Mnie podroz do dublina kosztuje: Samolot w tamta strone 80 PLN, Autobus powrot 500. Jak Ci zalezy na forsie to sie bardziej oplaca odkupic bilet od konikow na dortmund czy tez mediolan niz kupic po normalnej cenie do dublina i placic za podroz az tyle.
20/12/2006 - Dublin, IRE @ The Point
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 20/12/2006 - Dublin, IRE @ The Point
problem z biletami to jest chyba wszedzie 
Mnie podroz do dublina kosztuje: Samolot w tamta strone 80 PLN, Autobus powrot 500. Jak Ci zalezy na forsie to sie bardziej oplaca odkupic bilet od konikow na dortmund czy tez mediolan niz kupic po normalnej cenie do dublina i placic za podroz az tyle.
Z czystej ciekawości. Czym jedziesz? tzn jaką firmą.Szymon pisze:Autobus powrot 500.
-
Deleted User 1499
A ja smigam busem do niemiec w obie strony stowka, i z tamtad(Shenfeld czy jakos tak
) samolotem prosto do dublina firma Rayanair.Niewiem ile jeszcze zaplace za przelot ale obstawiam w granicach 5 stowek w obie strony.
To ja radzę się pospieszyć bo im później kupisz bilet tym więcej zapłacisz.sekcjazwlok pisze:Niewiem ile jeszcze zaplace za przelot ale obstawiam w granicach 5 stowek w obie strony.
-
Deleted User 1499
Wiem wlasnie a najgorsze to to ze kurcze to jest zaraz przed swietami .Na szczescie powrot mam 23 bo dzien pozniej bilet kosztuje ok 400euro 
Do Berlina to i tak ceny są chyba 2 razy mniejsze niż do Polski.sekcjazwlok pisze:Wiem wlasnie a najgorsze to to ze kurcze to jest zaraz przed swietami .Na szczescie powrot mam 23 bo dzien pozniej bilet kosztuje ok 400euro
polonia transport czy jakos takPiwowarus pisze:Z czystej ciekawości. Czym jedziesz? tzn jaką firmą.
Brzydki taki jakiś, bez nadruku i wogóle.
Ale świński
KMFDM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ciesz się, że je macie, a nie marudź.
A na serio to normalna praktyka... Niestety na tzw. Zachodzie nikt już praktycznie nie robi tzw. "souvenir tickets" czyli biletów z ładnymi nadrukami...

A na serio to normalna praktyka... Niestety na tzw. Zachodzie nikt już praktycznie nie robi tzw. "souvenir tickets" czyli biletów z ładnymi nadrukami...
heh a ja jeszcze mojego biletu nie mam
Nawet juz sie zgubilem w tym kto go teraz ma
Byle przed 20 grudnia do mnie dotarl 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja mam i dam Edycie w sobotę. 
No to fajnie, bo naprawde sie zgubilem - ostatnia wersja jaka slyszalem to bylo ze go Iwona ma
Ale spoko do 20 grudnia daleko jeszcze 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Miała mieć, ale w końcu robimi mikro zlot w weekend i dam go Edycie.
Spoko - jest bezpieczny. 
I jeszcze nie nasze nazwiska na nim nadrukowane, tylko jakieś takie WickerowateGreddo pisze:Ale świński
fajnie ze bilety sa imienne?? 
Nie no jest na nich nazwisko nadrukowane, ale Wicker mówił, ze to nie ma znaczenia przy wejściu. Ale zobaczymy na miejscu, najwyżej pójdziemy na piwo zamisat na koncert, opowiesz nam jak było w Dortumndzie i tez będzie fajnieSzymon pisze:fajnie ze bilety sa imienne??
no to ja bede mial swoje nadrukowane
Chyba ze to jest nazwisko zamawiajacego tylko 
No chyab tylko zamawiającego, bo my z greddem na dwóch mamy te same. A niby jakie inne nazwisko bys tam chciał? Chyba jak zamawiasz wiecej biletów to nei podajesz do kogo??Szymon pisze:Chyba ze to jest nazwisko zamawiajacego tylko
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To jest nazwisko zamawiającego i to normalne w USA, UK czy Irlandii. Nikt tego nie sprawdza.