Dla mnie niebardzo pasuje do tego co wymieniłeś, no ale dobra.lapiacy sie do ich 5 najlepszych krazkow w karierze, za British Steel, Screaming for Vengance, Sin After Sin i Painkiller.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dla mnie niebardzo pasuje do tego co wymieniłeś, no ale dobra.lapiacy sie do ich 5 najlepszych krazkow w karierze, za British Steel, Screaming for Vengance, Sin After Sin i Painkiller.

Nudy, odkad go mam przesluchalem moze 4 razy. Jak ma sie humor na akurat takie granie to mozna ewentualnie zapuscic. Jedyne co pozostaje w glowie to Run Of The Mill, Cheater i refren tytulowego.A tak przy okazji co sądzicie o Rocka Rolla ? Ja uważam, ze jak na na początkowe nagrania Judas to ten album jest całkeim znośny

Ja bardzo lubię 'Angel Of Retribution', na pewno jest w moim odczuciu z 10 razy lepszy od 'Painkillera', którego nie mogę zdzerżyć.
Hmmm, zasanawiasz mnie... Nierzadko mieszasz z błotem fanów Maiden, często szydziłeś o ile dobrze pamiętam z tych zapowiedzi muzyków, a teraz naiwnie wierzysz we wszystko to co Ci Judasi powiedzą tak ??Szczegolnie cieszy to zdanie Nostradamus" będzie wspaniałą płytą! Kontynuujemy stylistykę z "Angel Of Retribution", jednak na nowym wydawnictwie wszystko będzie lepsze, cięższe i bardziej metalowe.
To już się naprawdę z deka ndune robiNo w wypadku judasa to bedzie mialo to rece i nogi w koncu to koncept album i utwory beda sie wzajemnie uzupelniac a nie tak jak na niezapomnianych show maiden z papierowym czolgiem w tle.

Hehe, a potem się wyżalają po premierzeJak widać zdarzają się
I to jest według mnie słuszne podejściePóki nie usłysze, nie uwierze że heavy metalowy bóg Judas Priest zrobi coś dobrego o Nostradamusie
chorki chorki, przeciez nie beda takie jak w 'od przeszkola do opola'właśnie najbardziej sie boje że bedą chórki
No tak, i jakie to ma znaczenie ?? Niech se grają...Ale co do tego ze Judasie graja ciezej i mocniej niz IM chyba nikt nie ma watpliwosci.
Użytkownicy przeglądający to forum: Cold i 5 gości