Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Pewnie. Tutaj masz liste na jakie są jeszcze bilety:
28/11/2006 FRANCE - Paris Palais Omnisport de Bercy
30/11/2006 SPAIN - Barcelona Palau Sant Jordi
05/12/2006 SWITZERLAND - Zurich Hallenstadion
07/12/2006 GERMANY - Stuttgart Schleyerhalle
08/12/2006 GERMANY - Dortmund Westfallenhalle
14/12/2006 ENGLAND - Manchester Arena
17/12/2006 ENGLAND - Newcastle Arena
18/12/2006 ENGLAND - Sheffield Arena
20/12/2006 IRELAND - Dublin The Point
22/12/2006 ENGLAND - London Earls Court
23/12/2006 ENGLAND - London Earls Court
Informacja wzięta została z oficjalnej strony.
28/11/2006 FRANCE - Paris Palais Omnisport de Bercy
30/11/2006 SPAIN - Barcelona Palau Sant Jordi
05/12/2006 SWITZERLAND - Zurich Hallenstadion
07/12/2006 GERMANY - Stuttgart Schleyerhalle
08/12/2006 GERMANY - Dortmund Westfallenhalle
14/12/2006 ENGLAND - Manchester Arena
17/12/2006 ENGLAND - Newcastle Arena
18/12/2006 ENGLAND - Sheffield Arena
20/12/2006 IRELAND - Dublin The Point
22/12/2006 ENGLAND - London Earls Court
23/12/2006 ENGLAND - London Earls Court
Informacja wzięta została z oficjalnej strony.
Pierwszy koncert w Sztokholmie obejże spod barierek - zostałem wylosowany w konkursie IMOC, i będę mógł wejść do hali wcześniej.

No to ogrome gratulacjeMeier(D5) pisze:Pierwszy koncert w Sztokholmie obejże spod barierek - zostałem wylosowany w konkursie IMOC, i będę mógł wejść do hali wcześniej.![]()
![]()
Osz w pytęMeier(D5) pisze:Pierwszy koncert w Sztokholmie obejże spod barierek - zostałem wylosowany w konkursie IMOC, i będę mógł wejść do hali wcześniej.![]()
![]()
Mirdaroh nic sie nie boj z lokciami walimy w Dortmund do pierwszego rzedu 
http://www.youtube.com/watch?v=zRduo-_cvsY
Kolejny kawałek koncertu z Hartford. Prawde mówiąc kiedy słychać wyraźniej wszystkie instrumenty to ta chwilowa niemoc Bruce'a niezbyt przeszkadza
Kolejny kawałek koncertu z Hartford. Prawde mówiąc kiedy słychać wyraźniej wszystkie instrumenty to ta chwilowa niemoc Bruce'a niezbyt przeszkadza
No baBudziol pisze:Mirdaroh nic sie nie boj z lokciami walimy w Dortmund do pierwszego rzedu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maideni nie muszą robić wesołych tras z kawałkami typu "umpa umpa". Jak chcesz się wyszaleć i zabawić to wyskocz na imprezę disco polo lub techno party.Nomad pisze:Nie..nie rozumiesz, ale jeśli będziesz już na jakimś koncercie na tej trasie,to może mi przyznasz wtedy rację...jakoś sobie nie moge wyobrazić ludzie którzy wyśpiewują teksty z tej płyty na koncercie,to będzie "najsmutniejsza" trasa Maiden.
