Niestety, widać składki są za małe i nie mamy dostępu do takich breaking newsów jak to że do trasy wspominkowej Golden Years mają być dołączone utwory z AMLOADBlood Brother pisze: Za mani się w FC nie dowiedzieliście ? Laughing
Setlista 2006 - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Setlista 2006 - dyskusja
Ta, jasne. Tylko ciekawe czemu na Eddie Rips Up The World (TED Tour) nie zagrali nic z DoD?
Ba! Nawet FOTD nie zagrali i całe szczęście. 
EDIT: Chyba za długo tego posta pisałem... Oczywiście tyczy się wypowiedzi Blood Brothera.
EDIT: Chyba za długo tego posta pisałem... Oczywiście tyczy się wypowiedzi Blood Brothera.
Ostatnio zmieniony czw paź 05, 2006 10:20 pm przez Madril, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdarza sięNiestety, widać składki są za małe i nie mamy dostępu do takich breaking newsów jak to że do trasy wspominkowej Golden Years mają być dołączone utwory z AMLOAD
Napiszcie list zbiorowy do Harrisa, pewnie was wysłucha i wyśle wszystkie niusy, oraz swoje majty, o których wspominał ksiądz na spowiedzi
Ja zamawiam kupe!!
Opyle na Allegro
Opyle na Allegro
-
Deleted User 357
A ja zamawiam exclusiva na kolejne nowości od Blood Brothera. Takich ciekawostek jakie nam zaprezentował nie ma chyba nawet w IMOC
Baa.Żelazny pisze:A ja zamawiam exclusiva na kolejne nowości od Blood Brothera. Takich ciekawostek jakie nam zaprezentował nie ma chyba nawet w IMOC
Ale zaraz zaraz. Najpierw składki.
Tak wiem, pierdykłem głupotę,ale przynajmniej jest śmiesznie
/Chyba żałośnie raczej
Jestescie monotematyczni...wiekszosc tylko ze stare albumy swietne itd. dajcie szanse nowym materialom 
How long on this longest day...
Gdy dowiedziałem się, że grają całą płytę to już bez żalu obejrzałem setlistę. Szkoda, że tak zrobili, ale co zrobić skoro tak sobie wymyślili.
No rzeczywiście każdy jest wielki burżuj, bo wydaje te parenaście złotych rocznie. W ogóle nie wiem czego się tu czepiasz. Jak chcesz sam się możesz dowiedzieć co grali i o co chodzi w trasach wspominkowych. Zapraszam na www.google.plBlood Brother pisze:Za mani się w FC nie dowiedzieliście ?![]()
Piłem tu głównie do nich, dobrze że IM takie nie jest. Chociaż do BS mam szacunek za ich dawne dokonania mimo wszystko.Wymień chociaż 5 takich dinozaurów którzy już nie nagrywają (pomijając Black Sabbath).
Tak wiem, pierdykłem głupotę,ale przynajmniej jest śmiesznie Laughing
No mnie osobiście set nie zadowala. AMOLAD mnie nie powaliło na kolana,
liczyłem, że nie wszystkie kawałki się tam znajdą. I tak pojade zobaczyć
zespół i secenografie, na 100% będę się świenie bawił.
Na pocieche mam The Evil That Man Do Lives On And On...
liczyłem, że nie wszystkie kawałki się tam znajdą. I tak pojade zobaczyć
zespół i secenografie, na 100% będę się świenie bawił.
Na pocieche mam The Evil That Man Do Lives On And On...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Śmiesznie jak dla mnie nie jest... zrobiłeś z siebie głupka, któremu zależy tylko na tym żeby dosrać Maiden i to w wyjątkowo debilny sposób, alejeśli to Cię bawi to OKBlood Brother pisze:pierdykłem głupotę,ale przynajmniej jest śmiesznie
ROTFLBlood Brother pisze:Bo do trasy wspominkowej pewnie dadzą również kawałki z AMOLAD ?
Drugi ROTFLBlood Brother pisze:Obstawiam,że tak będzie. Zawsze jest taka zagrywka.
Taa, pamiętacie jak na Mysticu w zeszłym roku weszli "Wicker Manem" ?? Zajebiście było
Zważywszy na to, że (jak napisałeś w dziale o "AMOLAD") nowej nie słyszałeś, to radziłbym byś się po prostu grzecznie uciszył, bo jak widać prezentujesz typowe podejście 15-latków, któzy własnego zdania w zasadzie nie mająBlood Brother pisze:Maiden tak naprawdę od wydania BNW nie zrobili jak narazie nic nowego. Ciągle to samo, ciągle na jedno kopyto, ciągle te same sztuczki ciągle te same oklepane riffy. Twierdzę,że Joker mówi prawdę, jednak wielu jej do siebie nie dopuszcza. Tak naprawdę, lepiej wydać kasę nawet na takie Rock In Rio, czy inne starsze DvD i poekscytować się tym, aniżeli iść na koncert i słuchać całej płyty. To nie Pink Floyd, gdzie płyta stanowi spójną całość i granie jej na koncercie w całości nie nuży.Sam osobiście pewnie zasnąłbym, gdyby Ironi polecieli całą płytę, jakąkolwiek.
Co już uczyniłemZważywszy na to, że (jak napisałeś w dziale o "AMOLAD") nowej nie słyszałeś, to radziłbym byś się po prostu grzecznie uciszył, bo jak widać prezentujesz typowe podejście 15-latków, któzy własnego zdania w zasadzie nie mają
Ile razy ?? 1, 2, 3 ??Blood Brother pisze:Co już uczyniłem
Rzeczywiście Bruce jest ubrany, jakby się zabierał za malowanie mieszkania
.
