Kto z Iron Maiden jest twoim idolem i dlaczego

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Kto?

Steve
11
27%
Bruce
11
27%
Janick
4
10%
Dave
3
7%
Adrian
9
22%
Nicko
2
5%
Już nie jest członkiem zespołu
1
2%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: Kto z Iron Maiden jest twoim idolem i dlaczego

Post autor: M@ti »

Iron maidenka pisze:No i już się ze mnie nabija no, co za lol hę?
Ależ ja się nie nabijam, tylko przyznaję rację. 8)

:lol:
Iron maidenka pisze:Trafne i już
Nie inaczej. :D
Maveral
-#Invader
-#Invader

Post autor: Maveral »

Iron maidenka pisze:Bruce... ogólnie za to że jest taki fajny
Kobiety :wink:

Ja też głosuję na Bruce'a. Za co? Za wszechstronność. Nie zamyka się tylko w tym, że jest świetnym wokalistą.
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Nie mam żadnego idola z IM> Cenię ich wszystkicj prawie jednakowo :)
Marx
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Marx »

Jak wyżej nie mam idola.

Ogólnie podejście Harrisa do kapeli jak i ogólnie życia podoba mi sie całkiem całkiem ale nie czytałem 100 wywiadów a jedynie 5 więc mogę mieć nieco słbe wyobrażenie o człowieku.
Muzycznie żaden nie jest moi idolem Bóg uczynił mnie beztalenciem pod wzgledem muzyznym. Na szczeście dął mi terz sumienie i nie katuje już moiech sąsiadów moją twórczością. :oops:
Filik10
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Filik10 »

Steve, za to, że dzięki jego uporowi i determinacji mogliśmy posłuchać tylu wspaniałych płyt :)
adam IM
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: adam IM »

The Wizard pisze:a moim fanem jest Steve

:lol:

a co Steve założył twój fan club :?: :P :P :P
Awatar użytkownika
KaziorFukacz
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: KaziorFukacz »

Idolem nikt nie jest, a najbardziej lubie Bruca. Za głos, fajnie biega po scenie, pisze dobre utwory i w ogÓle hiper.

Jakiego błędu :P jest przecież 'w ogóle' ^^ (tak naprawdę to nigdy nie wiedziałem jak to napisać :lol: )
Ostatnio zmieniony wt wrz 12, 2006 9:11 pm przez KaziorFukacz, łącznie zmieniany 2 razy.
Żabka
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Żabka »

KaziorFukacz pisze:wogÓle hiper.
jeżeli chciałeś uniknąć błędu to Ci się nie udało :) poprawna wersja to "w ogóle" :P ;)
Xanathos
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Xanathos »

Napewno zaden nie jest wzorem postępowania w życiu. Ale jeżeli chodzi o umiejętności muzyczne jest to bez wątpienia Steve.
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

Kratos pisze:Wiem o tym doskonale :wink: Nie wiem być może to jakaś aura... ale faktem jest, że po przyjściu Adriana solowe albumy Bruca stały się dużo, dużo lepsze.
Trzeba też liczyć, że doszła druga gitarka, a na dodatek solówki Adriana, więc to wszystko dało efekt :wink:
Iron maidenka pisze:i ogólnie za to że jest taki fajny :D
No nie wiem czy Bruce to taki fajny gość. Wystarczy obejrzeć lub posłuchać A Real Live Tour żeby się dowiedzieć. Poprostu jak ma humor i chęci to jest spoko, ale jak nie to trzeba go unikać z daleka...
Xanathos pisze:Napewno zaden nie jest wzorem postępowania w życiu. Ale jeżeli chodzi o umiejętności muzyczne jest to bez wątpienia Steve.
Hmm, dla mnie mogą być tylko gitarzyści oraz Nicko.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Autor tematu miał prawo oczekiwać ,że któryś z muzyków Maiden jest dla nas idolem, w końcu to forum fanów Iron Maiden, a nie forum fanów zbieractwa grzybów ,lub forum fanów otwieraczy do konserw turystycznych. Jesli Ironi dla was tak mało znaczą, to po co wybieracie takie forum,by tylko smęcić, nigdy tego nie rozumiałem.
Nie wiem skąd ta ironia, ale jeden błąd jaki autor tematu zrobił to nazwa,idol tu wogóle nie pasuje, albo może poprostu bardzo źle kojarzy.
Ja powiem,jedno cholernie szanuje tych gości..tak..Bruce'a też.
Za upór, za dawanie ludziom siły i radości,za to że są normalnymi ludźmi,za to że nigdy nie zrobili czegoś za co fani by sie za nich wstydzili.
Mogą ci ludzie być autorytetami, i moga być wzorem dla młodzieży ,albo dla młodych muzyków. Nie mam co do tego wątpliwości.
Marx
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Marx »

