A więc nie podobają mi sie Strange World i Prodigal Son. ;]Iron maidenka pisze:Jakie jakie?
Iron Maiden kona...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden kona...
W tej chwili to ta "rozmowa" sprowadza się do tego, że każdy prezentuje swój pogląd i nie ma najmniejszego zamiaru go zmienić. Czasem ktoś podsumuje wypowiedź Nomada jako brednie. I w zasadzie tyle.
Dlatego pisałem że ten temat nie ma seksu i trzeba go skasować ;]W tej chwili to ta "rozmowa" sprowadza się do tego, że każdy prezentuje swój pogląd i nie ma najmniejszego zamiaru go zmienić. Czasem ktoś podsumuje wypowiedź Nomada jako brednie. I w zasadzie tyle.
freeforce pisze:Strange World
a tu się zgodzęfreeforce pisze:Prodigal Son
freeforce pisze:Dlatego pisałem że ten temat nie ma seksu i trzeba go skasować ;]
zle to odebrales, zawsze kiedy mowie o czyms nie mowie za ogol ludzki, wypowiadam 'moja' opinie. Nikogo nie namawiam czy zniechecam. To jest moje zdanie . Tak samo jak moge komus zaproponowac plyte, ktora mi sie podoba tak samo uszanuje to jak mu zwyczajnie nie podpasuje.BartSmith pisze:Mówisz to w takim stylu (i nie tylko ty), że AMOLAD jest fatalny i wogóle najlepiej niech każdy tak sądzi
Szanuje jak najbardziej, moze Ci sie to wszystko podobac. Mi sie nie podoba, a przeciez tak czy siak chetnie napilbym sie z Toba piwaBartSmith pisze: Ja szanuję wasze zdanie, uszanujcie też moje!
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Proszę bardzo. Przecież nikogo do tego nie przymuszam.zygfryd pisze:Z twoją teorią kompletnie się nie zgadzam
To akurat ja powiniennem napisać, bo to Ty pierwszy mi ubliżyłeś.zygfryd pisze:Czekam na wyzwiska
Zygryd i Kratos dajcie sobie spokój, bo znowu będą 2 strony wzajemnego obrażania się
polecą warny i nie będzie przyjemnie
A apropo Nomada to wyrósł nam na takiego forumowego Niesiołowskiego 
I bardzo dobrze, że Nomad coś tutaj pisze, bo imho mu to wychodzi i po to jest to forum, żeby dzielić się spostrzeżeniami na temat IM. Wiadomo, że w końcu rozmowy o IM mogą się znudzić, ale trzeba zwrócić uwagę na to, że ciągle dochodzą tu nowi użytkownicy z zapałem do dyskusji, starzy użytkownicy mogą sobie siedzieć i pisać w "co jest grane", a inni będą sobie dyskutować o imho ciekawszych rzeczach. Wchodze na to forum właściwie już tylko z rutyny, gdyż nic się tutaj w sumie nie dzieje, a Nomad próbuje to rozbujać - to się chwali.A apropo Nomada to wyrósł nam na takiego forumowego Niesiołowskiego
Tak jakoś mnie naszło żeby to napisać.
a czy ktoś mówi że to jest źle że on pisze na forum ?? Ja się z tobą w tym akurat zgadzam Wiśnia ;] Tylko że niestety irytuje mnie to że w każdym prawie temacie są kłótnie. Ja nie twierdzę że jestem aniołkiem w tym bo też czasem coś walnę ale kłótnie są bez sensu ;/ Każdy powinien mieć swoje zdanie i już po tym, że akurat tak myśli nie można określać że jest stuknięty itp. Jeśli coś takiego kiedyś zrobiłem to przepraszam tych któm to sprawiło przykrosc lub zdenerwowało. I prawdopodobnie żegnam sie z tym forum już na dobre. Przeniose się na jakieś kulturalniejsze ...Wiśnia pisze:I bardzo dobrze, że Nomad coś tutaj pisze
UP THE IRONS !!
kurcze dla mnie temat herezja 
Iron maiden skończyło się na Kill'em All (tak to prymitywne ale...)
Nie pomyliły Ci sie foraMarx pisze:Iron maiden skończyło się na Kill'em All (tak to prymitywne ale...)
odnośnie wcześniejszych postow to uważam ten temat za jak najbardziej wartościowy i potrzebny. zwłaszcza, że taki ortodoks jak nomad ma takie spostrzeżenia
obiektywizm i krytyka sa temu forum jak i iron maiden wręcz niezbędne.
obiektywizm i krytyka sa temu forum jak i iron maiden wręcz niezbędne.
to juz zalezy od IMHO ;]Wiśnia pisze:tarzy użytkownicy mogą sobie siedzieć i pisać w "co jest grane", a inni będą sobie dyskutować o imho ciekawszych rzeczach
Jazz is not dead, it just smells funny.
Kiedy O_oBartSmith pisze:a przeciez tak czy siak chetnie napilbym sie z Toba piwa
No nie tylko ty. Ech, szkoda, że nie mieszkam na południuBorys1978 pisze:Osobiście nie mam siły nikogo na tym forum przekonywać (pisemnie) o tym, że źle się dzieje w "państwie" Iron Maiden wolę pogadać przy jakimś napoju chłodzącym z bąbelkami. A jest o czym gadać!
Ja lubię Nomad'a, ale czasem pisze to w takim stylu i ciągle podkreśla jaki jest zawiedziony i wogóle, tak jakby nam wmuszał swoją opinię. Może źle to odbieram, ale zastanówcie się
W ogole to od zlotu sanktuarium minelo prawie pol roku ! z wieloma z Was spotkam sie za pewne w drodze do Dortmund, ale jakis zlot ogolny by sie przydal
szczerze mowiac to nie mam codziennego kontaktu z kims z kim moglbym porozmawiac na temat IM rownie kompetentnie (choc z wieksza kultura
) niz na tym forum
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Może nie prymitywne, ale stare jak światMarx pisze:Iron maiden skończyło się na Kill'em All (tak to prymitywne ale...)
nAJWAŻNIEJSZE ŻE JESTEŚMU FANAMI mAIDEN I ŻEJESTĘSMY RODZINĄ UP THE IRONS WSZYSCY FANI MAIDEN SĄ BRAĆMI
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Popieram!!!Nomad pisze:WSZYSCY FANI MAIDEN SĄ BRAĆMI
PS. Wyłącz Caps Lock
to ja chyba siostrą jestemNomad pisze:WSZYSCY FANI MAIDEN SĄ BRAĆMI