najpierw sie napijemy potem go zalatwimy. koszta mniejsze :>jesper pisze:wynająć kogoś kto zlikwiduje tego idiotę Ryszarda Nowaka
10-11/10/2006 - Satyricon - Wrocław, Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10-11/10/2006 - Satyricon - Wrocław, Warszawa
Jazz is not dead, it just smells funny.
Zróbcie to rytualnie tak żeby prasa mogła to rozdmuchać - narysujcie mu pentagram i takie tam inne "satanistyczne" znaki jak pacyfki etc ;]
Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
ja mu zrobie... z dupy wulotówke na warszawe(jestem z katowic) :guns :gunsRBS pisze:Zróbcie to rytualnie tak żeby prasa mogła to rozdmuchać - narysujcie mu pentagram i takie tam inne "satanistyczne" znaki jak pacyfki etc ;]
już nie mam tu najwięcej postów

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Naprawdę koleś zasłużył bo jest mocno stuknięty :guns .
nie. on jest poprostu głupiFilik10 pisze:Naprawdę koleś zasłużył bo jest mocno stuknięty :guns .
już nie mam tu najwięcej postów

-
Filik10
- -#Clairvoyant

O takie rzeczy nie warto się sprzeczaćSzajba pisze:nie. on jest poprostu głupiFilik10 pisze:Naprawdę koleś zasłużył bo jest mocno stuknięty :guns .
... dokładnieSzajba pisze:nie. on jest poprostu głupiFilik10 pisze:Naprawdę koleś zasłużył bo jest mocno stuknięty :guns .
" Za największego piewcę satanizmu Ryszard Nowak uznaje organizatora festiwalu Przystankek Woodstock Jurka Owsiaka. – Wystarczy spojrzeć, co ten facet robi z rękami – wyjaśnia. – Jego dłonie są nerwowe i często pokazują znaki charakterystyczne dla wyznawców szatana. Owsiak to zakamuflowany satanista."
... komentarz Owsiaka oraz cały artykuł znajdziecie w najnowszym numerze PRZEKROJU oraz w tym miejscu http://www.przekroj.pl/index.php?option ... mitstart=0
NoFAK cos kombinuje, on jest agentem i Lucyferem. ja wam mowie... slyszalem,ze w warszawie ma z Satyrem goscinnie zaspiewac mother north...
Kupię bilet na Warszawski koncert po jakiejś bardziej okazyjnej cenie niż sugerowana!
Za 110 zł sprzedam.
syszałem, że super grali, bez żadnych debilizmów tylko właśnie tak fajnie
tez tak slyszalem, ze brzmienie tylko szwankowalo lekko, ale generalnie wypadli dobrze