Tu się zgodzę.Invader pisze:Siódmym Synku
Iron Maiden kona...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: Iron Maiden kona...
Czegoś takiego jak Brighter wcześniej nie było. Zresztą nie chodzi tylko o ten jeden kawałek.Stormshield pisze:Ee że co?
Ja mówię o riffach, Brighter i Benjamin bardzo mi zapadły w pamięć. A powtarzanie nie przeszkadzało mi ani na Virtualu, ani BNW ani tym bardziej tu.Chyba dlatego, że refreny są takie wyraźne. Strasznie mnie one denerwują. A powtarzanie w jednej piosence 20 razy pod rząd jednego zdania to przesada...
Twoje zdanie, jak dla mnie bardzo dobre. Nawiązując do posta Mikiego - przeciwnie, lubię pomyśleć nad przekazem, dlatego są dobre. Szczególnie stawiam tu na Brighter, For the greater good i Legacy.Kiepskie.
no to jak? przecież w tym to jest podane jak dla muła, choćby to "everybody has a different way to view the world". ja bym się wstydził coś takiego napisaćFreeze pisze:Twoje zdanie, jak dla mnie bardzo dobre. Nawiązując do posta Mikiego - przeciwnie, lubię pomyśleć nad przekazem, dlatego są dobre. Szczególnie stawiam tu na Brighter, For the greater good i Legacy.
I dobrze mowisz. Kazdy moze miec swoje zdanie bo ma swoj gust.Mi jak coś się nie podoba to mówie: " nie podoba mi się to, to i to" a nie pisze że coś jest gównem. Może wszystko i wszystkim się nie podobać w danym zespole, ale niech matoł jeden z drugim wysili się i poda logiczne argumenty a nie wytrychy słowne.
Ale wypowiadac sie w tonie "nowe MAIDEN to gowno totalne" to zaden argument, a przy okazji narzucenie swojego zdania co jest bez sensu. Powtarzam jeden woli ogorki, drugi ogrodnika corki
ja chyba podaje jakieś argumenty, nie
hmmm? w zasadzie o czym wy tym temacie mówiciemiki pisze:tak bardzo nie chcesz zrozumieć, udajesz, czy serio nie rozumiesz?Marx pisze:Nie chce tutaj robić gadki Meta kontra Maiden. Ale jak Meta poszła na innowacyjność to na niej psy wieszają, Maiden roi swoje to na nim psy wieszają.
Zaprezentuj wiec co takiego piszesz?miki pisze:no to jak? przecież w tym to jest podane jak dla muła, choćby to "everybody has a different way to view the world". ja bym się wstydził coś takiego napisaćFreeze pisze:Twoje zdanie, jak dla mnie bardzo dobre. Nawiązując do posta Mikiego - przeciwnie, lubię pomyśleć nad przekazem, dlatego są dobre. Szczególnie stawiam tu na Brighter, For the greater good i Legacy.
- maidengraf
- -#Wrathchild

Serio ,myślałem ,że zakończycie temat...pytanie brzmiało -Czy IM kona ?...odpowiedz jest jasna -NIE!...po cholerę to jeszcze roztrząsać ?
Dokładnie, odpowiedź brzmi NIE !!Serio ,myślałem ,że zakończycie temat...pytanie brzmiało -Czy IM kona ?...odpowiedz jest jasna -NIE!...po cholerę to jeszcze roztrząsać ?
I do Admina i modów:
Zamknijcie ten durny temat !!
Dlaczego durny? Bo wy tak uważacie?
Ja uważam, że oni skończyli się już muzycznie i najlepsze co mogliby zrobić to promować przez kilka lat kolejne części Early Years. Panowie się już wypalili i nic sensownego już nie wymyślą.
Od kiedy odmienny pogląd na muzykę jest podstawą do robienia z kogoś durnia. Można powiedzieć, ze ktoś nie ma gustu, lub ma spaczony gust. Ewentualnie oskarżyć go o durnotę z innego powodu(np. zakładanie bzdetnych ankiet czy konkursów ...starsi userzy je pamiętają). Ale robić z kogoś durnia bo nie podoba mu się płyta i polityka marketingowa(szmacenie się zespołu dziwacznymi promocjami)? Wy wisicie mi na palancie panowie młodociani kurduple intelektualni a temat jest bardzo na czasie i z sensem.
