Virgin Snatch
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Virgin Snatch
O ! Choćby

A na powaznie, to ciekawe jak nowy album...
bo w takiej muzyce, bardzo kombinowac nie moga, ale mocno licze, ze znokautuja i poprzedniczke nawet...
bo w takiej muzyce, bardzo kombinowac nie moga, ale mocno licze, ze znokautuja i poprzedniczke nawet...
Jazz is not dead, it just smells funny.
No kombinacji to tam nie będzie, nie zaczną nagle grać jak Sadus, Coroner albo coś takiego
Tak więc płyta na pewno będzie logiczną kontynuacją "Art Of Lying"... pewno cięższa będzie, taki jakiś nawyk mają te zespoły, żeby na pierwszych płytach grać coraz ciężej
Tak więc płyta na pewno będzie logiczną kontynuacją "Art Of Lying"... pewno cięższa będzie, taki jakiś nawyk mają te zespoły, żeby na pierwszych płytach grać coraz ciężej
...a jednak szkodaArtur pisze: nie zaczną nagle grać jak Sadus, Coroner albo coś takiego
No może i szkoda, ale ja tam uwielbiam testamentową szkołę graniaslayer pisze:...a jednak szkoda
no tak, ale wyobraz sobie taki thrash gatheringowy + techniczne wariacje, bas czy gitarowe cos w stylu Coroner przy takiej predkosci. Bylaby tu znowu calkiem nowa jakosc :]
No fakt, ale to chyba nie stanie się udziałem Virgin Snatchslayer pisze:no tak, ale wyobraz sobie taki thrash gatheringowy + techniczne wariacje, bas czy gitarowe cos w stylu Coroner przy takiej predkosci. Bylaby tu znowu calkiem nowa jakosc :]
Chociaż Hiro w Sceptic ponoć całkiem sporo kombinował... nie wiem czy to prawda.
Po pierwszej plycie w zyciu bym tak nie stwierdzil, ale po drugiej i gosciach jacy sie tam znalezli....kto wie ? :]
w koncu zapewne wszyscy z nich lubia porypane gransko
w koncu zapewne wszyscy z nich lubia porypane gransko
No przesłuchałem ostatnio Art of lying i muszę powiedzieć że płyta kopie. Artur miałeś rację ten czasem występujący growling Zielonego jest o niebo lepszy od Bryłki. Nie ma co porównywac nawet. Ogólnie zajebiście się słucha, ale wolę jednak Horrorscope. 
- Elevatorman
- -#Clansman

growl jest zajebisty ale Zielone czysto spiewa też zajebiscie ... dla mnie Trust to master....
Na stronce Virgin Snatch pojawił się ostatnio taki piękny obrazek:

I data premiery nowego dzieła VS troszkę mi wyjaśnia działanie Metal Mindu... wiadomo, Horrorscope-Virgin Snatch. Zapewne chodzi im o kofrontację
Ciekaw jestem kto wyjdzie "zwycięsko", o ile tak w ogóle można powiedzieć... pod względem artystycznym zakładam, że coś w okolicach remisu a komercyjnie ?? Hmmm.....
A na album Virginów oczywiście czekam z wielką niecierpliwością i postaram się nabyć w dniu premiery, podobnie jak płytkę Ślązaków, moich krajanów

I data premiery nowego dzieła VS troszkę mi wyjaśnia działanie Metal Mindu... wiadomo, Horrorscope-Virgin Snatch. Zapewne chodzi im o kofrontację
A na album Virginów oczywiście czekam z wielką niecierpliwością i postaram się nabyć w dniu premiery, podobnie jak płytkę Ślązaków, moich krajanów
- Elevatorman
- -#Clansman

kurskojarzenie odrazu z Vaderem
po tytule ... kurde bardzo jestem ciekawy tego...
dobry ten Virgin Snatch? :> zarzućcie tytułem jakiejś płytki czy cuś 
"Art Of Lying" i wszystko jasne
A czy dobry ?? Cholernie
A czy dobry ?? Cholernie
- Elevatorman
- -#Clansman

Art Of Lying ... Sucks nei słuchaj
bo do AoL sie nie umywa ... Stop The Madnes... i wszystko jasne