Nomad pisze:Autor tematu miał prawo oczekiwać ,że któryś z muzyków Maiden jest dla nas idolem, w końcu to forum fanów Iron Maiden, a nie forum fanów zbieractwa grzybów ,lub forum fanów otwieraczy do konserw turystycznych. Jesli Ironi dla was tak mało znaczą, to po co wybieracie takie forum,by tylko smęcić, nigdy tego nie rozumiałem.
Znaczą tyle ile mają znaczyć... To, że Harris ładnie gra na gitarce, i wydaje się spoko kolesiem to co ma być supermanem? A jakby bił żone to też był idolem. Normalnie powalające. Jeśli mówimy o idolu to chyba można mówić w aspekcie muzyki a nie człowieka. Podobają się solówki chciałbym tak kiedyś, chciałbym podobnie a może nawet i lepiej. Tak rozumiem idola z kapeli rockowej, metalowej czy jakiejkolwiek -owej.
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

Nomad pisze:Autor tematu miał prawo oczekiwać ,że któryś z muzyków Maiden jest dla nas idolem, w końcu to forum fanów Iron Maiden, a nie forum fanów zbieractwa grzybów ,lub forum fanów otwieraczy do konserw turystycznych. Jesli Ironi dla was tak mało znaczą, to po co wybieracie takie forum,by tylko smęcić, nigdy tego nie rozumiałem.
Nie, według mnie nie ma prawa tego oczekiwać, bo czemu mieliby być naszymi idolami ?? Po co sobie w ogóle idoli robić ?? Nie warto się skupić na sobie ? Naprawdę dziwnie czasem piszesz... To, że to jest Forum Iron Maiden nie znaczy, że któryś z muzyków musi być moim idolem.. nawet jeśli to ulubiony zespół większości forumowiczów.
Nomad pisze:Nie wiem skąd ta ironia, ale jeden błąd jaki autor tematu zrobił to nazwa,idol tu wogóle nie pasuje, albo może poprostu bardzo źle kojarzy.
To jest podstawowy i najbardziej rażący błąd. Co innego "który z muzyków jest twoim idolem..." a co innego "którego muzyka IM najbardziej lubisz...". Autor ma praw oczekiwać, że każdy ma jakiegoś ulubionego muzyka IM, to na pewno, ale że ktoś ma być idolem - nie :wink:
Nomad pisze:Mogą ci ludzie być autorytetami, i moga być wzorem dla młodzieży ,albo dla młodych muzyków. Nie mam co do tego wątpliwości.
Ja bym Nomadzie uważał z takimi stwierdzeniami - nie znasz ich osobiście, nie wiesz jacy są w życiu prywatnym, czym się kierują, więc chyba za daleko się zapędzasz :wink:
Copycat
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Copycat »

Ech Nomad, jak zwykle bezkrytyczny. Nic mnie nie obchodzą członkowie IM i ich życie. Przyszłam na forum porozmawiać o muzyce a nie podniecać się jakie Bruce ma dzisiaj majtki albo jakim to Steve jest wspaniałym człowiekiem, wzorem i w ogóle, bo tak naprawdę gówno o tym wiesz. Nie ma obowiązku podziwiania ich jako ludzi. Podoba mi się muzyka i tyle. Tak samo ze wszystkim innym. Jeżeli przeczytałam dobrą książkę to nie znaczy, że muszę sikać po gaciach za jej autorem. Co w tym dziwnego, że tak się dziwisz?
Żabka
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Żabka »

BartSmith pisze:No nie wiem czy Bruce to taki fajny gość. Wystarczy obejrzeć lub posłuchać A Real Live Tour żeby się dowiedzieć. Poprostu jak ma humor i chęci to jest spoko, ale jak nie to trzeba go unikać z daleka...
Nie wiem o jaką konkretnie sytuację Ci chodzi ale myślę że u każdego tak jest, że jak ma zły humor to może być "nie fajny"...ale wydaje mi się że on jest raczej w porządku.
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

Iron maidenka pisze:ale wydaje mi się że on jest raczej w porządku.
Bruce? Propounje zagłębić się dokłądnie w sytuacje wokoło Ozzfestu...
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Borys1978 »

Janick i Nicko za to jakimi są ludzmi poza sceną- normalnymi i skromnymi
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

Borys1978 pisze:Janick i Nicko za to jakimi są ludzmi poza sceną- normalnymi i skromnymi
Dave I Adrian też tacy są, a przynajmniej wydają się być, dlatego tylko ta czwórka świetnie nadaje się na bycie idolem.
Iron maidenka pisze:Nie wiem o jaką konkretnie sytuację Ci chodzi ale myślę że u każdego tak jest, że jak ma zły humor to może być "nie fajny"...ale wydaje mi się że on jest raczej w porządku.
Wystarczy, że powiem A Real Live Tour i już wiadomo o co chodzi :wink: Trzeba też umieć odejść z honorem...
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

EvE pisze:Propounje zagłębić się dokłądnie w sytuacje wokoło Ozzfestu...
a gdzie o tym można dokladnie poczytać? ;p
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Borys1978 pisze:Janick i Nicko za to jakimi są ludzmi poza sceną- normalnymi i skromnymi
nom czasem ma wrazenie ze Bruce i Adrian to tacy na kase
ODPOWIEDZ