09/10/2006 - Deep Purple - Warszawa @ Torwar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 09/10/2006 - Deep Purple - Warszawa @ Torwar
mili Państwo a może wybiera się na któryś z koncertów jakaś zorganizowana grupa? Mogę zabrać 8 osób busem
będę jechał z kujaw i pomorza
-
Fearmaiden
Wygraliśmy całą rodzinką bilety
Ja miałem już nie jechać bo kasy zabrakło A tu dzisiaj wszkole dostaję sms`a od starego że wygrał dwa bilety w radiu SK Rock No ale że ja już byłem w 2004 to mój brat miał jechać teraz.
Przychodzę do domu a matka mi mówi że wygrała następne dwa
Pewnie nie wierzycie, ale co tam.

Ja miałem już nie jechać bo kasy zabrakło A tu dzisiaj wszkole dostaję sms`a od starego że wygrał dwa bilety w radiu SK Rock No ale że ja już byłem w 2004 to mój brat miał jechać teraz.
Przychodzę do domu a matka mi mówi że wygrała następne dwa
Pewnie nie wierzycie, ale co tam.
Cooooo? Panie, gdzieś Ty to wygrał. Dawaj jeden 
Wow niektórzy to maja tyle szczęścia 
nie pekaj - my sprobujemy wejsc za 200 kuron 
Kurde, zastanawiam się czy iść na Fisha czy na DP. W sumie 2 legendy, obie bym tak samo chętnie zobaczył, ale za to Fish tańszy. Muszę się kurna zastanowić.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ja wybrałem Fisha. DP jeszcze u nas zagra, i raczje nic nie stracisz, natomiast Fish może jeszcze wróci, ale "Misplaced Childhood" już nigdy nie będzie wykonane...
Ja sie chyba przejde pod torwar zapolowac na jakis bilet za ok 50zł...
Hehe jestes z W-wy to nic Ci nie szkodzi przyjsc, ale za 50 zl to dostaniesz bilet koncert M. ROdowiczPink pisze:Ja sie chyba przejde pod torwar zapolowac na jakis bilet za ok 50zł...
Niech ktos zarzuci jak moze najaktualniejsza Setliste Purpury, bo szukam i nie moge znalezc, z gory dziekowac dobremu czlowiekowi ktory nim bedzie
Szymon kupił bilet na ostatni koncert Purpli podobno za jakieś 2-3 dychy. Więc 50 zł to nie jest zbyt wygórowane marzenie.Deep pisze:Hehe jestes z W-wy to nic Ci nie szkodzi przyjsc, ale za 50 zl to dostaniesz bilet koncert M. ROdowiczPink pisze:Ja sie chyba przejde pod torwar zapolowac na jakis bilet za ok 50zł...Zartuje, ale przyjdz moze sie uda roznie to bywa
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ktoś z Was zna może jakieś duże polskie forum dyskusyjne o DP? Thx za linki! :beer
To jak z tym spotkaniem?
To jak z tym spotkaniem?
Jak najbardziej za! Powoli trzeba juz sie umawiac jakos konkretnie i kto idzie na piwo niech sie zglasza!WICKER MAN pisze:To jak z tym spotkaniem?
Jeżeli uda mi się tego dnia być wcześniej w Warszawie, to oczywiście na spotkanie wpadnę. Ale to będę wiedziała dopiero jak poznam mój plan, co zapewne nastąpi albo jutro, albo, znając układaczy planów u mnie na wydziale, dopiero w poniedziałek. Tak więc, ostatecznie określę się po weekendzie.
Dla mnie jak sie dowiaduje ze przyjezdza Purpura to nie licza sie inne plany!
Poszukaj na www.purpleworld.w.pl tam powinny byc odnosniki do jakiegos forum albo listy dyskusyjnej. Swoja droga polski fan klub DP to jeden z najwiekszych i najstarszych w kraju, do tego dosc preznie dzialajacy w tradycyjnych forma obiegu informacji (poczta, spotkania) a nie przez internet. Przynajmniej pare lat temu tak bylo, nie wiem ile z tego zostalo do dzis:)WICKER MAN pisze:Ktoś z Was zna może jakieś duże polskie forum dyskusyjne o DP? Thx za linki! :beer
No dla mnie też się nie liczą, bo nawet jeśli będę miała w poniedziałek wieczorem zajęcia, to na koncert i tak przyjadę. Mi chodzi tu tylko o samo spotkanie - czy będę mogła na nie wcześniej wyjechać.Deep pisze:Dla mnie jak sie dowiaduje ze przyjezdza Purpura to nie licza sie inne plany!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Edyta, pojedź z Ivonką pociągiem! Jedzie chyba ok. 13 lub 14!
Jak opuścisz jakiś wykład to nic się nie stanie. 
Igor, thx, poszukam! :beer Szkoda, że nie mają własnego forum...
Igor, thx, poszukam! :beer Szkoda, że nie mają własnego forum...
No to trzeba juz sie konkretnie umawiac, gdzie sie spotykamy i o ktorej godzinie? kto potwierdza swoja obecnosc? ja proponuje spotkanie na dworcu centralnym no i pojdziemy do jakiegos pubu, a pozniej na torwar :beer
Szkoda, że tym razem nie jadę
może da mi ktoś bilet?