Vader - BLITZKRIEG 4 Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Vader - BLITZKRIEG 4 Tour
... w moim odczuciu "Impressions In Blood" jest moja ulubiona płytą VADER'a po "De Profundis" ale jak to zwykle bywa każdy ma inna opinię ... mimo wszystko Herki gdybyś wybrał się na niedzielny koncert w Warszawie to byłbyś usatysfakcjonowany - bo VADER na żywo jak zwykle ZABIJA :rocx 
to ja zmartwychwstalem juz 3x 
ja nie ide, nie ma szans niestety.
szkoda bro...wykrzyczec za Ciebie silent empire, wings lub carnal`a ?
ale tak, żebym usłyszał
slayer pisze:i ja. i teraz masz przewalone![]()
W Kielcach skończył się około 22.30.S1MON pisze:a wie ktos kolo ktorej koncerty sie konczyly ?23, 23:30 ?
W Lublinie skończyli 22:30 gdzieś. Na Vesanię patrzę bezkrytycznie, tak samo na Azarath mimo, że nic nie pokazali, to machałem banią aż miło. Trauma mnie nie przekonała specjalnie. Vader bez komentarza. Inna kategoria zupełnie, jeden z lepszych koncertów tej kapeli jakie widziałem. Są w formie, to na pewno.
Co jeszcze. "Wyrocznia" na koniec to jeden plus. Drugim sklepik z koszulkami których jest masa, fajne longsleevy z trasy są (ze 3 wzory)
Co jeszcze. "Wyrocznia" na koniec to jeden plus. Drugim sklepik z koszulkami których jest masa, fajne longsleevy z trasy są (ze 3 wzory)
reaktywacja
yeah! dzisiaj to czas na katowice :rocx :rocx Vader :rocx :rocx :rocx
EDIT: zwijam na koncert..trza cos jeszcze "obalic"
ciao 
EDIT: zwijam na koncert..trza cos jeszcze "obalic"
już nie mam tu najwięcej postów

Dzisiaj kupiłem 3 bilety na koncert w Opolu (piątek) i na każdym z nich Vesania i Azarath są czymś zamalowane na czarno...osochosi?
Nie wystąpią w Opolu czy co?
Czytaj temat men. Azarath i Vesani nie będzie, w zamian masz DARZAMAT. Podziękuj radnym 
reaktywacja
Dla mnie to tam jedna mać...blackiem i tak się nie interesuję
Usiądę sobie na Barlickiego i jak dopiero usłyszę Traume to wejde xD
E tam. Azarath to jednak warto zobaczyć (a z blackiem to chyba nie ma on nic wspólnego, chyba, że ktoś mnie poprawi). A Vesania dała np w Lublinie naprawdę dobry gig.
No i ciekawe czy Wam zagrają z Vadera na koniec "Wyrocznię" Kata z Orionem na wokalu, skoro Vesania nie gra...
No i ciekawe czy Wam zagrają z Vadera na koniec "Wyrocznię" Kata z Orionem na wokalu, skoro Vesania nie gra...
reaktywacja
Petro a byłeś w MOKu jak puszczali DVD ironów?
Mówisz pewnie o Visions of the Beast? Nie byłem...Czemu pytasz?
btw Azarath to chyba brutal death...ale nie jestem pewien. Dla mnie Blitz = Vader
Choć nie da się ukryć, że rok temu Rotting Christ wypadł dwie klasy lepiej od Petera i spółki
btw Azarath to chyba brutal death...ale nie jestem pewien. Dla mnie Blitz = Vader
Ostatnio zmieniony czw wrz 21, 2006 10:52 pm przez Petro, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem sie na to wybrać, ale jakoś nie wyszło. A chciałem wiedzieć jak to wyglądało po prostu
Znajomy na tym był i mówił, że lipa straszna. Lepiej w domu odpalić sobie to DVD
Jutro zapewne dowiem się jak to dokładnie wyglądało to ci na PM napiszę.
No wiesz, oni właśnie grają w dużej mierze black którego nie lubiszPetro pisze: btw Azarath to chyba brutal death...ale nie jestem pewien. Dla mnie Blitz = VaderChoć nie da się ukryć, że rok temu Rotting Christ wypadł dwie klasy lepiej od Petera i spółki
reaktywacja