Ale jest wyciete jak ciupie Brintey Spears:)Szajba pisze:Na rock in rio nie cenzurująz tegp co wiemFreeze pisze:I niech nie cenzurują gadek Bruce'a...
Nowy album LIVE na 2007/2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Nowy album LIVE na 2007/2008
a masz to ? pokasekcjazwlok pisze:Ale jest wyciete jak ciupie Brintey Spears:)
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 1499
No wlasnie nie , tylko gdzies czytalem.Sam bym chetnie zobaczyl.Szajba pisze:a masz to ? pokasekcjazwlok pisze:Ale jest wyciete jak ciupie Brintey Spears:)
A drugi przyklad ktory widac golym okiem to przed Run To The Hills tez jest wyciete jak Bruce przedstawia zespol.I nie tylko tam.
cos w stylu "if you think that Britney fuckin' Spears is fuckin' cool, take a look at this, this is fuckin' metal amigos"
a ludzie sie ciesza jak posrani.
na bootlegu z RiR tego mozna posluchac o ile dobrze pamietam.
Hehe.....czyli prawie że trafiłemWICKER MAN pisze:Na 99% wybiorą Londyn lub Mediolan - tam gdzie grają 2 koncerty.
Skandynawia odpada, bo zapis z Early Days Tour będzie prawdpodobnie pochodził z Goteborga...
-
Deleted User 1499
kobi pisze:a ludzie sie ciesza jak posrani.
Ja sie wcale nie ciesze jak ,,posrany?'' , tylko odpisalem bo ktos sie pytal czy jest cos z cenzura.
Jemu chodziło raczej o widownię.
że są w Nation of Sepultura mowi też, że metal fajny jest. ogólnie tania gadka bardzo a ludzie zachwyceni. głupie to było co on tam gada, takie w jego stylu pod publikę, tandetne ma wogóle gadki na koncertach zawszecos w stylu "if you think that Britney fuckin' Spears is fuckin' cool, take a look at this, this is fuckin' metal amigos"
Dla mnie to jedna z rzeczy na którą czekam na każdym koncercie 
Nie mów, że takie gadki np na Kreatorze z Chorzowa ambitniejsze ;| Nie mówię, że Bruce jak coś krzyknie to zawsze z sensem, ale z reguły na koncertach ludzie przyklaskują wszystkiemu nawet jak nie rozumieją.
tylko inni gadają coś co chcą powiedzieć a nie kłamstwa dla ludzi naiwnych.
A gdzie tam jest kłamstwo?
a gdzie koncert w Polsce?
No tu racja, myślałem, że chodzi o tamten tekst. Nie wiem czy im tak ułożyli, czy im się nie chciało. Mimo wszystko nadal na koncert liczę.
Oczywiście, gadki niektórychwokalistów są żałosne (Nergal), natomiast Bruce ma je często ciekawe, pasujące do klimatu do np. następnego kawałka (The Trooper na BNW Tour)
Nergala też pasują do klimatu.Abstract pisze:Oczywiście, gadki niektórychwokalistów są żałosne (Nergal), natomiast Bruce ma je często ciekawe, pasujące do klimatu do np. następnego kawałka (The Trooper na BNW Tour)
nie no, on faktycznie ma śmiechy te teksty growlem mówione. ale Dikinson nie lepszy, on chce jakoś bardzo wielkie rzeczy mówić nie wiem po co
-
Deleted User 1499
On caly jest zalosny.Abstract pisze:Oczywiście, gadki niektórychwokalistów są żałosne (Nergal)
A co do gadek Bruce to fakt ze czasem gada albo bzdury albo z czyms przesadzi , ale sa one tak charakterystyczne ze nie moglo by ich zabraknac.
Dlatego jak slucham Death On The Road to jakos tak pusto jest.
wlasnie. pytanie. wydawca powycinał czy Bruce sie tam serio "nieodzywał" ?sekcjazwlok pisze:Dlatego jak slucham Death On The Road to jakos tak pusto jest.
już nie mam tu najwięcej postów

we Wrocławiu gadał dużo bzdur a wszyscy sikali z radości