Na Maiden udało mi się dobić tylko do 2 rzędu... ;/ Ale na ostatnim koncercie KNŻ byłem przy barierce...
Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Walczyć pewnie większość będzie... 
Na Maiden udało mi się dobić tylko do 2 rzędu... ;/ Ale na ostatnim koncercie KNŻ byłem przy barierce...
A będą jakieś opaski?
co najwyzej tylko na dortmundMeier(D5) pisze:Nie, bo zwiększasz konkurencje.
jeszcze sie zastanawiam, ale raczej sie zapisze - dzieki!!
Maiden zaczynaja trase za niecale 105 godzin!! W ogole sie tego jakos nie odczuwa - pewnie przez to, ze wiekszosci z nas, ktorzy jada na jakies koncerty przyjdzie czekac jeszcze ponad 1600h
EDIT:
o 11 bylo dokladnie 1666h do dortmundu
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Niestety nie jade, a zresztą aż tak brutalny nie jestem na koncertachWICKER MAN pisze:Tylko lepiej, żebyś na mnie nie trafił, bo zabiję.Filik10 pisze:Z łokcia, z łokcia, z glana w żebra i jesteś![]()
Nigdy nie oddałem barierki na Maiden, a oglądałem ich z tej pozycji już 6 razy.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak, dla członków IMOC.Levy pisze:A będą jakieś opaski?
Zgłoszenia na 2 x Milano i Dortmund wysłane.
A ja mam taki pytanie czy da sie zalatwic jeszcze bilety na koncert w Niemczech obojetnie czy Dortmund czy Stutgard 
How long on this longest day...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A wytłumacz Wicker, osoby które wygrają opaski na IMOC będą miały opaski do stania pod sceną w oddzielonym sektorze, czy po to żeby mogły wejść chwilę przed wszystkimi i zająć miejsca dostępne dla każdego? Zresztą 120 (bo tyle jest na Dortmund?) to nie jest dużo, tragedii nie będzie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wejdą przed resztą. Nie będzie żadnego specjalnego sektora. 
no i sie zapisalem, tylko zaplacic to juz nie takie hop siup - mysalem ze na paypalla wplace kase przelewem, a tu sie nie da (albo nie wiem jak) :/ A karta nie zaplace bo mam tylko electrona :/Meier(D5) pisze:Cost:" wybierasz właściwie co chcesz, bo wyjdzie prawie taka sama kwota, klikasz na "order", później na "order using paypal", wypełniasz formularz, klikasz contunue - z tego co pamiętam pokaże się jeszcze jakiś ekran z potwierdzeniem, tam też coś trzeba kliknąć. Po kilku sekundach będziesz już członkiem IMOC.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Szymon, jesli masz Electrona z mBanku, to zamow sobie dodatkowo e-karte do transakcji internetowych (lub jej odpowiednik, jesli masz konto w innym banku, niz mBank). Oplata wynosi 25zl. za rok, ale naprawde sie przydaje;)Szymon pisze:no i sie zapisalem, tylko zaplacic to juz nie takie hop siup - mysalem ze na paypalla wplace kase przelewem, a tu sie nie da (albo nie wiem jak) :/ A karta nie zaplace bo mam tylko electrona :/Meier(D5) pisze:Cost:" wybierasz właściwie co chcesz, bo wyjdzie prawie taka sama kwota, klikasz na "order", później na "order using paypal", wypełniasz formularz, klikasz contunue - z tego co pamiętam pokaże się jeszcze jakiś ekran z potwierdzeniem, tam też coś trzeba kliknąć. Po kilku sekundach będziesz już członkiem IMOC.
wyglada na to ze u mnie w banku takich cudow nie ma - zwykle visy sa, ale mialbym problem z udokumentowaniem odpowiednich dochodow. Zalozylem konto w mBanku (zreszta juz dawno mialem toz robic) - teraz trzeba czekac
Wicker do kiedy mozna sie zglaszac do tych losowan??
Wicker do kiedy mozna sie zglaszac do tych losowan??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na wszystkie gigi poza Skandynawią do 30 października.
czyli niby mam jeszcze caly miesiac. dzisiaj wniosek zlozylem, ale juz mnie denerwuje opieszalosc dzialan wszystkich ludzi, ktorzy sa odpowiedzialni za dostarczenie mi tek ekartyWICKER MAN pisze:Na wszystkie gigi poza Skandynawią do 30 października.
Ja chyba też rozważę dołączenie do IMOC... 
Juz dzissie zaczyna a tu taka cisza
O ktorej zaczynaja wedlug naszego czasu?
Moze przegapilem i temat zostal gdzies przeniesiony ?
O ktorej zaczynaja wedlug naszego czasu?
Moze przegapilem i temat zostal gdzies przeniesiony ?
Ja to jestem ciekw kiedy sie pojawi w miare dobrej jakości boot 
Pewnie w miare szybkopaniron pisze:Ja to jestem ciekw kiedy sie pojawi w miare dobrej jakości boot
juz to kiedys pisalem - inaczej by to wygladalo jakbysmy mieli koncert w naszym kraju i bylo to za powiedzmy tydzien dwa, a nie 2 miesiaceBudziol pisze:Juz dzissie zaczyna a tu taka cisza
takBudziol pisze:O ktorej zaczynaja wedlug naszego czasu?
o 3-4 nad ranem naszego czasu mysle
jest temat spoiler gdzie sie set pojawi - wiec tam pewnie sie skupi cale komentowanie tego koncertuBudziol pisze:Moze przegapilem i temat zostal gdzies przeniesiony ?
Kurcze...tylko w Angli mozna dostac jeszcze bilety na koncert :/ Chyba ze ktos ma jeszcze jakies pomysly jak se sprawic 2 bilety na koncert w Dortmundzie...Jest wogole jakas szansa na kupno biletow u konikow?
How long on this longest day...