METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
czy wśród użytkowników tego forum jest Mateusz Szeremeta ze Stargardu Szczecińskiego? jak tak to poprosze o pilny kontakt na priv albo maila
-
Deleted User 357
Jak mniej więcej schodzą bilety? Bo nie wiem jeszcze na ilu koncertach będę,a nie chcę zostać z ręką w nocniku
w przypadku mniejszych klubów (Wroclaw, Katowice, Krakow) proponuje nie jechać w ciemno.Żelazny pisze:Jak mniej więcej schodzą bilety? Bo nie wiem jeszcze na ilu koncertach będę,a nie chcę zostać z ręką w nocniku
A co do tego jak schodza bilety to do niektorych miast bardzo dobrze, a do niektorych dobrze.
-
Deleted User 357
W ciemno na bank nie będę jechał,ale czy tak z 2 tygodnie przed koncertem jeszcze będą bilety?
to napewno tak, z tym, że sprzedeż internetowa będzie tylko do 7 litopadaŻelazny pisze:W ciemno na bank nie będę jechał,ale czy tak z 2 tygodnie przed koncertem jeszcze będą bilety?
ja zamowilem juz bilety na stronie Chainsaw'a.
Jak narazie bardzo dobre wrazenia - mila obsluga jak dotra bilety pochwale sie
Odliczam dni i godziny do koncertu
Pozdrawiam
Pozdrawiam
dzieki za mile slowa :soloSortis pisze:ja zamowilem juz bilety na stronie Chainsaw'a.
Pozdrawiam
czekam na dalsze zamowienia
hej WIT...a piwa sie z forumowiczami po/przed/w czasie koncertów napijesz ? 
już nie mam tu najwięcej postów

Po koncercie bo Wit ma zakaz od Chainsaw
tak jak Chainsaw ma zakaz chlania przed sztuką 
-
JohnTheKillmaster
- -#Charlotte

A wczoraj tak z ciekawości sie spytałem w mojej w szkołe w Bydgoszczy (Elektroniku) jakiegos praktykanta czy jakiegos zespołu nie zna co w tej szkole zaczynał. No i sie dowiedziałem że to Chainsaw stamtąd pochodzi między innymi :rocx .
ja nigdy (no dobra od dawna hehe) nie pije przed pracąSir Saw pisze:Po koncercie bo Wit ma zakaz od Chainsawtak jak Chainsaw ma zakaz chlania przed sztuką
ale PO koncercie w mega sie pifka napijesz chyba nie ?:>WIT666 pisze:nie pije przed pracą Smile

Szajba nie zadawaj takich pytan, to jest chyba oczywiste :beerSzajba pisze:ale PO koncercie w mega sie pifka napijesz chyba nie ?:>WIT666 pisze:nie pije przed pracą Smile
no oki oki juz nie bedeZdzicho pisze:Szajba nie zadawaj takich pytan, to jest chyba oczywiste Peace Man!

po koncercie bardzo chetnie :beerSzajba pisze:no oki oki juz nie bedeZdzicho pisze:Szajba nie zadawaj takich pytan, to jest chyba oczywiste Peace Man!
nie moge sie doczekac.. mam nadzieje ze uda mi sie jednak jakims cudem do katosow na koncert dotrzec..
a w ogole to utwor canton eyes wymiata
a w ogole to utwor canton eyes wymiata
Macie gdzieś jakąś prawdopodobną setlistę Paul'a :>?
setlisty beda dlugie, chainsaw bedzie mialo okolo 60minutowego seta, a paul 70-80 minutowy
:solo :rocx :solo
:solo :rocx :solo