Iron Maiden kona...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden kona...
Nie no czytam i nie wierze!
Mnie to tylko podobaja sie demowki BOYS i MILANO w oryginalnych skladach bo potem to juz nie to samo.
Mnie to tylko podobaja sie demowki BOYS i MILANO w oryginalnych skladach bo potem to juz nie to samo.
Filik10 pisze:Oj ciary, ciary. Jutro sobie pusze w środku nocy na słuchawkach w zupełnej ciemnosci zobaczymy, czy zawału nie dostanę
To ironia, czy po kolei każdemu przytakujesz?Artur popieram, Dickinson to zdecydowanie nie to samo, na koncert nie pójde, pieniędzy żal Sad
Oj Filik, no to teraz wpadłeś

A ja słucham i nie wierzę...Budziol pisze:Nie no czytam i nie wierze!
Ale czy to troche nie przesada? Ja rozumiem ze sa gusta i gusciki ale za chwile sie okaze ze w ogole MAIDNE to dbre tylko SOUNDHOUSE TAPE nagralo i nic wiecej. Po prostu nie popadajmy w paranoje!
-
Szczurza Pomoc
- -#Wrathchild

Soundhouse Tape to już nie to samo. Właściwie to były ostatnie podrygi wspaniałego niegdyś zespołu...
I've lived in filth I've lived in sin
And I still smell cleaner than the shit you're in
okej .. ponoć odszedłem ale po prostu ta wypowiedx mnie wyprowadziła z równowagi ;] Z tego co mi wiadomo to podczas The Soundhouse Tapes to oni się jeszcze nie nazywali Iron MaidenSzczurza Pomoc pisze:Soundhouse Tape to już nie to samo. Właściwie to były ostatnie podrygi wspaniałego niegdyś zespołu...
A niby jak? Gipsy Kiss?freeforce pisze:Z tego co mi wiadomo to podczas The Soundhouse Tapes to oni się jeszcze nie nazywali Iron Maiden
Przecież nazwa Iron Maiden pojawiła sie już w 1975 a Soundhouse nagrywali nico póżniej chyba co
Bosze
o czym my tu piszemy ?!
W sumie adekwatne rozwiniecie do tematu 
P.S. Taki kultowy post marnuje na taki temat
P.S. Taki kultowy post marnuje na taki temat
Jak ktoś umiera to trzeba wspominać te dobre chwile. Dziś przed zaśnięciem luknę na DVD Gothenburg 86 :rocx Swoją drogą Dickinson też nie jest tam idealny ale przynajmniej setlista jest wyczesana i jest na co popatrzeć. :rocx
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Maiden zaczęło się kończyć już w 76 roku kiedy z zespołu odszedł Paul Day. Wtedy to były czasy. Wokalista zawsze śpiewał genialnie i nigdy nie zdażały mu się wpadki. Potem było już tylko gorzej... Najpierw Dennis Wilcock i Paul Dianno a potem jakiś Dickinson, który zabił Maiden. I wogóle Maiden przestało być Maiden już na Killers. Maiden nie kona, Maiden umarło...
-
Deleted User 1499
Co ty.Wszystko wina Harrisa , dobrze spiewal to zrezygnowal i do dzis zespol nie moze znalezc dobrego wokaliste.Chociaz ostatnio slyszalem ze maja zaprosic Mietka Szczesniaka , bo zostal wyrzucony z Metalliki a facet daje rade.Kratos pisze:Maiden zaczęło się kończyć już w 76 roku kiedy z zespołu odszedł Paul Day. Wtedy to były czasy. Wokalista zawsze śpiewał genialnie i nigdy nie zdażały mu się wpadki. Potem było już tylko gorzej... Najpierw Dennis Wilcock i Paul Dianno a potem jakiś Dickinson, który zabił Maiden. I wogóle Maiden przestało być Maiden już na Killers. Maiden nie kona, Maiden umarło...
Zeby nie bylo OT , to wracaj do tematu.Niezgadzam sie z Nomadem , Maiden nie kona tylko odkrywa kolejne sciezki nagrywajac tak dobry album jak A Matter.To ze sie tobie nie podoba niestety nikt na to nie poradzi, moge tylko powiedziec zaluj , bo to kawal dobrej roboty.
Masz, rację! Pisałem już o tym. Szanuję Krzyśka, ale często przesadza i za bardzo piszę w takim narzucającym styluMarx pisze:W zasadzie tak sobie czytam i czytam i tak sobie myślę, że większość tematów na tym forum a na pewno większość tematów założonych prze Pana Nomada mogła by się zaczynać "Moim zdaniem".
Kratos, zajebisty post, właśnie o coś takiego mi chodziło :beer
Ludzie, śmiech to zdrowie, czasem trzeba nieco zluzować i wprowadzić fajną amtmosferę na forum
Po co być sztywnym
A właśnie post Kratosa mnie rozwalił, niezłą polewę z Marqiem mieliśmy, post Sekcji też ok
Ludzie, śmiech to zdrowie, czasem trzeba nieco zluzować i wprowadzić fajną amtmosferę na forum
A właśnie post Kratosa mnie rozwalił, niezłą polewę z Marqiem mieliśmy, post Sekcji też ok
To Ty nie mówiłeś tego na serio?

- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Poprostu już nie mogę słuchać pierdół o tym jakie to Maiden jest słabe i to już nie to co kiedyś i wogule niech zaczną nagrywać krótkie rockowe kawałki jak w latach 80' bo teraz to same dłużyzny.Artur pisze:Kratos, zajebisty post
Ostatnio na naszym forum modne jest krytykowanie nie tylko nowego albumu, ale wogule "nowego" Maiden, co trochę mnie denerwuje. Albo mówienie, że Bruce jest do kitu, bo wypadł słabiej na kilku koncertach. Zdażają się występy lepsze i gorsze i tak było od zawsze. Z ogólna oceną radzę wsztrzymać się do końca trasy i wtedy obiektywnie ocenić.
Rozumiem, że można krytykować AMOLAD i że może się ten album komuś niepodobać, ale pisanie, że Maiden kona to jak dla mnie niesmaczny dowcip i kompletna kpina.
Dokładnie! Nomad grubo przesadził. Chyba nie widział jak kona zespół.Kratos pisze:Poprostu już nie mogę słuchać pierdół o tym jakie to Maiden jest słabe i to już nie to co kiedyś i wogule niech zaczną nagrywać krótkie rockowe kawałki jak w latach 80' bo teraz to same dłużyzny.
Ostatnio na naszym forum modne jest krytykowanie nie tylko nowego albumu, ale wogule "nowego" Maiden, co trochę mnie denerwuje. Albo mówienie, że Bruce jest do kitu, bo wypadł słabiej na kilku koncertach. Zdażają się występy lepsze i gorsze i tak było od zawsze. Z ogólna oceną radzę wsztrzymać się do końca trasy i wtedy obiektywnie ocenić.
Rozumiem, że można krytykować AMOLAD i że może się ten album komuś niepodobać, ale pisanie, że Maiden kona to jak dla mnie niesmaczny dowcip i kompletna kpina.
Zobaczymy czy coś napisze jak go odblokują
No jak nie jak takWrath pisze:To Ty nie mówiłeś tego na serio?![]()
![]()
![]()
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jak dal mnie to ironią tu czuć na kilometrFreeze pisze:Filik10 pisze:Oj ciary, ciary. Jutro sobie pusze w środku nocy na słuchawkach w zupełnej ciemnosci zobaczymy, czy zawału nie dostanę
To ironia, czy po kolei każdemu przytakujesz?Artur popieram, Dickinson to zdecydowanie nie to samo, na koncert nie pójde, pieniędzy żal Sad
Nadal nie wiem któro to ironia, któro Twój prawdziwy pogląd...
-
Filik10
- -#Clairvoyant

2 to ironiaFreeze pisze:Nadal nie wiem któro to ironia, któro Twój prawdziwy pogląd...