DVD pewnie będą z całej historii Maiden. Ale trasy części trzeciej i dalszych raczej nie będzie, najpewniej Maideni będą już na emeryturze.Abstract pisze:A będzie wogóle część trzecia? Wg mnie to są trasy robione po to żeby przypomnieć tą starszą Maiden
DVD - Live After Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Re: DVD - Live After Death
Moim zdaniem ta część 3 będzie obejmowała okres od nagrania NPFTD aż do odejścia Bruce'a. Mogłaby się nazywać "The Iron Maiden History, part 3: Dark Years". Taka nazwa by w sumie odpowiadała tematyce NPFTD i FOTD.Szczur22 pisze:A tak swoją drogą, ciekaw jak się będzi nazywać history tour part 3
A potem- "Out of the Shadows and into the sun..."
Czyli powrót Brucea 
Jeśli nie mogę ich kupić w sklepach to IMO nie są łatwo dostępne.Hallowed pisze:Ale LAD, tak jak Maiden England jest łatwo dostępne z laser disców, z perfekcyjną jakością, każde na 2DVD. Jeśli wyjdzie LAD i ME to wiele osób to wydawnictwo sobie po prostu daruje, mimo innego historycznego materiału. Inna sprawa, że LAD to wcale nie taki super hiper mega świetny koncert.
dokładnieMeier(D5) pisze:Jeśli nie mogę ich kupić w sklepach to IMO nie są łatwo dostępne.
no ale ja w sumie tez wolałbym coś innego niż lad i me. mimo że lad uwielbiam ale oba widziałem już tysiąc razy. no a Maiden England to dla mnie naprawde średni koncert, jak na ironów oczywiście
pomijajac koncerty....bedzie na pewno multum dokumentow i rarytasow !! :rocx
byloby to conajmniej dziwne jakby opowiadali cos zupelnie innegoThe Man Who Walks Alone pisze:ak znowu przez dwie godziny trzeba będzie oglądać te wszystkie szpetne, spite ryje opowiadające dokładnie to samo, co czytamy w oficjalnej biografii, to... argh
Ale mogli byto opowiadać inaczej i poruszać też inne kwestie, a nie niemalże czytać słowo w słowo teksty z książki.
wracając do tematu nazewnictwa to natknełem się na stwierdzenie Blaze Years , i niezdziwilbym sie gdyby tak nazwano okres X i V ;]
co do samego tematu...ma nadzieje na jakiś pełny koncert z SoT ! bo LAD jest dość popularny i łatwy do zdobycia... i popieram że powinien być jeszcze ME ;]
co do samego tematu...ma nadzieje na jakiś pełny koncert z SoT ! bo LAD jest dość popularny i łatwy do zdobycia... i popieram że powinien być jeszcze ME ;]
Było mówione wiele razy, że nie będzie pełnego koncertu z SOT, no chyba, że wydadzą Gothenburg 86 lub Oxford 86 kręcone amatorsko profesjonalną, jedną kamerą w co raczej wątpię. Raczej nie ma co liczyć na fajerwerki, ani na coś takiego jak Dortmund 83, niestetyTomash pisze:ma nadzieje na jakiś pełny koncert z SoT ! bo LAD jest dość popularny i łatwy do zdobycia... i popieram że powinien być jeszcze ME ;]
-
Paschendale
- -#Wrathchild

Ja bym chciał tak:
1. Live After Death [ z tym co wyszło tylko na płycie ]
2. Coś z Somewhere On Tour lub Donnington'88
3. Dodatki
2. Coś z Somewhere On Tour lub Donnington'88
3. Dodatki
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nie ma tego zfilmowanego. Ale za to w wersji z obrazem jest rewelacyjne Sanctuary (nigdy nie rozumiałem czemu je wywalili z wersji CD, przecierz sątam gorsze piosenkiPaschendale pisze:Ja bym chciał tak:
Wreszcie ktos mysli. Po co sluchac i ogladac juz osluchany i wyogladany koncert kiedy mozna zobaczyc cos nowego. A donington 88 byl ponoc bardzo dobry. No moze poza tym wypadkiem z chlopakami z publiki.Paschendale pisze:Coś z Somewhere On Tour lub Donnington'88
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Też chciabym coś nowego zobacyć. Tylko, że ja myśle realnie. A zresztą i tak ME nie widziałem, a LAD tylko na kasecie 
To mało czytasz, bo temat Donington 88 był poruszany kilka stron wcześniej! Ja też pisałem zresztą.Qba666 pisze:Wreszcie ktos mysli. Po co sluchac i ogladac juz osluchany i wyogladany koncert kiedy mozna zobaczyc cos nowego. A donington 88 byl ponoc bardzo dobry. No moze poza tym wypadkiem z chlopakami z publiki.
Heh, o Donington 88 pisałem chyba kilka tygodni po wydaniu Earlu Days przy podobnych rozważaniach o kolejnych częściach.
Pytanko....to bylo zapowiadane na rok 2007 ?
Chyba raczej 2008.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wyjdzie prawdpodobnie jakoś przed gwiazdką w tym roku... Chyba, że zdecydują się najpierw wydać Ullevi 2005, a Golden Years zostanie wydane tuż przed trasą w 2008.