Sprzedaż AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż AMOLAD
Chyba raczej chodzi generalnie o państwa arabskie. W samej Arabii to wątpie
Aktualizacja jest w każdy piątek.Coś ta olis nie jest aktualizowana, dlaczego?
- Metalophil
- -#Moonchild

na pewno nie chodzi o Arabię Saudyjską - tam rock i metal są zabronione
No to ślicznie - piszą, że już chyba ok. 1 mln tego na całym świecie poszło. Strasznie szybko.
... lista OLIS jest aktualizowana w piątek - tak więc jutro przekonamy się jak sytuacja wygląda po kolejnym tygodniu sprzedaży albumu "A Matter of Life And Death"
Pierwsze słyszę o tym. Wiem ,że w Malezji zakazli black i death metalu , aelw Arabii ?The Wizard pisze:na pewno nie chodzi o Arabię Saudyjską - tam rock i metal są zabronione
-
Beltrametix
- -#Invader

W zeszłym tygodniu OLIS pojawił się ok. 11 w piątek, czasem ponoć jest dopiero w sobotę (wszak oficjalnie to dopiero w poniedziałek
). Ogólnie nie nastawiam się na dobry wynik. Myślę, że okolice 10 miejsca to maks 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Dramatyzujesz. Jak spadnie poza pierwszą trójkę to się ździwie,Beltrametix pisze:Ogólnie nie nastawiam się na dobry wynik. Myślę, że okolice 10 miejsca to maks
no to chyba sie zdziwisz
- Metalophil
- -#Moonchild

Arabia Saud. to bodaj najbardziej ortodoksyjny kraj ze wszystkich w których obowiązuje SzariatAbstract pisze:Pierwsze słyszę o tym. Wiem ,że w Malezji zakazli black i death metalu , aelw Arabii ?The Wizard pisze:na pewno nie chodzi o Arabię Saudyjską - tam rock i metal są zabronione
- born_to_kill
- -#Prodigal son

Kto miał kupić płytę to już kupił...to nie jest płyta Dody. Tą drugą kupują barbie nawet po kilka razy aby mieć dodatkową parę stringów
Up the Irons !!
- Metalophil
- -#Moonchild

ja myślę że będzie pierwsza 5
ponizej 10 nie spadnie na 100% i ja mysle, ze nie bedzie ponizej 5
tez mi sie wydaje ze nie koniecznie bedzie spadac tak na leb na szyje bo z tego co czytalem to empiki czesto 2 raz zamawaily (nawet u mnie w legnicy co chyba nie mialo miejsca przy DoD) wiec moze jeszcze troche pobedzie na tych lepsiejszych miejscach 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Też tak myślę. Obawiam się, że płyta niestety wypadnie po za pierwszą dziesiątkęborn_to_kill pisze:Kto miał kupić płytę to już kupił
co za teoria. myślisz, że płytę kupują tylko ultra fani? a co jak ktoś zbiera na nią 3 miesiące? sam pewnie nie kupiłeś poprzednich płyt tydzień po wydaniu filozofie z górborn_to_kill pisze:Kto miał kupić płytę to już kupił...
-
Deleted User 804
Aż tak źle może nie będzie. Niektórzy jeszcze wypłaty nie dostali i nie mieli za co kupić czy poprostu nie mieli czasu podjechać. Ja sam mam płyte dopiero od tego tygodniaKto miał kupić płytę to już kupił...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Większość zaczęła odkładać pewnie już w czerwcumiki pisze:co jak ktoś zbiera na nią 3 miesiące?
Wydaje mi się że niekoniecznie płyty kupują tylko Sanktuarianie, którzy biorą płytkę w ciemno, zamawiają na pare tygodni przed premierą. Są też zwykli fani muzyki i to chyba oni teraz uderza do sklepów. Dzięki dobrym recenzjom, dzieki temu że polecamy tę płytę. Ja też walcze o parę dusz
żeby poszły do sklepu po IM. Jest też grupa fanów mniej zamożnych dla których uzbieranie 60 złotych na płytę troche potrwa. Spadek w rankingu będzie, ale w tej 50 chyba jeszcze troche pobędą. Jest natomiast kwestia ile brakuje do tej złotej płyty, Wicker miał coś sie dowiadywać, nie widziałem jednak nic w tej kwesti. Oby jak najmniej.
Jasne, naprawde w to wierzysz? Oczywiście grupa osób tak zrobiła, ale nie wększość. Ja sam nie mam jeszcze najnowszej płyty, pieniądze same sie nie wyczarują, a mamusia dawno przestała mnie sponsorować. Czekam aż coś wpadnie, zawsze kupowałem oryginały i nie mam teraz zamiaru drzeć płyty z torrenta. Myśle że jest pełno osób jeszcze, które nie mają tego nagrania.Kratos pisze:Większość zaczęła odkładać pewnie już w czerwcu Wink