Pomysł może jest zajebisty ale jak napisał The Wizard nierealny, jednak by mi to odpowiadao, bo mam tylko 120 klockow do Gdanskafymciu pisze:A może napiszemy list do miasta Gdańska, w którym zamieścimy prośbę o sprowadzenie MAIDEN w przyszłym roku do Gdańska tak jak w tym roku Gilmoura??
Moim zdaniem pomysł jest zajebisty!!!!!
Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ja mam 2 razy bliżej do Pragi więc mi to odpadaPhantom22 pisze:Pomysł może jest zajebisty ale jak napisał The Wizard nierealny, jednak by mi to odpowiadao, bo mam tylko 120 klockow do Gdanskafymciu pisze:A może napiszemy list do miasta Gdańska, w którym zamieścimy prośbę o sprowadzenie MAIDEN w przyszłym roku do Gdańska tak jak w tym roku Gilmoura??
Moim zdaniem pomysł jest zajebisty!!!!!
Ale Praga to nie PolskaFilik10 pisze:Ja mam 2 razy bliżej do Pragi więc mi to odpada
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ale w Pradze mnie nie zabiją - chyba, że połowę biletów wykupią polscy faniPhantom22 pisze:Ale Praga to nie PolskaFilik10 pisze:Ja mam 2 razy bliżej do Pragi więc mi to odpada![]()
Czwemu nierealny??? Pomysł jest zjebisty, ale trzeba napisać taką petycje podpisaną przez użytkowników do prezydenta gd i on to pewnie rozpatrzy. Tylko trzeba to zrobić szybko bo jeszcze nie mają pomysłu na to kto może zagrać w przyszłym roku.
Ale chodzi oto, żeby w końcu zagrali w Polsce, a nie, że my wierni fani musimy jechać za granice żeby ich zobaczyć :/Filik10 pisze:Ale w Pradze mnie nie zabiją - chyba, że połowę biletów wykupią polscy fani
Jak wygram w totka tą kumulację to se kupię stodołę pod Częstochową i zaproszę ich na prywatny koncert(a dobrze zapłacę). Warunek jest jeden. Grają całe Somewhere In Time, Strange World i Prodigal Son. 
Stodołę to ja mam na podwórku
. Moge ich zaprosić jak chcecie 
a zarób se albo wygraj. To moja kumulacja. 
Przecież pisze, że mam stodołe, tylko jeszcze ich zaprosić musze.
Taki pomysł też jest niezły :rocx niedaleko mojej hacjendy też jest stodoła, a raczej dużo
Tylko ze ktoś musi wygrać w totka, a może zastosujemy cyfry z lost 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

No poparł bym was. Tylko nie wybrałbym się do Gdańska - nie mam na to szansPhantom22 pisze:Ale chodzi oto, żeby w końcu zagrali w Polsce, a nie, że my wierni fani musimy jechać za granice żeby ich zobaczyć :/Filik10 pisze:Ale w Pradze mnie nie zabiją - chyba, że połowę biletów wykupią polscy fani
A ja chętnie bym się wybrałFilik10 pisze:Tylko nie wybrałbym się do Gdańska - nie mam na to szans
A poco wygrywać w totka kasa się zwróci za biletyfymciu pisze:Taki pomysł też jest niezły niedaleko mojej hacjendy też jest stodoła, a raczej dużo Tylko ze ktoś musi wygrać w totka, a może zastosujemy cyfry z lost
Ja pisałem o prywatnym koncercie.
Nikogo nie zapraszam. Rozwalilibyście mi stodołę.
Przecież to jest głupie bo i ta tego nie zrobicie... Po co się zamęczać tak genialnymi, ale nierealnymi marzeniami????

A czy życie musi być takie nudne i poważne? Nie można sobie pobrechtać z absurdów które się wymyśliło na potrzebę chwili? Co zrobisz jak będziesz mieć tyle lat co ja? Położysz się do trumny w lakierkach umazanych kupą Steve'a?
Ale pomysl na prywatny koncert jest zajebisty :beer :rocx :solo
- Metalophil
- -#Moonchild

trzeba przyznać że masz specyficzne poczucie humoru, ale mnie ono nawet odpowiadafymciu pisze:Czwemu nierealny??? Pomysł jest zjebisty, ale trzeba napisać taką petycje podpisaną przez użytkowników do prezydenta gd i on to pewnie rozpatrzy. Tylko trzeba to zrobić szybko bo jeszcze nie mają pomysłu na to kto może zagrać w przyszłym roku.
Nie znasz znaczenia takich słów jak "fantazja", "ironia" albo choćby "żart"?
[edit] To było do ost. postu fymcia.
[edit] To było do ost. postu fymcia.
Znam aczkolwiek widzę na tym forum tylu starychmaleńkich, że zaczynam myśleć czy przypadkiem w ostatnich miesiącach nie było w polandii jakiejś wojny domowej którą przespałem.