Czy Iron Maiden wyda tylko 15 albumów??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Czy Iron Maiden wyda tylko 15 albumów??
Na pewno już wiele osób słyszało że Steve mówił że w planach miał aby IM nagrało 15 płyt i widząc że jego marzenia się realizują postanawia wraz z zespołem odejść po nagraniu kolejnej płyty!
Czy waszym zdaniem tak postąpią??
Czy waszym zdaniem tak postąpią??
Re: Czy Iron Maiden wyda tylko 15 albumów??
i zawiodą tyle portfeli fanów? nie możliwe. Acz odejść z klasą w najlepszych (wielu sie spiera jakie były najlepsze) czasach. Odejśc niepokonanymi, dosłownie jak Ich Troje
To by aż takie złe chyba nie było. Acz wydaje mi sie że jeszcze coś mają przed sobą i daleko jeszcze do równi pochyłej w dół.
Zagłosowałem, że odejdą po kolejnej płycie, ale pożyjemy - zobaczymy. 
qrcze!!!! nie doczytałem i źle zagłosowałem (dałem tak, a chciałbym, żeby nie), wiadomo, że chciałbym, żeby jeszcze nagrali z 3-4 albumy i liczę, że tak będzie; ale całkiem prawdopodobne, że Steve zechce zakończyć cały ten bałagan, póki to ma ręce i nogi i póki są u szczytu kariery (w każdym razie są blisko szczytu
)
nawet nie dopuszczam takiej mozliwosci!!!! bede grac dluzej niz stonsi
jestem tego pewien 
już nie mam tu najwięcej postów

Liczę na to że nagrają. Nawet jak oficjalnie zakończą karierę
Byle by tego 16 albumu nie nagrywali na siłę :/
IMO nie odejdą po następnej płycie. Stawiam na jeszcze dwie płyty a potem emerytura.
Jeżeli mają grać na siłę i niepotrzebnie to ciągnąć to wiadomo, że nie. Lepiej odejść u szczytu kariery niż wtedy gdy zobaczą, że nikt nie chce słuchac nowych płyt. Ale jeżeli będą czuli, że wciąż mają pomysły to niech grają jak najdłużej. Fani, zwłaszcza ci którym podobają się trzy ostatnie albumy będą zadowoleni 
A nie wybrałam żadnej opcji bo najnormalniej w świecie nie wiem, nie mam pojęcia. Mogę jedynie stwierdzić co bym chciała - chciałabym zeby 15. album nie był ostatnim bo wierzę, że mają jeszcze masę pomysłów
A nie wybrałam żadnej opcji bo najnormalniej w świecie nie wiem, nie mam pojęcia. Mogę jedynie stwierdzić co bym chciała - chciałabym zeby 15. album nie był ostatnim bo wierzę, że mają jeszcze masę pomysłów
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Pogodziłem się jużw sumie z tym, że wydadzą jeszcze tylko jeden album. Wiec widomo co zaznaczyłem
Chcialbym żeby nie przestawali na następnej płycie więc zaznaczyłem że nie.
wybrałem że nie bo mam nadzieję, że będą mieliIron maidenka pisze:Jeżeli mają grać na siłę i niepotrzebnie to ciągnąć to wiadomo, że nie. Lepiej odejść u szczytu kariery niż wtedy gdy zobaczą, że nikt nie chce słuchac nowych płyt. Ale jeżeli będą czuli, że wciąż mają pomysły to niech grają jak najdłużej. Fani, zwłaszcza ci którym podobają się trzy ostatnie albumy będą zadowoleni
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

portfele fanów zadowolą się kolejnymi dvd, koncertówkami i składankami.Marx pisze:i zawiodą tyle portfeli fanów?
Pieniążki pięniążki. Fani płaćcie, kochani Maideni zostaną 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Nie wyobrażam sobie takiego stanu rzeczy...Nie ma mowy 
Nemesis...as one we stand!!
Jak mają nagrać kolejny AMOLAD i robić trasy koncertowe z tym nudziarstwem(okropna ta setlista AMOLAD TOUR) to lepiej żeby już ten krążek był ostatnim. Wolę słuchać starych płyt niż karmić się taką mdłą papą.
Zaczęło się ględzenie, zacznie się dyskusja o AMOLAD na kolejne 20 stron 
jeszcze tyyyle koncertow i dvd wydadza, chocby za powiedzmy 2 lata mieli skonczycMarx pisze:i zawiodą tyle portfeli fanów? nie możliwe.
Jak się nie podoba to nie czytaj.Szczur22 pisze:Zaczęło się ględzenie, zacznie się dyskusja o AMOLAD na kolejne 20 stron
Z pewnością nagrają tylko 1 nową płytę studyjną, jeśli coś powiedzą to nie ma przebacz. Skutki są różne, ale przynajmniej przewidywalni są. 
pograją tak gdzieś chyba do sześdzisiątki, więc może wydadzą 1-3 studyjne jeszcze
no i masa koncertówek 
7.8.08 - Somewhere Back In Time
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour