Najlepszy utwór z lp. Somewhere In Time
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór z lp. Somewhere In Time
No wiem, ze nie złamałeś tak się tylko przyczepiłem.
Długo uwielbiałam Deja-Vu ale jednak nie jest to utwór "na dłużej"
Głos na Wasted Years, wcale nie nudzi się, świetny tekst no i ta solówka! A całość dopełnia genialny teledysk
Głos na Wasted Years, wcale nie nudzi się, świetny tekst no i ta solówka! A całość dopełnia genialny teledysk
jeden z moich ulubionych utworków DziewicyIron maidenka pisze:Głos na Wasted Years, wcale nie nudzi się, świetny tekst no i ta solówka! A całość dopełnia genialny teledysk
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
Taaaak, teledysk do "Wasted Years" jest wspaniały, mój ulubiony!! :rocx Dużo się dzieje, trzeba przyznać... No a więcej napisalam w ankiecie "ulubiony teledysk"
UP THE IRONS!
"I only dream in black and white, I only dream 'cause I'm alive..."
Kusiło mnie żeby zagłosować na Wasted Years, ale jednak Caught Somewhere - nie zapomne wrażenia, kiedy słuchałem tego po raz pierwszy! 
zdecydowanie Caught Somewhere In Time zreszta cały album jest magiczny
ALEXANDER THE GREAT ale poza tym to cały album jest super.
łups de IRON
The Loneliness Of The Long Distance Runner, głównie za wstęp
Alexander the Great...miodzik!!!! 
Ja lubię najbardziej Wasted Years, Heaven Can Wait i Deja-Vu. Nie wiedziałam, na co się zdecydować, ale padło ostatecznie na Deja-Vu, ale chyba głównie tylko dlatego, że ten kawałek od razu wpadł mi w ucho i był moim pierwszym ulubionym z tej płyty 
Wasted Years za wstęp i swietne solo oraz Alexander to naprawdę świetny epicki kawałek szkoda że nie grany na żywo
-
Paschendale
- -#Wrathchild

Wasted Years- dość szybki, dynamiczny kawałek, solo całkiem dobre i przez sentyment wybieram ten kawałek
szkoda , że Deja Vu ma takie niskie noty , kawałek mocny i z ostrym kopem i brak opcji "wszystkie" nie bawię sie tak , musiałem obstawić kawałek tytułowy
btw. Eddie nie da się odejść od kompa jak się coś dzieje nie?
btw. Eddie nie da się odejść od kompa jak się coś dzieje nie?
Deja Vu tez jest dobry, ale przewyższa go jeszcze Alexander.

dokładnie. ciekawe jak ja o 8 wstaneJack87 pisze:Eddie nie da się odejść od kompa jak się coś dzieje nie?
wiesz jak ja bym miał zamiar tyle nie spać to bym sobie zapodał zimny prysznic z rana i (znowu o tej kawie mówie błeh) wypił , kiedyś musiałem rano jechać coś załatwić do starej szkoły , później na nogach wracałem do następnego przystanku z 8 km a jak miałem iść do szkoły na 15:10 to była masakra , wypiłem tylko rozpuszczalną , na przerwie pomiędzy 3 a 4 lekcją sie rozklejałem ale na 5 wszystko wróciło do formy , kiedy wróciłem do hausa miałem więcej siły niż dotychczas
Zdecydowanie Wasted Years. (o widzę nie jestem sam
)
A ja uważam, że zdecydowanie nie. Najbardziej komercyjny utwór maiden obok nie lubianego przeze mnie Can I Play With Madness. Wasted Years jest oczywiście dużo lepszy, ale dla mnie na tym albumie przede wszystkim rządzą tytułowy, Heaven Can Wait oraz Alexander The Great. Ciężki wybór spośród tych trzech. Zmienia się to pewnie z tygodnia na tydzień. Obecnie zagłosowałbym na Heaven Can Wait. Za wstęp na basie oraz tekst.dkruczek pisze:Zdecydowanie Wasted Years. (o widzę nie jestem sam )
heaven can wait i wasted years ze wskazaniem na heaven
Alexander The Great jest najlepszym utworem na albumie. Drugie miejsce można śmiało przypisać Caught Somwhere In Time 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.