Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
Mogliby dorzucić jeszcze pare koncertów z AMOLOAD na przyszły rok, czy znów zrobić trase w rodzaju Give me Ed... a GY niech zrobią pożądnie a nie dodając do niego AMOLAD
Po prostu bieząca trasa jest za krótka- pograliby z nią do końca lutego to i Europa byłaby cała objechana i w USA i w kanadzie można by więcej pograć. Przez dwa miesiące to i Australię by mozna wcisnąć. Ta trasa jest po prostu najkrótszą (oprócz Ed Huntera) w historii. Ta związana z DOD miała nawet o kilka więcej gigów a przecież poprzedzała ją letnia, festiwalowa trasa.
Jakbym był w zespole
to bym starał sie przedłużyć obecną trasę ewentualnie zagrać pare koncertów latem na największych festiwalach grając hiciory i kawałki z AMOLAD, DOD, BNW bo one do siebie by pasowały. A GY to materiał na fantastyczną, wielką trasę, którego lepiej nie mieszać z współczesnymi dokonaniami zespołu.
Jakbym był w zespole
Wyobraźcie sobie Ironów na Energy
:D
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Na czym?freeforce pisze:Wyobraźcie sobie Ironów na Energy:D
taki festiwal 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

To się domyśliłem ;p . Tylko chodzi mi o to gdzie, jaki gatunek muzyki jest preferowany i kiedyfreeforce pisze:taki festiwal
there is all that you want
http://www.energy2000.pl/main.html

I'm sorry that I wrote in English. But I'm studying in class with International Baccurate
I'm sorry that I wrote in English. But I'm studying in class with International Baccurate
-
Filik10
- -#Clairvoyant

OK, fenk ju 
But this is looking very bad
But this is looking very bad
so what ??:DFilik10 pisze:But this is looking very bad
-
Filik10
- -#Clairvoyant

So I think than Iron Maiden don' t <słowo pasować po angielsku> to this festivalfreeforce pisze:so what ??:DFilik10 pisze:But this is looking very bad
Po co ten spam i co to wnosi do dyskusji? ;|
Może ktoś się orientuje (raczej do Wickera kieruję to pytanie, bo wiem, że ma jakiś tam kontakt z zespołem) - nie ma ich u nas w tym roku, bo tak im Rod ułożył trasę, czy też był brak zainteresowania ze strony polskich promotorów?
Może ktoś się orientuje (raczej do Wickera kieruję to pytanie, bo wiem, że ma jakiś tam kontakt z zespołem) - nie ma ich u nas w tym roku, bo tak im Rod ułożył trasę, czy też był brak zainteresowania ze strony polskich promotorów?
- born_to_kill
- -#Prodigal son

Freeforce, are you a student of Staszic ??freeforce pisze:there is all that you want
I'm sorry that I wrote in English. But I'm studying in class with International Baccurate:D
Up the Irons !!
no
I am from Paderewsky :]:] But from staszic I know some girls and not only girls
- born_to_kill
- -#Prodigal son

Wow, I'm from Zamoy. How old are you ? Do you know some people from my school ?
Up the Irons !!
Wicker czy Ty cos wiesz
Wpierw mowisz ze MYSTIC jeszcze zainteresuje sie MAIDENami teraz sugerujesz kontynuacje trasy...
Ciekawe czy swoja droga gdziekolwiek by tych koncertow nie grali zmienia setliste?
Wpierw mowisz ze MYSTIC jeszcze zainteresuje sie MAIDENami teraz sugerujesz kontynuacje trasy...
Ciekawe czy swoja droga gdziekolwiek by tych koncertow nie grali zmienia setliste?
-
Deleted User 804
W sumie chyba bardziej ważne jest czy będzie koncert a setlista to ciut późniejBudziol pisze:Ciekawe czy swoja droga gdziekolwiek by tych koncertow nie grali zmienia setliste?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie, Mystic nie będzie już robił koncertów.Budziol pisze:Wicker czy Ty cos wiesz![]()
Mówiłem o ewentualnych gigach festiwalowych, ale nic mi nie wiadomo o koncercie w Polsce...
No jak zwykle. Czy my naprawdę żyjemy w jakiejś kompletnej dziurze? NIE. To czem nie ma u nas ludzi ,którzy zainteresowaliby się organizacją koncertu i przy okazji zarobieniem kasy? To jest ciekawee... Nawet Live Nations nie pokusi się na organizację takiego koncertu?
WICKER MAN pisze:Nie, Mystic nie będzie już robił koncertów.
A to czemu? Bylem na wszystkich edycjach MYSTIC FESTIVAL byla doborowa obsada zazwyczaj i czemu nie chca juz sie w to bawic?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bo są firmą fonograficzną/dystrybucyjną i nie mają ludzi ani czasu, żeby zajmować się organizowaniem koncertów.