Właśnie dlatego nie lubię oficjalnych wydawnictw live.Kuba pisze:Nie wydawca tylko Steve z KevinemSzajba pisze:wlasnie. pytanie. wydawca powycinał czy Bruce sie tam serio "nieodzywał" ?sekcjazwlok pisze:Dlatego jak slucham Death On The Road to jakos tak pusto jest.Oni odpowiadaja za miksowanie i produkcję tej płyty ( czyli za wycinanie gadek Bruce`a i kilkunastu sekund z utworu "Iron Maiden" )
Nowy album LIVE na 2007/2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: Nowy album LIVE na 2007/2008
Paliłeś przed słuchaniem? On tam mówi "this is what not to do when a bird shits on you" co jest nawiązaniem do tego biednego albatrosa przez którego marynarz ma tyle kłopotów opisanych w wierszu i utworze ;d Położyłeś mnie tym tekstem o marihuanie jednym słowemTomash pisze:ja zawsze mam gdzieś te jego gatkinajlepsze było jak cośtam zaczął bełkotać na LAD przed ROTAM o marichuanie , a wszyscy niewiedziec czemu sie smiali i zachwycali... xP
Bruce mowi o marihuanie (costam ze niby nawet krolowa Wiktoria przypalala, bo jej to pomagalo podczas okresu), ale jest to tylko na LAD video. Z tego co pamietam tekst sie wzial stad, ze Coleridge eksperymentowal z baksem i innymi specyfikami.
Aha, w takim razie zwracam honor. Nie oglądałem LAD video niestety :/
dokładnie chodziło mi o LAD video ;]
Nie ma problemu :beer
Nie ma problemu :beer
Tomash pisze:a wszyscy niewiedziec czemu sie smiali i zachwycali... xP
stary to byly lata 80 wtedy na same slowo maryska ludzia sie mordy cieszyly
-
Paschendale
- -#Wrathchild

Jeśli będzie z trasy Early Days to pewnie Ullevi albo Rock Am Ring a jak z tej to też myślę, że Milan albo Earls Court
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Teraz Bruce i tak prawie w ogóle nie ma gadek, a ograniczają się one jedynie do podziękowań za dobrą sprzedaż AMOLAD więc oficjalny zapis by na tym nie stracił.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ale sierozczarowałem jak temat zobaczyłem - myślałem, ze to będzie jakisoficjalny news na temat wydania koncertówki z TED w 2007/2008 roku
Ale jednak newsa oficjalnego nie ma
. Jeśli jednak pojawi się materiał live z AMOLAD tour to zakupie DVD, niezależnie od tego jakiej to będzie jakości. Ot, fanatyzm 
Chyba jak kazdy. A wlasnie wracajac do koncertowki z TED wiadomo cos o niej oprocz tego napisu na koncu chyba dokumentu z DOTR?Filik10 pisze:Jeśli jednak pojawi się materiał live z AMOLAD tour to zakupie DVD, niezależnie od tego jakiej to będzie jakości. Ot, fanatyzm
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Chyba nie ma więcej informacji
Ale ta przynajmniej pochodzi z pewnego źródła 
a mógłbyś mniej więcej zacytować ten napis?? bo nie mam DOTR (jeszcze :p ) i nie wiem o co chodziłoQba666 pisze:wiadomo cos o niej oprocz tego napisu na koncu chyba dokumentu z DOTR?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Coś tam, że jak przegapiłeś Maiden na letnich festiwalach, to nic straconego. Wystarczy poczekać na następne DVD.
Wedlug mnie dobrze ze wydaja takie materialy live po kazdej trasie promujacej nowy album. Kto nie chce nie qpi, proste.
A ze latwa kasa z tego? No coz nie da sie ukryc
A ze latwa kasa z tego? No coz nie da sie ukryc
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Niektórze pewnie skąś ściągnąQba666 pisze:Chyba jak kazdy.Filik10 pisze:Jeśli jednak pojawi się materiał live z AMOLAD tour to zakupie DVD, niezależnie od tego jakiej to będzie jakości. Ot, fanatyzm
Wedlug mnie bedzie dokladnie na odwrot. A potem placz i lament ze do nas nie przyjezdzaja.Filik10 pisze:No ale zdecydowana większosć pewnie zakupi
-
Filik10
- -#Clairvoyant

No, do domów zaglądać im nie mogę to się nie dowiem. Ale jak ktoś oficjalnie przynaje się do tego że nic oryginego Maiden nie ma, a lementuje głośno czemu to zespół do nas nie przyjeżdża to...Qba666 pisze:Wedlug mnie bedzie dokladnie na odwrot. A potem placz i lament ze do nas nie przyjezdzaja.Filik10 pisze:No ale zdecydowana większosć pewnie zakupi
Dali by sobię już spokój...
a dla mnie moga wydawac ile wlezie. ja mam wideo w super jakosci i moj zbior sie powieksza [a trzeba przeciez cos zbierac]. zreszta Pearl Jam chyba wydaje po kazdej trasie pare oficjalnych bootlegow, czyli cos dobrej jakosci. oni maja za to kase, a fani sie ciesza, zreszta nie kazdy jeszcze ma dostep do internetu i nie moze sobie bootow sciagac, wiec dla niego to jest super frajda
a co do gadek Bruce'a, to na wczesniejszych koncertowkach tak bardzo go nie cenzurowali. dopiero na dotr jakos strasznie pocieli i cala zabawe zabrali
a co do gadek Bruce'a, to na wczesniejszych koncertowkach tak bardzo go nie cenzurowali. dopiero na dotr jakos strasznie pocieli i cala zabawe zabrali