A tak w ogóle to fajny ten występ? Jak wypadają kawałki z nowej płyty?
Setlista 2006 - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista 2006 - dyskusja
Heh..zassał bym ale zmieniałem sieć i mam IP wewnętrzne i na torrencie nie da rady 
Benek studyjnie wypada lepiej niż na koncercie. Pudełkowe brzmienie bębnów, bas bez jaj i Dave Murray plącze jakieś zawijasy w solo. Jedyną zaletą jest to, że Dickinson jest dobrze słyszalny i śpiewa mocnym głosem.
Benek studyjny jest drętwy ale live jeszcze bardziej. Taka flakowata dłużyzna.
PS. Bardzo podoba mi się alternatywne AIIII Nicka na koncercie
Benek studyjny jest drętwy ale live jeszcze bardziej. Taka flakowata dłużyzna.
PS. Bardzo podoba mi się alternatywne AIIII Nicka na koncercie
Chyba mnie źle zrozumiałeś. Uciszyłem się.Artur pisze:Ile razy ?? 1, 2, 3 ??Blood Brother pisze:Co już uczyniłem![]()
I tyle.Koniec.
Dajcie adres strny ze zdjeciami secny itp. Jak jest taka.
Co jest takiego zabójczego w tej scenografiiiii? Jak zwykle to samo a szumu narobili, że będzie nie wiadomo co!Mirdaroh pisze:Zabójcza scenografia. Steve od wielu lat nie w piłkarskiej koszulce. Nie mogę się doczekać Dortmundu :rocx
Nie wiesz co to jest czar reklamy? To tak samo jak z FIFĄ którą co rok sprzedaje EA Sport. Drobna kosmetyka, niewielkie różnice a ludzie walą do sklepów.
Jak chcesz żeby było głośno słychać musisz mocno pierdzieć.
Jak chcesz żeby było głośno słychać musisz mocno pierdzieć.
jeśli wszyscy jesteście tak zachwyceni tą listą to brawo bo w niektórych krajach ludzie zaczęli masowo wyprzedawać bilety a to chyba o czymś świadczy :solo
Ja nie jestem zachwycony. Uświadamiam Ci tylko prawa ryku ...hmm chciałem powiedzieć rynku a konkretnie reklamy. Bootleg zaciągam z ciekawości i jak narazie bardzo się rozczarowuję.
widzę, że też jesteś trzeźwo myślący a to mi się podobaJoker pisze:Ja nie jestem zachwycony. Uświadamiam Ci tylko prawa ryku ...hmm chciałem powiedzieć rynku a konkretnie reklamy. Bootleg zaciągam z ciekawości i jak narazie bardzo się rozczarowuję.
Świadczy o tym, że każdy ma inny gust. A skąd te informacje o wyprzedażach?Borys1978 pisze:jeśli wszyscy jesteście tak zachwyceni tą listą to brawo bo w niektórych krajach ludzie zaczęli masowo wyprzedawać bilety a to chyba o czymś świadczy :solo
Ja nie należe do tej mosowej ilości... i nie chciałbym nigdy należeć. Nie obchodzi mnie co inni robią. Posłuchaj koncertu z Hardford. Naprawde live to lepiej wyszło niż na płycie.Borys1978 pisze:jeśli wszyscy jesteście tak zachwyceni tą listą to brawo bo w niektórych krajach ludzie zaczęli masowo wyprzedawać bilety a to chyba o czymś świadczy :solo
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ciekaw jestem, o czym Twoim zdaniem to świadczy?Borys1978 pisze:w niektórych krajach ludzie zaczęli masowo wyprzedawać bilety a to chyba o czymś świadczy
-
Deleted User 1499
Ciekaw jestem gdzie??Borys1978 pisze:w niektórych krajach ludzie zaczęli masowo wyprzedawać bilety a to chyba o czymś świadczy
Nie no lepiej zeby zagrali to co zwykle nie.Ludzie wam nic nie pasuje.Maiden Gra standardowa setliste-nie pasuje, graja same starocie-nie pasuje,graja caly album-nie pasuje.To co wam pasuje?Dochodze do wniosku ze dla co niektorych to Maiden wogule nie powinno wyjezdzac w trase , ale pewnie i to by mu nie pasowalo.
Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2006 5:03 pm przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Ja tez jestem cholernie ciekaw, gdzie takie rzeczy sie dzieja..., dla mnie byloby to kompletna paranoja - kupujesz bilet na trase promujaca nowa plyte, zespol odgrywa na niej nowy album, w calosci zaznaczmy, nastepnie wiesz juz jaki jest setlist i sprzedajesz bilet argumentujac to tym, ze zespol zagral w calosci AMOLAD - rotfl jesli chodzi o mniesekcjazwlok pisze:Ciekaw jestem gdzie??Kratos pisze:w niektórych krajach ludzie zaczęli masowo wyprzedawać bilety a to chyba o czymś świadczy
Nie no lepiej zeby zagrali to co zwykle nie.Ludzie wam nic nie pasuje.Maiden Gra standardowa setliste-nie pasuje, graja same starocie-nie pasuje,graja caly album-nie pasuje.To co wam pasuje?Dochodze do wniosku ze dla co niektorych to Maiden wogule nie powinno wyjezdzac w trase , ale pewnie i to by mu nie pasowalo.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Eeejjj SEKCJAZWŁOK! To nie ja napisałem 
-
Deleted User 1499
Juz blad poprawilem , wybacz nie zauwazylem. :beerKratos pisze:Eeejjj SEKCJAZWŁOK! To nie ja napisałem
Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2006 5:04 pm przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 1 raz.
Borys to napisł. Kratos jedynie cytował
.
-
Paschendale
- -#Wrathchild

Ja niestety jestem rozczarowany setlistą ponieważ grają tylko 15 utworów i zaledwie 5 kawałków z poprzednich albumów. Co do braku The Trooper, TNOTB czy RTTH to trochę się z nimi zgadzam [ w końcu ile można to grać ] ale mogliby w ich miejsce zagrać coś starszego, pasującego do atmosfery AMOLAD np. ATG, SSOTSS czy ROTAM. Całe szczęście, że wróciło 2MTM i TETMD.
Jakby grali ATG, SSOTSS czy ROTAM to koncert byłby długi strasznie a to nie wiem czy by wytrzymali muzycy... Zwróć uwage że koncert trwa i tak długo mimo 15 utworów.
Nie martw sięSzczur22 pisze:Tak czapie te foty, i mam jedno zastrzeżenie- Bruce jest jak dla mnie debilnie ubrany. Kojarzy mi się z Bon JoviGdzie te jego fajne spodnie z RiR?
PS=> mógłby mi ktoś dać namiary na bootlega ??