W tej chwili to już dojrzały zespół przygotowujący przemyślane i rozbudowane trasy - często z trudnym i rozbudowanym materiałem. Może przesadą byłoby porównywanie ich z Dream Theater, bo to zespół, na którym głównie się siedzi i podziwia, ale od kilku ostatnich albumów widać, że Maideni także podążają w tym kierunku. Aby jednak nie zrazić starszych fanów przygotowywane są trasy historczyne, na których zespół gra jedynie szybkie i skoczne numery z lat 80-tych. Poczekaj więc do 2008 roku kiedy to znów będziesz miał szansę posłuchać kawałków takich jak Trooper, Run To The Hills, Number oraz numery z lat 1984-1988. A ci, którzy uwielbiają nowy materiał niech garną na obecną trasę! :rocx
W miarę łatwo zdobyć jeszcze bilety na koncerty w Paryżu, Barcelonie i Zurychu. Skandynawia jest kompletnie wyprzedana, podobnie Mediolan. W UK i Irlandii można znaleźć jedynie bilety siedzące i to tylko na część koncertów. Jeśli chodzi o niemieckie gigi to pytaj na www.shortcut.pl i www.eventim.pl - może jeszcze coś się znajdzie. Powodzenia!BartekTS pisze:MaM pytanie.... czy na jakis koncer w europie sa jeszcze bilety
No nieźle!Meier(D5) pisze:Pierwszy koncert w Sztokholmie obejże spod barierek - zostałem wylosowany w konkursie IMOC, i będę mógł wejść do hali wcześniej.![]()
![]()
Mam nadzieję, że i mnie się poszczęści w Mediolanie i Dortmundzie!
Jeszcze jedno video Different World z Hartford: http://www.youtube.com/watch?v=0vtZL-ItmYc
Do Dortmundu, Shortcut juz biletow niestety nie ma bo sie pytalem z tydzen temu, a z eventa odpowiedzi do tej pory nie dostalem, wiec juz sam nie wiem co mam robic zeby miec 2 bilety do Niemiec 
How long on this longest day...
Ludzie z Sanktuarium po poznaniu seta sprzedają bilety na Dortmund wraz z przejazdem pytaj się ich.
bez obrazy, ale ja uwazam, ze trzeba byc idiota, zeby odsprzedawac bilety ze wzgledu na set.
bez obrazy. trzeba być idiotą żeby ubliżać ludziom którzy są rozczarowani setem i nie chcą słuchać takiego koncertu
nie kazdemu musi sie AMOLAD podobac, ale chyba kazdy kto placil ponad 400 zl za wyjazd wiedzial ze bedzie to trasa promujaca tenze album...no chyba ze ktos liczyl ze uslyszy po raz kolejny 666,rtth,trooper'a i tylko dlatego skusil sie na ten wyjazd.
Ale szczególnie głupio wygląda to w biorąc pod uwagę, że o bilety zabijano się na długo przed poznaniem zawartości krążka, a teraz rezygnuje się bo kot kupiony w worku okazuje się nijaki i pierdzi. Niekonsekwencja pewna.Joker pisze:bez obrazy. trzeba być idiotą żeby ubliżać ludziom którzy są rozczarowani setem i nie chcą słuchać takiego koncertu
Albo jakiegoś downa dostałem, albo w Bostonie Maiden zabrzmiało po prostu jak dobre Maiden (a konkretnie to Bruce zabrzmiał jak dobry Bruce), (szok!) Tak mi się przynajmniej wydaje po tych urywkach, które się pojawiły na youtube.
Też jestem tego zdania. Chyba niemoc go opuściła 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Linki??Hallowed pisze:Albo jakiegoś downa dostałem, albo w Bostonie Maiden zabrzmiało po prostu jak dobre Maiden (a konkretnie to Bruce zabrzmiał jak dobry Bruce), (szok!) Tak mi się przynajmniej wydaje po tych urywkach, które się pojawiły na youtube.
Co do pierwszych koncertów to niestety zawsze wszystko się chrzani, a Bruce nie jest w formie. W Pradze, a zwłaszcza w Chorzowie, było więcej wpadek niż w Hartford, a Bruce zawodził niemiłosiernie (Run To The Hills w Chorzowie = tragedia!). Nie ma co narzekać - poczekajmy aż się rozgrzeją i zgrają. W Nowym Jorku/New Jersey powinno być już ok.
Wkleiłem już w "Dla kolekcjonerów", ale jakby ktoś przegapił
http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
... ja tego nie pojmuje jak mozna nie byc zadowolonym z takiego odswiezenia koncertow MAIDEn tym bardziej ze zagraja w calosci GENIALNY album!Joker pisze:bez obrazy. trzeba być idiotą żeby ubliżać ludziom którzy są rozczarowani setem i nie chcą słuchać takiego koncertu
Ale o gustach sie nie dyskutuje....