WIT666 pisze:chainsaw bedzie mialo okolo 60minutowego seta
a mozna to zamienic? Paul 60 minut a Piła 80 ?WIT666 pisze:a paul 70-80 minutowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
WIT666 pisze:chainsaw bedzie mialo okolo 60minutowego seta
a mozna to zamienic? Paul 60 minut a Piła 80 ?WIT666 pisze:a paul 70-80 minutowy
ja bede kupował w klubieWIT666 pisze:kupowal ktos z Was bilety w klubach? OK

e..WIT666 pisze:chainsaw bedzie mialo okolo 60minutowego seta, a paul 70-80 minutowy
o dzieki za cynkWIT666 pisze:bo plakaty beda dopiero za okolo 2 tygodnie
cos w tym jest....bo chainsaw wymiata i wgniata w fotel !!! :rocx :rocxSim0n pisze:moze i fajnie bylo by uslyszec covera maidenow ale w sumie bedzie di'anno wiec dla mnie to dosc dziwne by bylo zagranie cos z maiden czy nawet solo dickinsona.. zreszta wole w to miejsce utwor chainsaw.. po cholere grac covery skoro ma sie dosc dobrego materialu zeby grac swoje utwory przy ktorych fani chainsaw beda sie wolelibawic niz przy coverze?
Ja ,wczoraj, ponoć schodzą całkiem nieźle, my we Wrocku zrobimy małą akcje promocyjną koncertu, tylko fajnie by było jakbyśmy mogli dać logo Sanktuarium,Di Anno i Chainsaw na tą ulotke,ale nie wiem jak to za bardzo zrobić...jak coś to sie zrobi takie zwykłe...WIT666 pisze:kupowal ktos z Was bilety w klubach? :solo
to dobrze :rocxNomad pisze: Ja ,wczoraj, ponoć schodzą całkiem nieźle, ...
Nomad pisze:wNASTEPMNY TYGNODIU OK, BO JUTRO JADE DO DOMU A DZISIAJ TESTEM NAPIERDZIELONHY WUPYŁWUEM 4 PIWA I WÓDJKE

Kurde, aż tyleWICKER MAN pisze:I oto skutki picia wódki...Nomad dostaje (tym razem łagodnie) zakaz pisania do 20 października...
EOT.