Scenografia też taka jak zawsze, tylko inne rysuneczki. Swoją drogą dziwne, że IM nie potrafią nic wymyślić. To już nawet Rammstein miewa bardziej urozmaiconą scenę. Wiem, że scenografie takie jak ma up. U2 nie pasują do muzyki IM, ale nie rozumiem po co tyle mówić w wywiadach że będzie coś super, jak potem jest tak jak zawsze. Wstawili kawałek czołgu i tyle.
Ostatnia płyta nie jest jakimś szczególnym osiągnięciem (przynajmniej dla mnie) i szkoda że set nie jest bardziej urozmaicony. Nie wiem czy granie na poszczególnych trasach utworów tylko starych albo tylko nowych jest dobrym pomysłem. Choć jeśli tak sobie postanowili to ich sprawa.
Przynajmniej będzie okazja zobaczyć jak utwory z AMOLAD wychodzą na żywo. We Wrocławiu też dopiero na koncercie się przekonałem do kilku utworów z DOD. Może będzie podobnie.
Nie jestem tylko pewien czy wszystkie utwory z AMOLAD się nadają na koncert - czy nie będzie zbyt sennie
... wiecie, wiele z nich jest spokojnych i długich.
Ale mam nadzieję że i tak wszyscy się będą dobrze bawić :rocx
Każdy ma jakieś swoje preferencje i chyba tylko taki przekrojowy set by zadowolił większość. A jak się gra utwory takie jak na Śląskim, albo takie jak teraz to albo ktoś jest absolutnie zachwycony albo wcale - w zależności czy dany okres twórczości IM mu się podoba czy nie.
Stąd takie rozbieżne opinie nt setlisty.
W moim przypadku jadę do Dortmundu min. z pewną młodą osobą, dla której będzie to pierwszy koncert IM w życiu i nie chciałbym aby była rozczarowana. A nie wiem czy kogoś takiego koncert z całym AMOLAD powali na kolana
Scenografia też taka jak zawsze, tylko inne rysuneczki. Swoją drogą dziwne, że IM nie potrafią nic wymyślić. To już nawet Rammstein miewa bardziej urozmaiconą scenę. Wiem, że scenografie takie jak ma up. U2 nie pasują do muzyki IM, ale nie rozumiem po co tyle mówić w wywiadach że będzie coś super, jak potem jest tak jak zawsze. Wstawili kawałek czołgu i tyle.
Ostatnia płyta nie jest jakimś szczególnym osiągnięciem (przynajmniej dla mnie) i szkoda że set nie jest bardziej urozmaicony. Nie wiem czy granie na poszczególnych trasach utworów tylko starych albo tylko nowych jest dobrym pomysłem. Choć jeśli tak sobie postanowili to ich sprawa.
Przynajmniej będzie okazja zobaczyć jak utwory z AMOLAD wychodzą na żywo. We Wrocławiu też dopiero na koncercie się przekonałem do kilku utworów z DOD. Może będzie podobnie.
Nie jestem tylko pewien czy wszystkie utwory z AMOLAD się nadają na koncert - czy nie będzie zbyt sennie
Ale mam nadzieję że i tak wszyscy się będą dobrze bawić :rocx
Każdy ma jakieś swoje preferencje i chyba tylko taki przekrojowy set by zadowolił większość. A jak się gra utwory takie jak na Śląskim, albo takie jak teraz to albo ktoś jest absolutnie zachwycony albo wcale - w zależności czy dany okres twórczości IM mu się podoba czy nie.
Stąd takie rozbieżne opinie nt setlisty.
W moim przypadku jadę do Dortmundu min. z pewną młodą osobą, dla której będzie to pierwszy koncert IM w życiu i nie chciałbym aby była rozczarowana. A nie wiem czy kogoś takiego koncert z całym AMOLAD powali na kolana
Właśnie ściągam bootleg z Hartford. Taper poszedł się chyba wyrzygać na Benjaminie Breegu
bo ten kawałek jest obcięty:
Zobaczymy jak wypadają na żywca te nowe cukiereczki. Mam nadzieję, że jakość nie będzie przeszkadzać w uczciwej ocenie tego koncertu. Spodziewam się nudziarstwa większego niż na DOTR.taper który nagrywał Hartford pisze:***edit- forgot to mention about 10-15 seconds missing near the end of cd1 trk8, sorry.
-
obserwator
- -#Long distance runner

skąd to ściągaszJoker pisze:Właśnie ściągam bootleg z Hartford. Taper poszedł się chyba wyrzygać na Benjaminie Breegu bo ten kawałek jest obcięty:
mtszły
dimeadozen.org Mam już całego Benka. Zassałem najpierw niego bo go najbardziej nielubię.
Trzeba przyznać, że jakość nagrania jest dość fajna. Facet nagrywał i obrobił to tak:
Sony ECM-DS70P > RS 42-2559 > Sony WM-D6C(TDK SA-X90) > MBOX > Pro Tools > Soundstudio 2.2.4 > aiff > xAct > flac
Trzeba przyznać, że jakość nagrania jest dość fajna. Facet nagrywał i obrobił to tak:
Sony ECM-DS70P > RS 42-2559 > Sony WM-D6C(TDK SA-X90) > MBOX > Pro Tools > Soundstudio 2.2.4 > aiff > xAct > flac
Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2006 10:36 am przez Joker, łącznie zmieniany 1 raz.
-
obserwator
- -#Long distance runner

Bądź cierpliwy. Zaglądaj często w panel rejestracji. Często wywalają nieaktywne konta.