Ja uważam, że oni skończyli się już muzycznie i najlepsze co mogliby zrobić to promować przez kilka lat kolejne części Early Years. Panowie się już wypalili i nic sensownego już nie wymyślą.
Od kiedy odmienny pogląd na muzykę jest podstawą do robienia z kogoś durnia. Można powiedzieć, ze ktoś nie ma gustu, lub ma spaczony gust. Ewentualnie oskarżyć go o durnotę z innego powodu(np. zakładanie bzdetnych ankiet czy konkursów ...starsi userzy je pamiętają). Ale robić z kogoś durnia bo nie podoba mu się płyta i polityka marketingowa(szmacenie się zespołu dziwacznymi promocjami)? Wy wisicie mi na palancie panowie młodociani kurduple intelektualni a temat jest bardzo na czasie i z sensem.
No tak ... Do cholery jasnej człowieku !! Po kiego grzyba się zarejestrowałeś na tym forum !! O ile mi wiadomo to jest to forum fanklubu Iron Maiden, a nie forum Anty-Iron Maiden !! Jeśli chcesz to mogę takowe założyć ...Joker pisze:Dlaczego durny? Bo wy tak uważacie?
Ale chyba kazdy moze wyrazic swoje zdanie.freeforce pisze:No tak ... Do cholery jasnej człowieku !! Po kiego grzyba się zarejestrowałeś na tym forum !! O ile mi wiadomo to jest to forum fanklubu Iron Maiden, a nie forum Anty-Iron Maiden !! Jeśli chcesz to mogę takowe założyć ...
tak. tyle że Joker nic sensownego nie napisałPhantom22 pisze:Ale chyba kazdy moze wyrazic swoje zdanie.freeforce pisze:No tak ... Do cholery jasnej człowieku !! Po kiego grzyba się zarejestrowałeś na tym forum !! O ile mi wiadomo to jest to forum fanklubu Iron Maiden, a nie forum Anty-Iron Maiden !! Jeśli chcesz to mogę takowe założyć ...
Ja nie bronię wyrażać swojego zdania ;] ba ... nawet się cieszę że ktoś takowe ma ;] ale już taki mam charakter że jak się nie zgadzam z tym to muszę na to odpowiedzieć i jestem za tym żeby temn temat zamknąć i swego zdania nie zmienię :closed
Słuchaj głupku leśny. Jestem wiernym słuchaczem Iron Maiden od 82 roku kiedy zapewne pierdziałeś w pieluchy lub jeszcze cię nie było w planach. Wtedy stawałem na rzęsach, żeby zdobyć jakiekolwiek ich nagrania. Jestem tutaj prawie od początku tego forum. Mam sporą kolekcję płyt oficjalnych(wszystkie albumy i dużo singli) oraz pokaźną kolekcję bootlegów. Muzyka Iron Maiden towarzyszy mi przez większość mojego życia. Nie znaczy to, że musi podobać mi się wszystko co wypierdzi Harris z kolegami. Dałem im zarobić, odkąd w Polsce pojawiły się wydawnictwa oryginalne kilka razy. Najpierw kupiłem oficjalne kasety. Później wszystkie kompakty. Niektóre wydawnictwa miałem podwójnie. Mam więc prawo powiedzieć, że coś mi się nie podoba. Nie słucham ściągniętych z netu zasranych mp3. Za wszystko płaciłem. Kupiłem nawet te płyty które uważam za niewypały muzyczne. Dla uzupełnienia kolekcji.
Sumując. Anty fanclub załóż sobie sam i ruszaj tam skórą do woli. Nie jestem wrogiem tego zespołu ale nie wszystko mi się tam podoba. Chyba mogę wyrazić niezadowolenie, że to już nie te czasy prosperity które doskonale pamiętam? Prawda? Jesteśmy mieszkańcami Europy a nie jakiegoś zabitego dechami Afganistanu. Masz tam jakichś protoplastów? To, że talibowie wysadzili tam w powietrze monumentalne posągi Buddy bo jedynym słusznym bogiem jest dla nich Allah nie znaczy, że mam razem z tobą ruszać skórą w rytm Different World. Jestem żonaty i nie mam dziwnych ciągotek.
Wy tam w lublinie macie blisko do Łukaszenki i chyba wam się coś we łbach popieprzyło, że wszyscy muszą myśleć prawomyślnie.
Sumując. Anty fanclub załóż sobie sam i ruszaj tam skórą do woli. Nie jestem wrogiem tego zespołu ale nie wszystko mi się tam podoba. Chyba mogę wyrazić niezadowolenie, że to już nie te czasy prosperity które doskonale pamiętam? Prawda? Jesteśmy mieszkańcami Europy a nie jakiegoś zabitego dechami Afganistanu. Masz tam jakichś protoplastów? To, że talibowie wysadzili tam w powietrze monumentalne posągi Buddy bo jedynym słusznym bogiem jest dla nich Allah nie znaczy, że mam razem z tobą ruszać skórą w rytm Different World. Jestem żonaty i nie mam dziwnych ciągotek.
Wy tam w lublinie macie blisko do Łukaszenki i chyba wam się coś we łbach popieprzyło, że wszyscy muszą myśleć prawomyślnie.
freeforce pisze:Ja nie bronię wyrażać swojego zdania ;] ba ... nawet się cieszę że ktoś takowe ma ;] ale już taki mam charakter że jak się nie zgadzam z tym to muszę na to odpowiedzieć i jestem za tym żeby temn temat zamknąć i swego zdania nie zmienię :closed
ale mimo wszystko spasuj , bo trochę przesadzasz... :/
-
Stormshield
- -#Moonchild

Do fanklubu nie należę, wyrzucisz mnie?freeforce pisze:O ile mi wiadomo to jest to forum fanklubu Iron Maiden
Forum fanclubowiczów jest płatne i niedostępne. Ciekawe czy on może tam pisać skoro taki żarliwy fan jest.
Tutaj nie zabroniono powybrzydzać.
-
Gov't Mule
Jesteś z Młodzierzówki LPR? Jak to wszystko jasne. Dziwię się Jokerowi, że podją polemikę z Tobą bo po pierwsze Ty nie jesteś fanem tylko fanatykiem a po drugie jesteś cham i prostak. Jeśli uważasz, że jaśnie oświecone Iron Maiden jest najwyższą i jedyną prawdą to ok, ale w tym kraju mieszka jeszcze jakieś 40 000 000 ludzi, którzy mogą mieć odmienne zdanie. Zwróć uwagę na jeden drobiazg-"Iron Maiden kona..." liczyłeś, że każdy uzna ich ostatnie dzieła za geniale i będzie ich bronił? Stary, kiedy Ty/Wy zrozumiecie, że na Sanktuarium świat się nie kończy i nawet nie zaczyna?? Osobiście znam wiele osób starszych i młodszych ode mnie, którzy są fanami IM a śmiech ich ogarnia na samą myśl o propagandzie jaka tu jest głoszona(czytaj-nie mają nic wspólnego ze stroną i forum). Dla nich liczy się muza, która kiedyś była po prostu bardzo dobra a nie czołg z różową lufą. Z IM została już tylko nazwa!! Robert Plant (zakładam, że wiesz o kim mówie) jest starszy od Bronka o 10 lat a swoją formą po prostu zabija, nie potrzebuje czołgów, komiksowych postaci na scenie, hełmów czy Bóg jeden raczy wiedzieć czego jeszcze. Mówiąc krótko- zwolinij, szkoda życia!!freeforce pisze:No tak ... Do cholery jasnej człowieku !! Po kiego grzyba się zarejestrowałeś na tym forum !! O ile mi wiadomo to jest to forum fanklubu Iron Maiden, a nie forum Anty-Iron Maiden !! Jeśli chcesz to mogę takowe założyć ...
mi o to chodzi że to jest forum dla tych którzy lubią Iron Maiden a nie że są w platnym fanklubie.
Fani Iron Maiden, ci prawdziwi i ci nie. Nic tylko napidać he he he