To jak już pokazaliście trzy zdjęcia gdzie się patrzeć nie chce to dajcie jakieś gdzie się chceClans pisze:Ale wiesz jak to bywa ze zdjęciami. Na jedych się wygląda ok a na inne to się patrzeć nie chce Smile
Nightwish
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nightwish
Chyba nie ma takich

Na tym wygląda całkiem sekswonie, hmm.
-
Deleted User 1309
http://www.futurestyle.org/archives/ima ... istina.jpg
Z cała reszta wokalistek mozecie sie schowac ....... gleboko
Z cała reszta wokalistek mozecie sie schowac ....... gleboko
taaa :] Lacuna Coil 
Paulina z Delight jest fajna :]
Paulina z Delight jest fajna :]
ona wogole lepiej wychodzi jak sie usmiecha...a jak sie nie usmicha to zawsze jakos tak mhrhocznie wyglądaMeier(D5) pisze: Na tym wygląda całkiem sekswonie, hmm.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 17, 2006 9:11 pm przez Wrath, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie widzę w nich nic nadzwyczajnego. Nasza Edzia Górniak wygląda przy nich jak królowa piękności pośród małpiatek.
Osobiście gustuję w chłopcach ale gdybym w dziewczynkach to tej z Within Temptation bym kijem przez szmatę nie dotknęła. Taki trochę wypłoch, może i naturalny ale dalej wypłoch. Ale już pomijając urodę, to imo mierny, przesłodzony głosik i te jej ruchy rękami w każdym teledysku...jak badyl na wietrze... Zero oryginalności, totalnie przeciętna, ginie wśród setek innych wokalistek.
http://myspace-439.vo.llnwd.net/00489/9 ... 9439_l.jpgMareq555 pisze:http://www.futurestyle.org/archives/ima ... istina.jpg
tu lepiej wygląda
Scabia prezentuje się jak zwykła ordynarna pipa. Nie wiem czym się tu podniecać. Wygląda jak pierwsza lepsza gówiara w glanach, która słucha mocnej muzyki. Nie zaliczyłbym jej do cudów świata.
No wiadomo, że z czeskimi modelkami to nie ma się co liczyć, ale jak na wykonywany zawód i rodzaj muzyki prezentuje się ponad przeciętnie.
na bezrybiu i rak ryba
No wiesz Joker... te dziewczyny mają przede wszystkim śpiewać a nie wyglądać. To nie pokazy mody tylko zespoły metalowe(czy jakieś tam inne) Mam wrażenie, że część z was lubi dany zespół bo ma ładną wokalistkę (mogę się oczywiście mylić)
Ja wiem, że są przede wszystkim od śpiewu i nic więcej od nich nie oczekuję... a poza tym nie lubię i nie słucham tych kiepskich zespołów
, jednak sporo chłopaczków z tego forum zachwyca się właśnie urodą tych przeciętnej urody panienek.
-
Deleted User 1309
Zalezy jak lezy .urodą tych przeciętnej urody panienek
To sie nazywa syndrom pryszczatych natolatekMam wrażenie, że część z was lubi dany zespół bo ma ładną wokalistkę
Mówisz o mnie?:]Mareq555 pisze: To sie nazywa syndrom pryszczatych natolatek.
Odnosze po prostu takie wrazenie. Znaczenia wielkiego to to nie ma, bo obojętne mi czy ktoś lubi zespół czy nie i dlaczego. Ale samo to, że w połowie tematu gadacie nie o przyszłości zespołu tylko o urodzie wokalistek o czymś świadczy.Chłopcuff(a juz napewno w tym wieku) to raczej nie dotyczy. Chyba , ze znajda sie jakies wątłe emocjonalnie wyjatki.
-
Deleted User 1309
A lubisz Tokio Hotel ?Mówisz o mnie?:]
Tylko o tym ze dobry off nie jest złyAle samo to, że w połowie tematu gadacie nie o przyszłości zespołu tylko o urodzie wokalistek o czymś świadczy
Zgadzam się, ale IMO jest bardzo ładna - z łóżka bym jej nie wyrzucił.Copycat pisze:Osobiście gustuję w chłopcach ale gdybym w dziewczynkach to tej z Within Temptation bym kijem przez szmatę nie dotknęła. Taki trochę wypłoch, może i naturalny ale dalej wypłoch. Ale już pomijając urodę, to imo mierny, przesłodzony głosik i te jej ruchy rękami w każdym teledysku...jak badyl na wietrze... Zero oryginalności, totalnie przeciętna, ginie wśród setek innych wokalistek.
O tak, to chyba jedyny jasny punkt tego zespołu.Ximinez pisze:http://myspace-439.vo.llnwd.net/00489/9 ... 9439_l.jpgMareq555 pisze:http://www.futurestyle.org/archives/ima ... istina.jpg
tu lepiej wyglądajak dla mnie też jest debeściarą
-
Paschendale
- -#Wrathchild

Ja Nightwish'a bez Tari sobie nie wyobrażam. Dopóki nie usłyszę nowej płyty uwazam, że powinni się rozwiązać
ja uważam, że powinni się przeprosić i znowu grać razem z TarjąPaschendale pisze:Ja Nightwish'a bez Tari sobie nie wyobrażam. Dopóki nie usłyszę nowej płyty uwazam, że powinni się rozwiązać
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
... w oczekiwaniu na nowe wieści z obozu NIGHTWISH polecam płytę :
BROTHER FIRETRIBE : False Metal

TRACKLIST:
Brother Firetribe - False Metal CD Cover Image
01. Break Out
02. Valerie
03. I'm on Fire
04. Love Goes Down
05. Devil's Daughter
06. Midnite Queen