Wielkimi krokami zbliża się trasa Metal Marathon 2, na której na jednej scenie wystąpi były wokalista Iron Maiden PAUL DI'ANNO i polska wschodząca gwiazda CHAINSAW. W związku z tym patron medialny tego wydarzenia, Polski Fan Klub Iron Maiden SanktuariuM oraz Chainsaw Promotion przygotowali specjalny konkurs-loterię!
Wśród wszystkich osób, które do 1 listopada zamówią bilety na trasę Metal Marathon 2 poprzez CHAINSHOP zostanie rozlosowanych 5 spotkań z muzykami CHAINSAW oraz samym PAUL'em DI'ANNO!!!
Rozwiązanie losowania także 1 listopada - wyniki zostaną ogłoszone na stronach SankutariuM oraz www.chainsaw.pl
Deleted User 804 pisze:czyli jak zamówiłem wcześniej to też mam szanse?
i czy jedno zamówienie nie zależnie od ilości biletów to jedna szansa czy jeden zamówiony bilet to jedna szansa?
dokladnie - jestes "w grze" hehe z 5 szansami
w twoim przypadku to EXPRESS LOTEK :rocx
Czyli jak ja kulturalnie kupiłem bilety na stoisku, a nie przez chainshop to nie mam szans spotkać się z Paulem? Eee... jeśli tak to bardzo nie fajnie.
Nie mogę doczekać się spotkania z Wami na listopadowej trasie! Spodziewajcie się fantastycznego show - zarówno wszystkich hitów jak i kilku niespodzianek!
Mam pytanie: jeżeli zamówiłem bilety w chainshop i wybrałem płatność przelewem to musze najpierw wpłacic kasę czy poczekać na maila jakiegoś, albo na bilety i wtedy wpłacac, plz o szybka odpowiedź.
JohnTheKillmaster pisze:Mam pytanie: jeżeli zamówiłem bilety w chainshop i wybrałem płatność przelewem to musze najpierw wpłacic kasę czy poczekać na maila jakiegoś, albo na bilety i wtedy wpłacac, plz o szybka odpowiedź.
musisz wplacic na konto, wtedy w ciagu 1-2 dni bilety zostana wyslane na podany adres
Widze ze troche osob z forum, juz jest w kregu posiadaczy biletow :solo
chwalic sie jeszcze raz kto poza Wisnia, Deleted User 804em i JoshTheKilmaster juz ma
WIT666 pisze:Widze ze troche osob z forum, juz jest w kregu posiadaczy biletow :solo
chwalic sie jeszcze raz kto poza Wisnia, Deleted User 804em i JoshTheKilmaster juz ma
WIT666 pisze:Widze ze troche osob z forum, juz jest w kregu posiadaczy biletow :solo
A tak jeszcze się zapytam dla pewności... Czy te bilety dochodza w 2-3 dni roboczne czy wogóle Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, no ale tam tez może byc fajnie
JohnTheKillmaster pisze:A tak jeszcze się zapytam dla pewności... Czy te bilety dochodza w 2-3 dni roboczne czy wogóle Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, no ale tam tez może byc fajnie
jutro wysylam najnowsza partie, daj znac na mejla jak sie nazywasz to ci powiem czy pieniadze wplynely juz i czy juz sa wyslane czy beda jutro