego last.fm 
już nie mam tu najwięcej postów

-
Filik10
- -#Clairvoyant

ŚciemniaszSzajba pisze:chłopaki... tam jest ich trocje, owszem. az jeden utwor : kaine grence. a czemu? bo dorwalem ten kawalek i zawsze jak chce sie posmiac to go sluchamto tak gwoli scislosci mojego last.fm
Zauważcie, że w 5 - tej sekundzie na szafce, jest logo Iron Maiden!
-
Filik10
- -#Clairvoyant

O kurcze! Ktoś nagrał mnie w moim domu! To jest naruszenie zasad prywatności
Ja nie mogę sie przekonać do Fallen Angel,kiedyś go nawet lubiłem ,ale z czasem drażni mnie klimat tego utworu,taki mrocznawy jakiś i ogólnie jest za cięzki przez co nie pasuje do Brave New World ,które jest bardziej heavy-metalowe.
Też Man on the Edge i Mother Russia,takie utwory które niczym mnie nie potrafią zaciekawić, Man on the Edge robiony na siłę jako rocker na pełnym zadumie X Factorze i Mother Russia jako epik na luźnej No Prayer for the Dying...mogli sobie darować.
Też Man on the Edge i Mother Russia,takie utwory które niczym mnie nie potrafią zaciekawić, Man on the Edge robiony na siłę jako rocker na pełnym zadumie X Factorze i Mother Russia jako epik na luźnej No Prayer for the Dying...mogli sobie darować.
Jest taki jeden utwor, do ktorego od samego poczatku nie moge dojsc: HOLY SMOKE, nie wiem cos ma w sobie ze go po prostu nienawidze!
A mnie jeszcze Nomad drażni. Kiedyś jedna z ulubionych piosenek ale chyba sie przejadła i nie mogę się znów do niej przekonać.
Chyba pierwszy.
ODeep pisze:HOLY SMOKE
Płyt zawsze słucham tylko w całości.Nawet jak leci INVADERS,GANGLAND,THE ANGEL AND THE GAMBLER i WILDEST DREAMS to zostawiam Wg mnie to najsłabsze utwory Iron Maiden
Dodam po ostatnim przesłuchaniu ... Invaders... Kawałek w stylu Maide ale jednak mam wrażenie, zrobiony na siłę
Nawet Steve,który jest autorem Invaders nie jest do niego przekonany.Do Gangland zresztą też.Po prostu TNOTB jest doładowany samymi ogniowymi numerami a te dwa trochę jednak nie mają temperatury.Tak czy inaczej nie ma się czego wstydzić.UP THE IRONS!!!
kiedyś był to Wrathchild ale obecnie nie ma takiego kawałka
Jack87 pisze:kiedyś był to Wrathchild ale obecnie nie ma takiego kawałka