No to jak w planach było inaczej, to o 19 nie jest punktualniearchaon pisze:tak było w planach, zaś wyszło mniej więcej tak, że Vesania weszła punktualnie o 19,
Vader - BLITZKRIEG 4 Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Vader - BLITZKRIEG 4 Tour
no kurde w znaczeniu, że punkt 19 zaczeliherki pisze:No to jak w planach było inaczej, to o 19 nie jest punktualnie
... właśnie wróciłem z lubelskiego Blitzkrieg 4 w klubie Graffiti 18.09.2006 - koncert był REWELACYJNY a VADER poraz kolejny potwierdził swoją wielką klasę ... osobiście uważam że z wszystkich wystepów VADER jakie miałem okazję zobaczyć od 1993 roku [a było ich kilkanaście] i pamiętnej trasy z PROLETARYAT [który to gig był dla mnie najlepszy] ten dzisiejszy stawiam na drugim miejscu - 100% profesjonalizmu, nowe kawałki na żywca nabierają dodatkowej mocy plus niesamowity klimat w jaki wprowadzają intra - więcej byc może napiszę jutro bo teraz padam z nóg ... poniżej zamieszczam setlistę zdobytą po lubelskim koncercie ... jako niespodziankę VADER na koniec zagrał jeszcze "Wyrocznię" - której nie było w setliście [wiadomo jakiego zespołu] z gościnnym udziałem Oriona który brawurowo zaśpiewał ten utwór w języku polskim :rocx

- dostoevsky
- -#Assassin

To samo było w Wawiejesper pisze:jako niespodziankę VADER na koniec zagrał jeszcze "Wyrocznię" - której nie było w setliście [wiadomo jakiego zespołu] z gościnnym udziałem Oriona który brawurowo zaśpiewał ten utwór w języku polskim :rocx
licze ze w katosach tez to bedzie za 2 dni :rocx :rocxGrzędi pisze:To samo było w Wawie Wink
już nie mam tu najwięcej postów

oby oby...postaram sie byc ;]
ja nie ide, do pracy rano bym nie wstał a teraz mam trochę urwanie łba bo na weselu byłem i jestem do tyłu. szkoda troche
pewnie, ze szkoda..ja tez sie bede musial z roboty urywac, dlatego mowie, ze postaram sie byc
W Kielcach zabrakło The Book i Dark Age...:/ Nie było również bisu i Oriona na koniec...
Pewnie już się zmęczyli. Pod koniec trasy pewnie tylko intro z taśmy będzie szło.
...a co ty Herki osatnio plujesz tutaj takim sarkazmem połączonym z marazmem odnośnie VADER'a

Wiesz, kompleksy... 
Nie no tak sobie żartuje, dla Vadera mam szacun, a że akurat ten temat taki żywy jest to i tu sobie piszę
Chociaż faktem jest, że ostatnia płta cienka jest IMO.
Nie no tak sobie żartuje, dla Vadera mam szacun, a że akurat ten temat taki żywy jest to i tu sobie piszę
a toś mnie zadziwił szczerze mówiąc...Chociaż faktem jest, że ostatnia płta cienka jest IMO.
W sensie?
no że uważasz ją ze cienką 
A dobra jest?
dobra, wiem, Twoje zdanie, temat jest odpowiedni też na tą dyskusję więc skończmy. imo jest bardzo dobraherki pisze:A dobra jest?
[offtop]No pisałem już o niej coś chyba w temacie o niej poświęconej, więc tam możesz looknąć. Może się do niej jeszcze przekonam [/offtop]
[nieofftop] Ciekawe jak kawałki z niej brzmią na żywca.[/nieofftop]

[nieofftop] Ciekawe jak kawałki z niej brzmią na żywca.[/nieofftop]
[offtop]nie czytam forum raczej, tylko to co na bieżące ludzie piszą, kiedy jestem, więc nic dziwnego że przeoczyłemherki pisze:[offtop]No pisałem już o niej coś chyba w temacie o niej poświęconej, więc tam możesz looknąć. Może się do niej jeszcze przekonam [/offtop]
[nieofftop]pewnie kiepskoherki pisze:[nieofftop] Ciekawe jak kawałki z niej brzmią na żywca.[/nieofftop]