Blind Guardian - 15.10.2006 Hala Miejska Trencin (SK)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Blind Guardian - 15.10.2006 Hala Miejska Trencin (SK)
Na chwilę obecną autokary nie wypaliły i cały COTPB jedzie pociągami 
to mają zonka. A my za jakieś 2 tygodnie możemy zacząćsię ustawiać.
NArazie jedziemy w 6 rozumiem? (Ty, Marek+Kasia, Lucy, Edyta i ja). Coś damsko
NArazie jedziemy w 6 rozumiem? (Ty, Marek+Kasia, Lucy, Edyta i ja). Coś damsko
-
Deleted User 357
A Lucy to bilet w ogóle ma?
A Edyta w ogóle bilet ma
?
Ja prowadzę swoją prywatną bileterię ;]
Ja prowadzę swoją prywatną bileterię ;]
-
Deleted User 1309
O w pipe ponad 400 userow . To moze jakiegos specjala podepną .cały COTPB jedzie pociągami
KUrde jak chcialbym jechac na Straznika! To po Ironach drugi dla mnie zespol ktory na koncertach wymiata! Dajcie znac gdzie, po ile bilety?
No ale to całe forum się wybieraMareq555 pisze:O w pipe ponad 400 userow . To moze jakiegos specjala podepną .
http://www.ticketportal.pl/podujatie_se ... p?ID=20030KUrde jak chcialbym jechac na Straznika! To po Ironach drugi dla mnie zespol ktory na koncertach wymiata! Dajcie znac gdzie, po ile bilety?
-
Deleted User 357
Jakby tylu ludzi jechało to by wypaliły autokaryMareq555 pisze: O w pipe ponad 400 userow . To moze jakiegos specjala podepną .
Coś koło 50 osób
Rozumiem że u Ciebie 2x drożejEvE pisze: Ja prowadzę swoją prywatną bileterię ;]
Oby tylko drożejRozumiem że u Ciebie 2x drożej Twisted Evil
U mnie jak nie masz biletu w rękach jeszcze to proste - nie jedziesz :laugh
-
Deleted User 1309
ehh tak to jest jak człowiek raz emotki nie uzyjeNo ale to całe forum się wybiera
Cóż, bawcie się dobrze, orajcie, i zrywajcie koszuli z pozerów.
Ja niestety nie jadę.
Strażniczkę, się mówiDeep pisze:KUrde jak chcialbym jechac na Straznika!
A bo to takie pitu-pitu dla grzecznych dziewczynekEvE pisze:NArazie jedziemy w 6 rozumiem? (Ty, Marek+Kasia, Lucy, Edyta i ja). Coś damsko
<hrrr> <-- taki nowy odgłos: "zły lemur"Żelazny pisze:A Lucy to bilet w ogóle ma?
Ewa mówiła, że mam, a z doświadczenia wiem, że jak ona kupi, to już kupi
Eee... normalnie nie wierzę, że jadę
Słuchajcie, misie puszyste:
czy wam odpowiada spotkać się w dniu koncertu wczesnym popołudniem w Cieszynie i pojechać sobie z Czeskiego Cieszyna z jedną przesiadką pociągiem (do alkoholu)?
czy wam odpowiada spotkać się w dniu koncertu wczesnym popołudniem w Cieszynie i pojechać sobie z Czeskiego Cieszyna z jedną przesiadką pociągiem (do alkoholu)?
Ale my do Slowacji jedziemy. To chyba nie w Cieszynie ?
Chyba, że chcemy przez granice w Czechach pociagiem jechać.
Ej dobra. Udało mi się znaleźć stronę z rozkladami jazdy pociągów po slowacji. Wzięłam ze Zwardonia słowackiego do trencina. Biorąc mój plan pod uwagę mamy jedną przesiadkę. No ale wygląda to tak:
Nie wiem jak wolicie, spotkać sie w Katowicach i pomyknąć do Zwardonia pociagiem (ponad 3h jazdy... ) czy spotkać się w Zwardoniu. Ale moim zdaniem ta opcja co opiszę niże jest w porządku:
Z Krakowa do Zwardonia pociągiem mielibyście bezpośrednio coś o 7.10 a na miejscu byśćie byli o 11 (Lucy, Marek+Kasia).
Żelazny i ja (i pewno Edyta też) to wiadomo z Katowic (7:35) i byśmy w Bielsku Białej do was weszli
(o 8:50)
W Zwardoniu Słowackim (Skalité) pociąg mamy o 13.23, o 14.28 jesteśmy w Žilina, stamtąd o 14.36 (fuck) mamy pociąg juz do Trenčín 'a, w którym jestesmy o 16.06.
Co do ceny biletu po słowacji to nie wiem, bo uczeń/student płaci 80 SKK ( 8,52 PLN) a normalny 160 SKK (17,04 PLN).Ale nie wiem czy nas zniżka obowiązuje skoro jesteśmy dla nich cudzoziemcami
. I nie wiem czy u nich tak jak w Czechach z tymi grupami, ale to spróbuje czegoś poszukać jeszcze.
Pasi wstępnie tak?
Nie wiem jak wolicie, spotkać sie w Katowicach i pomyknąć do Zwardonia pociagiem (ponad 3h jazdy... ) czy spotkać się w Zwardoniu. Ale moim zdaniem ta opcja co opiszę niże jest w porządku:
Z Krakowa do Zwardonia pociągiem mielibyście bezpośrednio coś o 7.10 a na miejscu byśćie byli o 11 (Lucy, Marek+Kasia).
Żelazny i ja (i pewno Edyta też) to wiadomo z Katowic (7:35) i byśmy w Bielsku Białej do was weszli
W Zwardoniu Słowackim (Skalité) pociąg mamy o 13.23, o 14.28 jesteśmy w Žilina, stamtąd o 14.36 (fuck) mamy pociąg juz do Trenčín 'a, w którym jestesmy o 16.06.
Co do ceny biletu po słowacji to nie wiem, bo uczeń/student płaci 80 SKK ( 8,52 PLN) a normalny 160 SKK (17,04 PLN).Ale nie wiem czy nas zniżka obowiązuje skoro jesteśmy dla nich cudzoziemcami
Pasi wstępnie tak?
W zasadzie Trencin jest niedaleko od granicy czesko-słowackiej, więc nie robi to wielkiej różnicy, a nawet wydaje mi się, że szybciej by nam to zeszło...EvE pisze:Ale my do Slowacji jedziemy. To chyba nie w Cieszynie ?
OK, to teraz ja wam zapodam mój plan i będzie mozna wybrać, ewentualnie zoptymalizować.
W nawiasach opcja wcześniejsza:
Česky Tešin 15:52 (14:22) jest w Žilinie o 17:00 (15:28 )
potem z Žiliny 17:35 (15:35) do Trenčina na 18:37 (16:42).
Česky Tešin -- Žilina = 81,- Kč (5,78 zł)
Žilina -- Trenčin = 118,- Sk (11,80 zł)
Žilina -- Trenčin = 118,- Sk (11,80 zł)
w sumie to trzba by jeszcze policzyc koszt dotarcia do Cieszyna i wtedy,
No i aha, wzięłaś pod uwagę grupowy?
No i aha, wzięłaś pod uwagę grupowy?
A to chyba każdy ze swojego miasta, nie?EvE pisze:w sumie to trzba by jeszcze policzyc koszt dotarcia do Cieszyna
Nie, normalny. Po za tym, ile liczy "grupa"?EvE pisze:No i aha, wzięłaś pod uwagę grupowy?