Sprzedaż AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż AMOLAD
A gdzie mieszkasz? :p
No chyba w piekarniSzczur22 pisze:A gdzie mieszkasz? :p
Kurczę, złoto to by było coś, a platyna to już naprawdę super.
Jakby była u nas platyna to Ironi pewnie by się mocno zdziwili i może by im się głupio zrobiło nawet, że nie dali koncertu w Polsce. No, chyba, że maja nas głęboko...
Bez przesady nie badzcie zachłanni Złoto starczy :solo
Apetyt rosnie w miare jedzenia 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Przynajmnie przy Platynie Maiden na 100% by nas nie zlekcewarzyło 
Maideni na 20 miejscu listy OLIS!!!
W USA podobno 60 tysięcy poszło jak na razie
-
Deleted User 1499
Kurde dopiero 20 miejsce , juz nie mamy co liczyc na awans lecz tylko na spadek.szkoda liczylem na pozostanie chociazby na tym 14 miejscu.
ponad 80 000 już w 3 tygodniu na liści Billboardu miejsce 79!
w Angli miejsce 45! ale najlepsze jest to że The Number Of The Beast jest na charcie na 54 miejscu!!!!
a ja nie porównywalem akurat tych dwóch płyt. amolad dla mnie taka jest w ogóle.Elevatorman pisze:ja tam nie wiem bo do mnie ta plyta trafia o wiele bardziej niz Kiss Of Death
ale jak już zestawić te albumy... kiss of death, jeśli patrząc na możliwości motorhead (który wybitny nigdy nie był..) jest na pewno lepsza niż amolad na tle innych albumów maiden.
bo każdy ma inny gust....
mnie zadziwia ta recenzja szubrychta. część argumentów przeciw maiden, mogłaby być równie dobrze argumentami przeciw motorhead (oni w ogóle nie grają schematycznie, ani wtórnie). poza tym ciekawe, ze jak organziowali 'mystic festival' rok temu to szubrycht rozpływał się w gazecie (w przekroju również) nad maiden,a teraz taki zniesmaczony?
oczywiście nie mam nic przeciwko krytycznym recenzjom, było w niej trochę racji (maiden faktycznie gra podobnie, teksty nie są na najwyższym poziomie).
oczywiście nie mam nic przeciwko krytycznym recenzjom, było w niej trochę racji (maiden faktycznie gra podobnie, teksty nie są na najwyższym poziomie).
-
Strangelander
- -#Prodigal son

Ja tam uwielbiam i Motorhead i Maiden, nie wiem czemu służy sztuczne przeciwstawianie sobie tych zespołów... To inne granie, zaspakające odmienne muzyczne potrzeby i tylko od wyobraznii i horyzontów słuchacza zależy jak szerokie jest spektrum jego muzycznych zainteresowań...
teskty Maiden nie są na najwyższym poziomie?juras pisze:(maiden faktycznie gra podobnie, teksty nie są na najwyższym poziomie).
- Elevatorman
- -#Clansman

mnie też IMO teksty są bardzo dobre
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Racja, więszkośc zespołów jednak pod tym względem zamiatają. Nie mam nic do takich jak Motorhead, ale czasem lepiej jest posłuchać czegoś poważnego i ja raczej w poważniejsaych gustujeElevatorman pisze:mnie też IMO teksty są bardzo dobre
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie. Zapraszamy TUTAJ. Za kolejne off-topowanie w tym temacie polecą warny! 
W UK najnowszy album jest na pozycji 66. Najciekawsze jest to, że The Number of the Beast sprzedaje się teraz lepiej od AMOLAD i jest na pozycji 65. :rocx