Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Ok, postaram się dowiedzieć.
Moze to glupie pytanie ale zapytam: Czy wiecie jak to jest z wnoszeniem jedzenia, picia i papierosow ?
Co do tego ostatniego to pewnie nie 
faje to nigdy problem nie jest
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z jedzeniem i piciem może być problem (zwłaszcza z piciem) choć kontrole w Niemczech nie są zbyt dokładne... Papierosy oczywiście można wnieść. 
Ale najlepiej picie i zarcie zostawic w autokarze, po koncercie spragnieni i glodni wpadniemy zaspokoimy glod i pragnienie wymienimy na goraco uwagi i mozna spokojnie isc spac bo droga dluuuga i daleka 
Wicker wiesz może na jakim dworcu w Poznaniu będzie ten wyjazd ?:)
Według mnie z głównego, ale zobaczymy.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak ktoś jeszcze chce się pozbyć biletów do Dortmundu to walić na PW 
Pamieta ktos kiedy dortmund zostal wyprzedany ?
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Nie tak wcale szybko w porownaniu z innymi miejscami, ja kupowalem bilety jeszcze jakis miesiac temu...Mad Max pisze:Szybko
WICKER MAN pisze:Z jedzeniem i piciem może być problem (zwłaszcza z piciem) choć kontrole w Niemczech nie są zbyt dokładne... Papierosy oczywiście można wnieść.
a czy w autobusie bedzie dostępna kawa,herbata oczywiście gratis tak jak to jest w autobusach dalekobieżnych (co wyjeżdżają poza RP)tym bardziej ,że to zima już będzie,warto wiedzieć bo po co brać termos itp. (pivo to co innego).A jeszcze 1no pytanko chodzi mi o paszport lub d.osob. da się gdzieś to przechować-jakaś osoba odpowiedzialna bo niewyobrażam sobie być na płycie (wyglad tych dokumentów po koncercie)To moze na razie tyle.
Ja myślę, że takie rzeczy jak dowód osobisty i inne tobołki nie potrzebne na koncercie będzie można zostawić w busie...
Kierowca dostanie depozyt, a jak zgubi to go wytropimy i zrobimy z niego Eddiego...

Hehehe z kierowca lepiej bedzie nie zadzierac bo jeszcze odjedzie i co wtedy w zimna grudniowa noc?! Ja proponuje w autokarze zagrac w marynarza i na kogo wypadnie to zostaje w nim i pilnuje dokumentow 
Nie ma szans już dostać biletu???? Ja się chyba za póżno obudziłem.....
fymciu pisze:Nie ma szans już dostać biletu???? Ja się chyba za póżno obudziłem.....
Zdecydowanie. Bilety byly od marca, a jeszcze w wakacje ludzie kupowali z tego co slyszalem, zycze powodzenia
Gdybyś się uparł to kupisz jeszcze bilety, ale oczywiście nie po cenach nominalnych.fymciu pisze:Nie ma szans już dostać biletu???? Ja się chyba za póżno obudziłem.....
Ok powtarzam pytanko- WICKER MAN możesz sie dowiedzieć czy w autobusie będzie dostępna kawa,herbata oczywiście gratis .