Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Wiadomo kiedy i czy wogóle będzie nowa dostawa biletów do Dortmundu?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Powinna być niedługo kolejna dostawa. Będę Was informował na bieżąco.
Prawdopodobnie da się też trochę przesunąć godzinę wyjazdu autokaru.
Prawdopodobnie da się też trochę przesunąć godzinę wyjazdu autokaru.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

I bardzo dobrzeWICKER MAN pisze:Prawdopodobnie da się też trochę przesunąć godzinę wyjazdu autokaru
A w ktora strone w koncu przesuwamy godzine wyjazdu? Kazdemu pasuje inaczej wiec moze ja zostawic? No chyba ze na wczesniejsza to jestem za bo to bedzie zima i lepiej wczesniej wyjechac zeby sie nie spoznic 
Flage owszem robie. Nie wiem czy bedzie jakas extra duza ale zamierzam jakas kupic i na niej zona elegancko edka przydzierga bedzie full wypas
Gdzie flage kupic? Zanim zada sie dzis to pytanie nalezy wpierw sprawdzic w dzisiejszych czasach na allegro
Tam mozna wszystko kupic.
Blagam nie bierzcie tych flag z mundialu TYSKIEGO bo lipa!
niemcy nas wysmieja i spod sceny wywala a Harris ze smiechu bas wypusci jak o naszych "orlach" sobie przypomni 
Flage owszem robie. Nie wiem czy bedzie jakas extra duza ale zamierzam jakas kupic i na niej zona elegancko edka przydzierga bedzie full wypas
Gdzie flage kupic? Zanim zada sie dzis to pytanie nalezy wpierw sprawdzic w dzisiejszych czasach na allegro
Tam mozna wszystko kupic.
Blagam nie bierzcie tych flag z mundialu TYSKIEGO bo lipa!
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Scenariusz bardzo prawdopodobny... niestetyBudziol pisze:Blagam nie bierzcie tych flag z mundialu TYSKIEGO bo lipa!niemcy nas wysmieja i spod sceny wywala a Harris ze smiechu bas wypusci jak o naszych "orlach" sobie przypomni
Heheh z ta flaga tyskiego to ja zartowalem, wiem ze to by byl wstyd niemaly!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli godzina wyjazdu zostanie przesunięta to tylko na wcześniejszą. Dam Wam znać jak będę wiedział coś więcej.
Co do flag to w Wawie mamy specjalny sklep z nimi.
Ale mowisz o flagach Polski rozumiem ? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ze wszystkimi flagami, oczywiście także polskimi.
Różne ambasady czy instytucje państwowe tam kupują flagi. 
To pewnie drogie takie wieksze?
Na allegro dosc tanio chodza
Na allegro dosc tanio chodza
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie, polskie calkiem tanie. Zalezy o jak duza Ci chodzi. 
daj linka jesli mozesz na allegro na kupno flagiBudziol pisze:Na allegro dosc tanio chodza
Hej no bez przesady w wyszukiwarke wystarczy wpisac flaga Polski to chyba nie takie trudne?
co tam flaga- ja pomaluję się cały na biało-czerwono 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli szukacie biletów to piszcie do Shortcuta - mają ściągnąć dodatkową partię.
Tak samo ze Sztutgartem - być może ściągną na zamówienie kilka ticketów.
WICKER MAN pisze:Jeśli godzina wyjazdu zostanie przesunięta to tylko na wcześniejszą. Dam Wam znać jak będę wiedział coś więcej.
Dobrze by było przesunięcie na wcześniejszą godzinę -wczoraj na Polsacie zapowiadali ,iż w grudniu 2006 ma być w naszej cześci Europy prawdziwy mróz nawet do -20 stopni C oby sie to niesprawdziło- ewentualnie po 10 grudnia
Dobrze by było przesunięcie na wcześniejszą godzinę -wczoraj na Polsacie zapowiadali ,iż w grudniu 2006 ma być w naszej cześci Europy prawdziwy mróz nawet do -20 stopni C oby sie to niesprawdziło- ewentualnie po 10 grudnia
No chyba żartujesz
Za to Super Express pisał o tym, że w Wigilię ma być +10 stopni C więc sprawę na razie można chyba olać 
tak samo jak jeszcze w maju gadali że lipiec ma być chłodny i deszczowy. no ale fakt, w takiej aurze to może obrzydnąć całe wydarzenie jakim jest wyjazd na koncert 
Piwowarus pisze:Za to Super Express pisał o tym, że w Wigilię ma być +10 stopni C więc sprawę na razie można chyba olać Wink
Fakt, zwłaszcza jak się jeszczze nie wie jak dojechac na lotnisko na 2 H przed porannym lotem o 5:50tak samo jak jeszcze w maju gadali że lipiec ma być chłodny i deszczowy. no ale fakt, w takiej aurze to może obrzydnąć całe wydarzenie jakim jest wyjazd na koncert Wink