Skoro zagrają 7 to równie dobrze mogą zagrać 10. Kwestia tego, żeby oprócz tych dziesięciu zagrali jeszcze i inne i np. podzielili koncert na dwie części(nowy album+reszta) tak jak robi to np. Dream Theater. Wtedy wszyscy byliby zasadniczo zadowoleni. Fani- bo fajny i długi set i Steve- bo moze podbudować swoje ego grając album w całości.Deep pisze: A ja uwazan ze zagranie calego albumu jest troche przesada, owszem plyta jest genialna ale koncert nawet promujacy dany album nie powienien zaprezentowac wszystkich utworow. Sposrod tych 10-ciu na AMOLAD mysle ze zrezygnuja z Lord Of Light, The Longest Day, Out Of The Shadows. Siedem utworow to zdecydowanie wystarczy zeby wypromowac album.
Jakim utworem IM zacznie koncerty na trasie?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jakim utworem IM zacznie koncerty na trasie?
Deep. Z The Longest Day nie zrezygnują na bank. A z Out Of The Shadows wydaje mi się, że może być taka sama sytuacja jak z Journeymanem. Spokojnie, milutko na koniec koncertu (Journeyman był grany jako pierwszy bis, jakby ktoś nie wiedział).
Ja z kolei mam nadzieję, że będą grać 'Lord Of Light' - ten kawałek na żywo może zabijać.
Copycat pisze:tak jak robi to np. Dream Theater
To on zawsze grają cały album? Nawet nie wiedziałem. Ja tam najbardziej liczę na KOlorki. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało od strony wizualnej
Nie zawsze, ale jeśli grają, to robią to tak, jak napisała Copy.Abstract pisze:To on zawsze grają cały album?
W tym przypadku wystapi The LegacyHallowed pisze: A z Out Of The Shadows wydaje mi się, że może być taka sama sytuacja jak z Journeymanem. Spokojnie, milutko na koniec koncertu (Journeyman był grany jako pierwszy bis, jakby ktoś nie wiedział).
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Z nowości to mi wystarczy jak zagraja TCDR, Brighter, LD, Reincarnation i FTGGOG! Z resztą niech się dzieje co chce 
The Legacy może być na sam koniec. Oby nie mylili się tyle, co z Paschendale`mDeep pisze:W tym przypadku wystapi The Legacy
Uwazam ze The Legacy wystapi w takiej samej formie jak ostatnio Journeyman- otworzy Bisy i poprzedzi wielka trojce: Hallowed, The Number i Iron MaidenHallowed pisze:The Legacy może być na sam koniec.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Coś Ci się chyba pokręciłoDeep pisze:Uwazam ze The Legacy wystapi w takiej samej formie jak ostatnio Journeyman- otworzy Bisy i poprzedzi wielka trojce: Hallowed, The Number i Iron Maiden
- nediamnori
- -#Charlotte

Jak dla mnie to zagrają w h.... i na opener pójdzie Rime
mogłoby w sumie byćnediamnori pisze:Jak dla mnie to zagrają w h.... i na opener pójdzie Rime
Przynajmniej nie zaśniesz na koncercie
Na mnie ten kawałek działa usypiająco 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Rime jest akurat energicznym jak 3,50Szczur22 pisze:Przynajmniej nie zaśniesz na koncercieNa mnie ten kawałek działa usypiająco