Nowe utwory Maiden w Radiowej Trójce
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowe utwory Maiden w Radiowej Trójce
Tak się szczęśliwie złożyło że ja to nagrałem. (8 min)
Wysłałem do niego w sobotę po akcji we Wrocławiu maila z prośbą o Ironów dla forum
. Niestety nic nie powiedział, ale puścił! :rocx . Na nagraniu słychać moje YES na początku utworu
(sory za słabą jakość). Jak któś chce MP3 to na pw albo email bo nie zmieściło mi się na serwerze w interii - prawie 7 mb. Jak któś zna jakiś seerwer to nich poda to każdy będzie mógł sobie ściągnąć. :solo
Ostatnio zmieniony pn wrz 04, 2006 8:38 pm przez Mister T., łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam - Mister T. 
Dobra już jest. Dzięki koledze soulburnerowi.
http://www.tomaszow.mm.pl/~soulburner/M ... Maiden.mp3
A teraz ściągać!
http://www.tomaszow.mm.pl/~soulburner/M ... Maiden.mp3
A teraz ściągać!
Pozdrawiam - Mister T. 
Świetnie! Ale na ucieczkę od czego? (v. początek wypowiedzi). Stara dobra bestia powraca
!
nie slucham po porstu radia ale za osla sie nie uwazamSebastianArcheo pisze:kto nie słuchal ten osioł!
No jak ktoś nie lubi Ironów to miał czas na ucieczkę (te 40 sekund gdzie jest taka luźna gitarka). :solo
Pozdrawiam - Mister T. 
Rzeczywiści tam nie ma tego początku. Źle przyciąłem.
Pozdrawiam - Mister T. 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Czytałem taką opinię w tele tygodniu. Piszą, że Ironi wykorzystują ograne i sprawdzone elementy. Ten człowiek powinien płacić odszkodowanie za powierzchowność.soulburner pisze:Iron Maiden skutecznie broni się przed jakimikolwiek zmianami
P.S. Chyba nie wysłuchał ,,The Legacy".
Nemesis...as one we stand!!
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Podejrzewał, że nie słyszał żadnego utworu z płyty (może poza Beniaminem) i już wydaje osądy. Tacy ludzie sądla mnie nie pojęci.Dani Filth pisze:Czytałem taką opinię w tele tygodniu. Piszą, że Ironi wykorzystują ograne i sprawdzone elementy. Ten człowiek powinien płacić odszkodowanie za powierzchowność.soulburner pisze:Iron Maiden skutecznie broni się przed jakimikolwiek zmianami![]()
P.S. Chyba nie wysłuchał ,,The Legacy".
Kolejna niedziela i kolejny minimax! P. Kaczkowski znowu mówił o Iron Maiden, tyle, że niewiele. Ale zawsze. I puścił Pielgrzyma. Mam nagrane, więc jak ktoś chce, to PW. Ale ostrzegam, że jest tego tyle co nic. Więc nie wiem, czy warto. Po prostu informuję (chwalę się), że to mam.
Na 4FunTv leci podobno teledysk... widział ktoś?
Do pielgrzyma?Borys1978 pisze:Na 4FunTv leci podobno teledysk... widział ktoś?
No raczej nie może lecieć teledysk do The Pilgrim. Ja widziałem tylko TROBB
Podobno do TROBB
To jeszcze w telewizji nie widziałem. 
Ojciec mi mówił, że słuchał dziś właśnie Trójki i Kaczkowski opowiadał o TROBB 
Aces High cpt. Dickinson!
I co mówił?Celestial pisze:Ojciec mi mówił, że słuchał dziś właśnie Trójki i Kaczkowski opowiadał o TROBB Razz
X
Puścili całego Bendżamina, Kaczkowski opowiadał historię Breega, potem ktoś dzwonił do studia i mówił, że cała historia to ściema
ale Kaczkowski ogólnie z dobrej strony mówił o Maiden, że taka kapela na pierwszym miejscu w Europie to rzadkość i tak dalej.. 
Aces High cpt. Dickinson!
No ale jak uważacie? Jak dla mnie historia z Benjaminem to ściema, taki chwyt marketingowy.Celestial pisze:Kaczkowski opowiadał historię Breega, potem ktoś dzwonił do studia i mówił, że cała historia to ściema
Pozdrawiam - Mister T. 
Na 4funie już kilka razy widiałem teledysk do Breega. Śmiesznie wygląda w telewizji 
- Metalophil
- -#Moonchild

to nie jest kwesita "uważania" - to po prostu najzwyczajnie w świecie 100% ściema i nie ma nawet nad czym się zastanawiaćMister T. pisze:No ale jak uważacie? Jak dla mnie historia z Benjaminem to ściema, taki chwyt marketingowy.Celestial pisze:Kaczkowski opowiadał historię Breega, potem ktoś dzwonił do studia i mówił, że cała historia to ściema