szczegolnie takiego jednego, z nowej plyty, w ktorym tylko dra jape, tylko , tylko .jesper pisze:jedynie o tym że nie słyszałeś ani jednego kawałka FRONTSIDE
Iron Maiden - AMOLAD w Mystic Art 5/2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden - AMOLAD w Mystic Art 5/2006
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Hehe, to zdjęcie powala
. Ogólnie fajnie się tą relacje czytało w Mystic Art. Ale o DOTR nie przeczytałem na ich łamach niczego - a kupowałem wszystko od koncertu w Chorzowie (poza najnowszym, ale on to kwestia paru dni)
utnij sobie cośadam IM pisze:nie wiem co takiego dobrego jest w darciu japy
muzyka która polega na polewaniu transformatora wodą i sciskaniu gościa, na wokalu, za jaja dla efektów "wokalnych"
ciekawe stwierdzeniejesper pisze:... niestety Twoja wypowiedź świadczy jedynie o tym że nie słyszałeś ani jednego kawałka FRONTSIDEadam IM pisze:nie wiem co takiego dobrego jest w darciu japymiki pisze: Frontside docenili, dobrze
muzyka która polega na polewaniu transformatora wodą i sciskaniu gościa, na wokalu, za jaja dla efektów "wokalnych"![]()
![]()
![]()
a tak na serio to posłuchałem sobie tego pseudo zespołu i dalej twierdzę że darcie japy jakby mu jaja ściskali oraz "muza" brzmiaca jak transformator na pełnej mocy polany wodą to nie to na co warto marnować czas i uszy
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie wiem czy już ktoś o tym pisał, ale teks o Maiden jest też w nowym "Gitarzyście", czy jak się to nazywa. Właściwie to wywiad z gitarzystami i w mojej ocenie jest to dużo ciekawsze niż tekst z Mystyca.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No ba.jesper pisze:... no ba... już Ty tego dopilnujesz
a tymczasem widzę że dołączyłeś do składu BEHEMOTH
![]()
![]()
A to zdjęcie w oryginale:

I kilka innych:

Ale ci sie kurwiki świecą 
Ale Wicker masz znajomości? Z tego co wiem to chyba tak
Masz może zdjęcia jeszcze z innymi ekipami?:)
A tam zdjęcia- autografy poozałatwiaj :p
ja tutaj nie rozumiem tylko jednego. po co metale brudasy pokazuja fukowaty palec na zdjeciach...
dobra ale nie robmy offtopow. widzialem w empiku ten numer i tekst nawet ciekawy. moze sobie kupie nawet
dobra ale nie robmy offtopow. widzialem w empiku ten numer i tekst nawet ciekawy. moze sobie kupie nawet
adam IM pisze:ciekawe stwierdzenie a ta kapela we wrocku przed Katem i Maiden to niby kto był ale to był koncert więc może ktoś się podszywał
a tak na serio to posłuchałem sobie tego pseudo zespołu i dalej twierdzę że darcie japy jakby mu jaja ściskali oraz "muza" brzmiaca jak transformator na pełnej mocy polany wodą to nie to na co warto marnować czas i uszy możesz się nimi zachwycać, twoje odwieczne prawo natury ale dla mnie to gniot i tyle.
weź Ty kotom opowiadaj na osiedlu te swoje prawdy
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Szatanistycznie wygladasz Wicker na tych zdjęciach z czerwonymi oczmi
. Załatwisz mi taką sesje z ekipą Riveeside albo Vader
? Ok, żartowałem - a wracajac do tematu - kupiłbym sobie tego gitarzystew gdyby taki drogi nie był
. A Mystica jeszcze ciagle nie mam 
Trzeba bylo zerwac z Adasia taka fajna koszulke ;]
Behemoth to jest mocarna kapela
... a co wolałbyś aby Nergal pokazał "małego"Siwy pisze:ja tutaj nie rozumiem tylko jednego. po co metale brudasy pokazuja fukowaty palec na zdjeciach...
... w normalnym formacie te zdjęcia zdecydowanie lepiej się prezentują niż na łamach magazynu Mystic Art.
... he,he,he i tak najlepsze sa buty Adasia
Bo są mało inteligentnymi prostakami którzy dużo gestykulują. W ten sposób wyrażają swoje emocje a że potrzeby mają proste to i sposób okazywania satysfakcji jest równie mało wyszukany. Ot całe wytłumaczenie. Heavy metal zawsze był muzyką dla tłuszczy.Siwy pisze:ja tutaj nie rozumiem tylko jednego. po co metale brudasy pokazuja fukowaty palec na zdjeciach...
Dzis widzialem pare pan na cmentarzu w podobnych, to ten sam styl chyba ;]jesper pisze: he,he,he i tak najlepsze sa buty Adasia
gdybym był w twoim wieku może bym zareagował na twój post w twoim stylu ale za stary herbatnik jestem więc ci odpuszczęmiki pisze:adam IM pisze:ciekawe stwierdzenie a ta kapela we wrocku przed Katem i Maiden to niby kto był ale to był koncert więc może ktoś się podszywał
a tak na serio to posłuchałem sobie tego pseudo zespołu i dalej twierdzę że darcie japy jakby mu jaja ściskali oraz "muza" brzmiaca jak transformator na pełnej mocy polany wodą to nie to na co warto marnować czas i uszy możesz się nimi zachwycać, twoje odwieczne prawo natury ale dla mnie to gniot i tyle.
weź Ty kotom opowiadaj na osiedlu te swoje prawdy
- Elevatorman
- -#Clansman

nowy gitarzysta z okłądka z Adrianem i artykuł o AMOLAD 
"Windziarzu" Ty to masz dopiero zapłonElevatorman pisze:nowy gitarzysta z okłądka z Adrianem i artykuł o AMOLAD
patrz >>>>> http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=6436