A z grajków to Dave. Jakoś tak po oglądnieciu LADa mi się wzieło. Ale to tylko muzycznie bo mało mnie ich prywatne życie obchodzi.
Kto z Iron Maiden jest twoim idolem i dlaczego
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kto z Iron Maiden jest twoim idolem i dlaczego
Moim idole jest Edward bo jest najbardziej tru poza sceną też jest w porządku i w ogóle takie fajny, że hej
A z grajków to Dave. Jakoś tak po oglądnieciu LADa mi się wzieło. Ale to tylko muzycznie bo mało mnie ich prywatne życie obchodzi.
No kurde stary, na Forum Głównym poszperaj. Pamiętam, że Vlad wygłosił najprawdziwszą prawdę o nim, troche chyba było potem afery. A z najnowszych, wystarczy co Dickinson mówi o Sharon. Oboje są siebie warci, naprawdę. Tam też zobacza gdzie o tym można dokladnie poczytać? ;p
LOL, nie mogę. Adrian i na kasęremi pisze:nom czasem ma wrazenie ze Bruce i Adrian to tacy na kase
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Czego najlepszym przykładem było odejście z zespołu. Mógł na kolejnych płytach zarobić dużo, ale nie chciał.BartSmith pisze:LOL, nie mogę. Adrian i na kasęremi pisze:nom czasem ma wrazenie ze Bruce i Adrian to tacy na kase? Masz złe zdanie o nim... Adrian właśnie najmniej na kasę leci z nich wszystkich.
No ciekawe kto.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ide o zakład, że NickoHallowed pisze:No ciekawe kto.
A skąd to wiesz ?? Czyżby kolejny przykład totalnego bezkrytycyzmu z Twojej strony wobec niego ?? :>BartSmith pisze:Adrian właśnie najmniej na kasę leci z nich wszystkich.
Jannick GersHallowed pisze:No ciekawe kto.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Choćby z tego, że odszedłz zespołu mimo, ze zostając zarobiłby wiele pieniędzy. O wiele wiec niż na twórczości solowej. Choć i tą zaczął dopiero 2, czy 3 lata po odejściu. Jak dla mnie to to jest dowód.Artur pisze:A skąd to wiesz ?? Czyżby kolejny przykład totalnego bezkrytycyzmu z Twojej strony wobec niego ?? :>BartSmith pisze:Adrian właśnie najmniej na kasę leci z nich wszystkich.
heh, czyli o Brusie można powiedzieć to samo? ;pChoćby z tego, że odszedłz zespołu mimo, ze zostając zarobiłby wiele pieniędzy. O wiele wiec niż na twórczości solowej. Choć i tą zaczął dopiero 2, czy 3 lata po odejściu. Jak dla mnie to to jest dowód.
Na kasę to chyba Steve leci najbardziej. Tak ja uważam. Bruce nie leci aż tak bo solowa kariera nie była taka super jak w Maidenach. Zresztą mówił o tym w wywiadzie niedawno - o kręceniu teledysków (niski budżet).
-
Filik10
- -#Clairvoyant

A ja uważam, że nikt z nich na kase nie leci. No może poza Rodem i całym SanctuaryBartSmith pisze:Na kasę to chyba Steve leci najbardziej.
Ja im do portfeli i na konta bankowe nie zaglądam, więc mam w nosie, czy lecą na kasę, czy nie. Tak długo, jak kasa nie stanie się dla nich priorytetem i nie będą robić wszystkiego pod kątem kasy, to będzie ok.
-
Żul z szafy
- -#Prowler

Myślę, że najbardziej na kasę leci wasz fanclubowy prezes. ten to dopiero tnie w chuja. :rocx
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Hehe, fajnie to wygląda. Wystawiający - Kroczniok 
za to Adrian, zarobione pieniądze przeznacza na AfrykęBartSmith pisze:Na kasę to chyba Steve leci najbardziej. Tak ja uważam. Bruce nie leci aż tak bo solowa kariera nie była taka super jak w Maidenach. Zresztą mówił o tym w wywiadzie niedawno - o kręceniu teledysków (niski budżet).
Każdy z nich gra dla pieniędzy,bo to jest muzyka rozrywkowa, a nie poezja śpiewana, ludzie, dajcie spokój, przecież każdy z nich zarabia tyle samo, więc każdemu zalezy tak samo, Bruce podejrzewam żę jest najbogatszy bo w odróżnieniu od reszty zespołu jest szerzej znany, ma więcej zajęć(np. programy w TV) ,ale to jest tylko i wyłącznie jego sprawa, ma prawo.
Jak ktoś jest dobry w tym co robi, to ma całkowite prawo z tego korzystac, tymbardziej jeśli doszedł do tego ciężką pracą, idźcie do pracy i nie pobierajcie za to pensji i potem róbcie zarzuty komuś że gra dla kasy...
Oczywiscei też ważne są proporcje, bo dla muzyków nie może być kasa najwazniejsza, myśle że we wczesnych latach 80 ,kasa to było jakieś 20%, potem z biegiem wydawanych płyt ,jak zaczynali być sławni troche więcej a teraz powiedzmy jak już są starsi,bardziej ułożeni to tak 50%, ale dalej jednak muzyka jest bardzo ważna,myśle. Paradoksalnie najwięcej zarabiali w latach '80,ale to już taka ironia losu,heh.
Gówno prawda, bo to żaden dowód... a przynajmniej nie dowód na to, że leci na kasę mniej od takiego Dave'a np....Filik10 pisze:Choćby z tego, że odszedłz zespołu mimo, ze zostając zarobiłby wiele pieniędzy. O wiele wiec niż na twórczości solowej. Choć i tą zaczął dopiero 2, czy 3 lata po odejściu. Jak dla mnie to to jest dowód.
Tego nie powiedziałem. Adrian IMO najmniej z nich idzie na kasę. Każdy chce coś zarobić no nie? Z tego żyją przecież.Nomad pisze:za to Adrian, zarobione pieniądze przeznacza na Afrykę![]()
Znowu poruszasz coś o czym nie było mowy. Wiesz dla mnie określenie "lecieć na kasę" kojarzy się z tym, że ktoś już nie chce jednego czy dwóch samochodów, ale jacht, motorówkę, 2 wille wypoczynkowe itd... Wiedziałem, że ktoś się w końcu zdenerwuje, że mówię o Bruce'ie czy Steve'ie
Nie masz racji. Jakby leciał na kasę to by został choćby grali pop. A tak wolał sam coś zmontować.Artur pisze:Gówno prawda, bo to żaden dowód... a przynajmniej nie dowód na to, że leci na kasę mniej od takiego Dave'a np....
hm...wydaje mi się że się zagłębiłam, swego czasu było o tym głośno. I przyznałam Bruce'owi rację co do słów jakie wypowiedział w stronę Sharon, ale może nie wiem wszyskiego...EOTKroczniok pisze:Bruce? Propounje zagłębić się dokłądnie w sytuacje wokoło Ozzfestu...