Jak dla mnie to jedna z najlepszych, jeśli nie najlepszaNight Crawler pisze:jedna z nielicznych nieudanych kompozycji adriana
The Longest Day - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: The Longest Day - oceny, wrażenia, recenzje!
Wspaniały ten teledysk --- dokładnie tak sobie to wyobrażałem !!! :beer a teraz lubię ten kawałek jeszcze bardziej 
Palles pisze:Jak dla mnie "The Longest Day" jest najlepszym utworem z tej płyty.
Btw. Zrobiłem wideoclip do tego kawałka, użyłem do tego scen z filmu "Szeregowiec Ryan" oto link:
http://www.youtube.com/watch?v=tgvAI8Cdkyg
Dopiero to zauważyłem...Mocne!!!
Z początku średnio mi ten kawałek podchodził, ale teraz coraz bardziej go lubię. Refren mi się podoba, choć to "Sliding we go...." tak średnio.
- Elevatorman
- -#Clansman

Piękny jest .... coraz bardziej go lubie...
super zrobiłeś ten teledysk!!! naprawdę jestem pod wrażeniem, fantastycznie to wyszło.
nie miałbym nic przeciwko, gdyby to było oficjalnym teledyskiem. maiden zawsze takie lipne wypuszcza,a tu proszę domowo robiony a jest genialny.
niestety pewnie byłyby kłopoty z prawami autorskimi, ale może udałoby się dogadać z twórcami filmu
nie miałbym nic przeciwko, gdyby to było oficjalnym teledyskiem. maiden zawsze takie lipne wypuszcza,a tu proszę domowo robiony a jest genialny.
niestety pewnie byłyby kłopoty z prawami autorskimi, ale może udałoby się dogadać z twórcami filmu
brawo.
10 za teledysk
10 za TLD
w sumie ocena wyniosła 20
A w sprawie uoficjalnienia teledysku popieram!!
10 za teledysk
10 za TLD
w sumie ocena wyniosła 20
A w sprawie uoficjalnienia teledysku popieram!!
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
A ja uważam, że to by było z ich strony pójście na łatwizję...Maiden stać na więcej niż zamieszczenie paru scen z filmu...
A Widac tak im sie podobało i tak zrobiliIron maidenka pisze:Maiden stać na więcej niż zamieszczenie paru scen z filmu...
Poprostu piękny teledysk, świetna robotaPalles pisze:Jak dla mnie "The Longest Day" jest najlepszym utworem z tej płyty.
Btw. Zrobiłem wideoclip do tego kawałka, użyłem do tego scen z filmu "Szeregowiec Ryan" oto link:
http://www.youtube.com/watch?v=tgvAI8Cdkyg
A Longest Day przypadł mi do gustu od pierwszego przesłuchania, i lubie go nadal, szczególnie klimat budowany w zwrotkach, cudo!
- Elevatorman
- -#Clansman

ja wczoraj ... ta z benka tez nie jest zła...michi pisze:i dzisiaj doszedłem do wniosku że jednak te solówki Dave'a nie są takie tragiczne,
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

W LD i Benjaminie zagrał jedne ze swoich najlepszych solówek jak dla mnie.michi pisze:solówki Dave'a nie są takie tragiczne
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Przesada. Są całkiem niezłe, ale jednak nagrał wiele lepszych.Kratos pisze:W LD i Benjaminie zagrał jedne ze swoich najlepszych solówek jak dla mnie.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dla mnie to nie przesada. Owszem nagrał kilka lepszych, ale te w mojej ocenie są w ścisłej czołówce. A już na pewno jak gadają niektórzy, Dave się "nie wypalił".
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Zgadzam się ale w człówce u mnie nie są. I Kratos nie odpowiadaj, bo 666 postów wygląda świetnieKratos pisze:A już na pewno jak gadają niektórzy, Dave się "nie wypalił".
Akurat ten utwór średnio mi się podoba - cały jest OK i tylko tyle. Nic (jak dla mnie) nie wyróżnia go zbytnio. Jakoś brakuje mi tu czegoś... trudno to określić, to bardzo subiektywne odczucie. Po prostu mnie on "nie bierze" (choć wielu się bardzo podoba - magia muzyki, magia Iron Maiden).
nothing... just Maiden
Nie opowiadaj, że robią lipne teledyski. Wolisz hip hopowskie czy disco polo? Ja widziałem gorsze i to zespołów rockowych.juras pisze:nie miałbym nic przeciwko, gdyby to było oficjalnym teledyskiem. maiden zawsze takie lipne wypuszcza,a tu proszę domowo robiony a jest genialny.
Oj chyba ci się coś pomyliło, bo to jest teledysk zrobiony przez jedną osobę (amatorsko), a nie Iron Maiden.Maiden_0209 pisze:A Widac tak im sie podobało i tak zrobilii wsio
Dla mnie teledysk niezły, ale nic więcej
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jeśli masz na myśli The Longes Day, to chyba niestety nie ma na to szans...BartSmith pisze:Jestem ciekaw czy zespół zrobi teledysk do tej piosenki
jak tak sobie posluchałem TLD na tym nowym bocie, to jakos sie do tego kawałka przekonałem, jednak studyjnie lepszy jest 
7.8.08 - Somewhere Back In Time
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Dobra robota z tym klipem. Może, dlatego, że sklejone czynniki to genialny utwór i genialny film :beer
Nemesis...as one we stand!!