Bardzo ładnie że tak szybko dostali informacje od różnych krajów. Może teraz Rob jednak coś pomyśli na temat koncertu w naszym kraju.paniron pisze:Na oficjalnej jest info gdzie Matter.. jest nr. 1
Jest też oczywiście Polska
Sprzedaż AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż AMOLAD
jakoś dzwnie tam pisze najpierw że w Polsce nr1 a poźniej (niżej), że w pierwszej dziesiądce....Mirdaroh pisze:Bardzo ładnie że tak szybko dostali informacje od różnych krajów. Może teraz Rob jednak coś pomyśli na temat koncertu w naszym kraju.paniron pisze:Na oficjalnej jest info gdzie Matter.. jest nr. 1
Jest też oczywiście Polska
- Metalophil
- -#Moonchild

no i git - grunt że nazwa "Poland" pojawia się dwukrotnie 
można i takThe Wizard pisze:no i git - grunt że nazwa "Poland" pojawia się dwukrotnie
Nie ważne jak mówią ważne żeby mówili
Zresztą co w związku z tym? kOncertu nie będzie i tak 
Fakt, szkoda. A mnie się to spodobało że jak napisali "The album hit #1 in Poland, [...]" to właśnie że Polska była pierwsza wymieniona wśród nich. To chyba wyrożnienie że to właśnie w naszym biednym spiraconym kraju płyta jest numerem jeden
A będzie złota? Mam wielką nadzieję. Może jeszcze po jednym panowie i panie?
A będzie złota? Mam wielką nadzieję. Może jeszcze po jednym panowie i panie?
-
Deleted User 804
Nie no w sumie to trzeba przynajmniej po 3 braćfifcok pisze:Może jeszcze po jednym panowie i panie?
I jak kupowac komuś prezent na urodziny czy imieniny to tylk AMOLAD nie ważne czy się spodoba czy nie i czy ktoś już nie ma
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Dajcie spokój, ja chce sobie dokończyć zbieranie dyskografii póki promocja jestDeleted User 804 pisze:Nie no w sumie to trzeba przynajmniej po 3 braćfifcok pisze:Może jeszcze po jednym panowie i panie?Wersja CD, CD+DVD i lp
-
Deleted User 804
w którymś sklepie internetowym widziałem ze dają na raty płyty Zamów sobie dyskografie i jeszcze ze 2 wersje AMOLADFilik10 pisze:Dajcie spokój, ja chce sobie dokończyć zbieranie dyskografii póki promocja jest Razz .
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nie mam stałych dochodów więc odpadaDeleted User 804 pisze:w którymś sklepie internetowym widziałem ze dają na raty płyty Zamów sobie dyskografie i jeszcze ze 2 wersje AMOLADFilik10 pisze:Dajcie spokój, ja chce sobie dokończyć zbieranie dyskografii póki promocja jest Razz .W rok czy nawet szybciej spokojnie spłacisz
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To info nie jest ostateczne - notowanie Billboard'u zostanie podane w czwartek. Nie doliczyli jeszcze sprzedaży internetowej. Łącznie będzie pewnie z 60.000. 
No no, brawo Maiden, jest najprawdopodobniej pierwsza "dziesiątka" 
Którego MM?Rainmaker. pisze:W gazetce media markt jest reklama AMOLAD Laughing
... w Media Markt [przynajmniej lubelskim] także mozna kupować płyty na raty co jest szczególnie korzystne w przypadku wszelkiego rodzaju Boxów kiedy trzeba jednorazowo wywalić wiekszą kasęDeleted User 804 pisze:w którymś sklepie internetowym widziałem ze dają na raty płyty Zamów sobie dyskografie i jeszcze ze 2 wersje AMOLADFilik10 pisze:Dajcie spokój, ja chce sobie dokończyć zbieranie dyskografii póki promocja jest Razz .W rok czy nawet szybciej spokojnie spłacisz
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jednak #9 w USA!!!
Blabbermouth.net pisze:IRON MAIDEN's "A Matter of Life and Death" shifted 56,000 copies in its first week of release to enter the chart at No. 9 — a notable increase from the 40,000 first-week tally registered by its predecessor, 2003's "Dance of Death" (which landed at No. 18 on The Billboard 200 chart), and that of "Brave New World", which moved 38,000 copies in June 2000 to land at No. 39 on The Billboard 200 chart.
The following are notable heavy metal/hard rock U.S. sales debuts for the week ending September 10, 2006, as reported by Nielsen SoundScan (all CD figures are rounded to the nearest thousand, except numbers under 2,000, which are rounded to the nearest hundred; The Billboard 200 chart position included, where applicable):
AUDIOSLAVE - Revelations": 142,000 (#2)
IRON MAIDEN - "A Matter of Life and Death": 56,000 (#9)
ALICE IN CHAINS - "The Essential…": 6,000 (#139)
BLIND GUARDIAN - "A Twist In The Myth": 3,000
GOATWHORE - "A Haunting Curse": 1,500
SEEMLESS - "What Have We Become": 1,300
HEAVEN SHALL BURN - "Deaf to Our Prayers": 1,000
Mówiłem pierwsza dziesiątka! Oby w drugim tygodniu dyrastycznie nie spadła!
Super :rocx
Wicker, liczba sprzedanych egzemplarzy już jest pewna tak ?? wliczona jest jużź w to sprzedaż internetowa czy jeszcze nie ?? :>
Wicker, liczba sprzedanych egzemplarzy już jest pewna tak ?? wliczona jest jużź w to sprzedaż internetowa czy jeszcze nie ?? :>
AAaaaaa dobra też widzę w domu tą gazetkę :]. Czuję się z siebie dumna conajmniejEvE pisze:Rainmaker. napisał:
W gazetce media markt jest reklama AMOLAD Laughing
Którego MM?
Mi sie wydaje, że 56,000 poszło na same Stany...Artur pisze:Wicker, liczba sprzedanych egzemplarzy już jest pewna tak ?? wliczona jest jużź w to sprzedaż internetowa czy jeszcze nie ??
Chodzi o pierwszy tydzień sprzedaży oczywiście