to fajnieSą video i audio.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
to fajnieSą video i audio.
Dudley 11-16-2001to fajniea możesz rzucić jakimiś tytułami bootlegów z trasy promującej silicon messiah? łatwiej bedzie mi szukać

2 AM live?! Musze miec ten koncert2 AM
dzięki... a ten set... miodzioDudley 11-16-2001to fajniea możesz rzucić jakimiś tytułami bootlegów z trasy promującej silicon messiah? łatwiej bedzie mi szukać
Ale ja polecam Blaze - 2005-12-02 - Eloyes, France - 2CD
Genialny set i swietna jakosc.
CD 1:
Intro
Alive
Kill And Destroy
Virus
Ghost In The Machine
Silicon Messiah
Ten Seconds
2 AM
Stare At The Sun
Hollow Head
Life And Death
Sign Of The Cross
CD 2:
Will To Win
Identity
Futureal
The Tenth Dimension
Man On The Edge
Born As A stranger
Jesli tenth dimension to 2003-01-18 Fulham - to z radia wiec tez super jakoscchoć mało trochę z tenth dimension (które lubię najbardziej).

Jeżeli ktoś zbiera mp3 to będą warte, a jak tylko lossless to nie. Podobnie w przypadku video. Tylko nie nagrywaj mp3 na cd w postaci audio, a jeśli już to tylko do użytku domowegoPytanko do ludzi obeznanych:
Nie znam się zupełnie na bootach, wymianie, nagrywaniu etc. Posiadam tylko trochę zapisów w mp3 i pare świeżych (nowa trasa) we flacu. Czy zapisy w mp3 są cokolwiek warte? Zakładam, że wymieniać się za nie nikt nie chce. I co z bootami video? Też jakieś określone formaty czy coś w tym rodzaju?

Nie znam się dokładnie, ale:Dwa pytania:
1. Zdziwiło mnie, że Rock Am Ring 2005 lossless(flac) zajmuje łącznie tylko 280 mb, a jest to pełen zapis. Czy aby na pewno jest z nim wszystko w porządku?;)
2. Czy mianem VCD na wszystkich stronach trader'ów określamy także boot'y Divx, Xvid, MPG?
Bealtrametix źle odpisał. Mianem VCD określane są na stronach traderów wszystkie pliki video. (VCD = Video CD). Niektórzy podają dokładne formaty plików na swoich listach, ale kto nie ma czasu na sprawdzanie, to pisze po prostu VCD.2. Czy mianem VCD na wszystkich stronach trader'ów określamy także boot'y Divx, Xvid, MPG?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość