SŁYSZAŁEM ŻE JUŻ JEST PEWNE ZŁOTO I MOŻE NAWET PLATYNA :rocx
Dzisiaj w antyraiu polecialo że chyba platynowe już jest nowe Maiden. Jak wysłałem maila do porwadzącego odpisał że
Kosa miał informacje o pewnym złocie, a może platynie - powołuje się nia niego
Kosa ma niezłe znajomości w rynku muzycznym więc jest to bardzo wiarygodne źródło jak dla mnie
Ostatnio zmieniony wt wrz 26, 2006 2:05 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
trzeba by się EMI spytać. Ja tylko napisałem to co dostałem z radia a przez to ze info od kosy pochodzi jest to dla mnie dość wiarygodne. Ten człowiek to w zasadzie już legenda i działając tyle lat w branży może mieć i zapewne ma niezłe znajomości
Ostatnio zmieniony wt wrz 26, 2006 2:34 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Iron maidenka pisze:A ja nawet powiedziałam mojemu bratu żeby nie kupował płyty w Londynie, ja kupię ją tutaj, zawsze to jeden egzemplarz więcej
i to jest bardzo dobra koncepcja! tylko szkoda, że jedną a nie 100. zastanawia mnie fakt dlaczego EMI milczy/zwleka z podaniem informacji a w wypadku Blue Cafe podali momentalnie
Iron maidenka pisze:A ja nawet powiedziałam mojemu bratu żeby nie kupował płyty w Londynie, ja kupię ją tutaj, zawsze to jeden egzemplarz więcej
i to jest bardzo dobra koncepcja! tylko szkoda, że jedną a nie 100. zastanawia mnie fakt dlaczego EMI milczy/zwleka z podaniem informacji a w wypadku Blue Cafe podali momentalnie
Bo "BLU KAFE" to potega!najlepszy zespół w stajni EMI Polska...co to dla nich Iron Maiden...jakis belkot muzyczny!szatanisci!
Jestem pewien ze POMATONOWI w gardle jak osc stoi to IRON MAIDEN!traktuja ich jak trendowatych!
Bo "BLU KAFE" to potega!najlepszy zespół w stajni EMI Polska...co to dla nich Iron Maiden...jakis belkot muzyczny!szatanisci!
Jestem pewien ze POMATONOWI w gardle jak osc stoi to IRON MAIDEN!traktuja ich jak trendowatych!
w sumie masz dużo racji w tym co piszesz. chodziło mi tylko o to, że gdyby mieli już zloto to EMI podałoby to na swojej stronie internetowej, tak jak zrobiło to w przypadku BC.