Hehe. Mi kolerzanka ma przynieść Bravo z wywiadem z LordiIron maidenka pisze:Co prawda to gazeta zupełnie innego pokroju ale dobra...
Czytam właśnie wrześniowego Joy'a i znalazłam parę słów o AMOL&D :
"Iron Maiden. Niektórzy fani stracili już nadzieję, że zespół Iron Maiden jeszcze coś nagra. Ale niepotrzebnie się martwili. -Udało nam się osiągnąć potężne brzmienie. Dołożyliśmy starań, by stworzyć dzieło, z którego będziemy dumni - zapewnia skromnie lider grupy Steve Harris. A Matter of Life and Death to 10 metalowych utworów. Nie dla mięczaków."
Maiden w Teraz Rock i Metal Hammer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Re: Maiden w Teraz Rock i Metal Hammer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mówił, że być może zagra kilka solowych koncertów na festiwalach (nie mówił konkretnie kiedy), ale nic nie może zagwaratnować.Mirdaroh pisze:Bruce ponoć chce solowe koncerty z nowej płyty zagrać gdzies czytałem więc może o to mu chodziło?
Chodziło mu o trasę Maiden, ale chyba się pomylił, bo festiwalowa trasa (Golden Years) planowana jest na lato 2008.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Bruce często mówi jedno w wywiadach, a Maiden robi drugie
PS. Wicker, jeszcze jeden post i 6000
PS. Wicker, jeszcze jeden post i 6000
Pewnie TOS choć znany jest fakt, że Bruce chce wydać płytkę z coverami. Nie wiadomo kiedy, ale fajnie by było, gdyby nagrał po trasie z Maiden i zaraz potem ruszył w trasę koncertową solo (oczywiście niby promującej TOS). To byłaby gratkasyzygy pisze:Ale to by miała być trasa po wydaniu nowej płyty solo, czy trasa ToS?
a jakby jeszcze koncertówkę wydał z tej trasy to już w ogóleMaveral pisze: To byłaby gratka
Ale ta trasa nawet jakby była, to raczej będzie krótka, więc nie ma co liczyć na koncert u nas
No tak, ale ja byłbym nawet zadowolony z jakiegoś bardzo dobrej jakości bootlega 
Wiec przyjmuje :beerDziku pisze:a ja sie moge o browar a nawet dwa zalozyc ze koncert w polsce bedzie:) po nowym roku druga czesc trasy w europie sr-wsch i ameryce pld
Nawet Bruce mowi ze zgraja u nas dopiero ewntualnie na GY choc omylkowo mowi o niej w 2007 zamiast w 2008
Taaa, jak Bruce zagra kilka koncertów promujących ToS, to niech się lepiej postara o skład. Roy przecież się nie rozdwoi. A przekomicznie wyglądaliby razem Roy i Alex Dickson/Pete Friesen (chodzi o grę, umiejętności), gdyby Bruce ich wziął...
Mi pasuje tylko jeden człowiek w miejsce drugiego gitarzysty... Nie Syzygy ?

Mi pasuje tylko jeden człowiek w miejsce drugiego gitarzysty... Nie Syzygy ?
oczywiścieHallowed pisze:Mi pasuje tylko jeden człowiek w miejsce drugiego gitarzysty... Nie Syzygy ?
:laugh Co za połączenie, chyba Roy by musiał grać wszystkie solaHallowed pisze:Roy i Alex Dickson
No dokładnie. Rytmicznie Alex chyba też by nie wyrobił, np w Abduction (a to przecież pewniak do zagrania). No i nie wyobrażam go sobie w ciężkich riffach jak np A Tyranny Of Souls. W tym króluje duet Z. & Smith.syzygy pisze: Co za połączenie, chyba Roy by musiał grać wszystkie sola
Dobra, koniec offtopa
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Polecam nowego ,,Teraz Rocka". Jest dość ciekawy artykuł o Maiden. Muzycy opowiadają o każdym utworze z nowej płyty. Artykuł mógłby być dłuższy, ale i tak warto kupić. :beer
Nemesis...as one we stand!!
Ale strasznie ogolnikowy i wiecej zdjec niz textu w sumie, po za tym nic czego my juz od dawna nie wiemy 
wicker dopiero jak przeczytalem ze jestes w nowym MYSTICu to Cie wypatrzylem :rocx
wicker dopiero jak przeczytalem ze jestes w nowym MYSTICu to Cie wypatrzylem :rocx
Ostatnio zmieniony ndz wrz 24, 2006 11:39 am przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest jakis nowy numer? Czy mówicie o tym z Brucem i Stevem na okładce?Budziol pisze:Ale strasznie ogolnikowy i wiecej zdjec niz textu w sumie, po za tym nic czego my juz od dawna nie wiemy
Chyba mówią o tym starym.
Dla mnie ten artykuł to nic wielkiego. Myślałem, że będzuie lepszy. W sumie nic nowego się nie dowiedziałe ale kupiłem na pamiątkę.
Dla mnie ten artykuł to nic wielkiego. Myślałem, że będzuie lepszy. W sumie nic nowego się nie dowiedziałe ale kupiłem na pamiątkę.
Nie zgodze sie. Od pierwszego numeru kupuje i choc duzo sie u nich zmienilo wedlug mnie trzymaja poziom no chyba ze szukasz artykulow tylko o power metaluVacter pisze:Najgorszy to jest chyba Mystic Art
W tym starym (tym z 10-lecia) jest b. ciekawie opisany każdy utwór. Poza tym :

Borys1978 pisze:nic nowego się nie dowiedziałem
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ano miło mi.Budziol pisze:wicker dopiero jak przeczytalem ze jestes w nowym MYSTICu to Cie wypatrzylem :rocx
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Ja też. Może mało wnosi, ale kolekcja powiększona...Borys1978 pisze:kupiłem na pamiątkę.
Nemesis...as one we stand!!
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Bardzo fajna twoja relacja, a sama trasa w dziwnej kolejności wystepowania zespołów, no ale coż poradzisz.WICKER MAN pisze:Ano miło mi.Budziol pisze:wicker dopiero jak przeczytalem ze jestes w nowym MYSTICu to Cie wypatrzylem :rocx![]()