pierwiastek chemiczny, bodajrze 116 czy 118Wrath pisze:Szajba, to co to jest to Ununhexium? bo nie chce mi sie w googlach szukac Wink
Nasze prywatne zespoły
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nasze prywatne zespoły
już nie mam tu najwięcej postów

Właśnie ściągam, ale napiszę cos już jutro ( chyba
) .
fajne ale ja chce uslyszec wasze nothing else matters 

To trza bylo przyjechac na koncertSzajba pisze:fajne ale ja chce uslyszec wasze nothing else matters
Niezłe Kro
musze sie kiedys wybrac na Wasz koncert :]
edit. no ale Nothing mogliscie nagrac
edit. no ale Nothing mogliscie nagrac
-
Stormshield
- -#Moonchild

No nieźle wam to wyszło. Gratuluję.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Słucham sobie tych waszych numerów i fajne - tylko ta wokalistka to... no cóż zdecydowanie takiej barwy nie lubie. Za to instrumenty świetnie
. Mógłbyśzrobić spis wszystkich utworów z tej składanki Kro, bo nie jestem pewien co do niektórych? Zwłaszcza do tego w 7:40 
Accept - Metal Heart
Deep Purple - Smoke On The Water
Metallica - Master Of Puppets
Metallica - Am I Evil
Deep Purple - Black Night
Stepenwolf - Born To Be Wild
Helloween - Eagle Fly Free
Black Sabbath - Paranoid
AC/DC - Highway To Hell
Iron Maiden - The Trooper
Iron Maiden - The Wicker Man
Judas Priest - Breaking The Law
Motorhead - I Am The Sword
Deep Purple - Smoke On The Water
Metallica - Master Of Puppets
Metallica - Am I Evil
Deep Purple - Black Night
Stepenwolf - Born To Be Wild
Helloween - Eagle Fly Free
Black Sabbath - Paranoid
AC/DC - Highway To Hell
Iron Maiden - The Trooper
Iron Maiden - The Wicker Man
Judas Priest - Breaking The Law
Motorhead - I Am The Sword
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Dzięki wielkie
. Chóc Helloween to ja nie mogę się tam totalnie doszukać, ale może kiedyś się odnajde 
Bo jets zagrany o wiele szybciej poczatek
Średnie szczerze mówiąc. Perkusja czasem daje ciała, gitara też czasem fałszuje. Z kiedy to koncert? Na czym Ty Kro grałeś?Kroczniok pisze:Zamieszczam nagranie mojej kapeli ANTHURIUM z niedawnego koncertu. Jest to 10 minut dosyc popularnych coverow w naszym wykonaniu. To jest w formie mixu, mozna sie tam doszukac 13 kawalkow. Na ten pomysl wpadlismy tydzien przed koncertem, wiec sa liczne niedorobki. Pierwsza gitare glownie gram ja, bo nie zdazylismy sie podzielic z drugim gitarzysta, zeby nie robic zamieszania na kilka dni przed koncertem.
http://download.yousendit.com/36E690206EEC927F
Poprawny link juz
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Gitara mi się wydajeherki pisze:Na czym Ty Kro grałeś?
Leci właśnie u mnie Nothing Else Matters. SKĄD WYŚCIE TAKĄ WOKALISTKĘ/WOKALISTĘ WZIĘLI?
Sam pomysl wyszedl na rowny tydzien przed koncertem. Sam wybralem utwory i jakos to poskladalem i dalem reszcie zespolu. Perkusista 80% kawalkow wogole nie znal. Zrobilismy to na 2 probach, wiec jak na taki wklad pracy to jest niezle. Ja gralem na gitarze. Walnalem sie w kilku miejscach, szczegolnie na Black Night, pozatym chyba nie ma, az takich potkniec zeby mozna uznac ze falszuje. Ten koncert jest teraz z piatkuherki pisze:Średnie szczerze mówiąc. Perkusja czasem daje ciała, gitara też czasem fałszuje. Z kiedy to koncert? Na czym Ty Kro grałeś?
Wokalistka jest dobra, ale Nothinga tez zagralismy doslownie z 5 razy na probie przed koncertem i na dzien przed zdecydowalismy sie ze go zagramy. Teraz byl ostani koncret z ta woikalistka bo wyjezdza do Anglii, mamy nowa. My poprostu nie jestesmy kapela coverowa, poza tymi kawalkami gramy same nasze utwory. Nothinga nigdy wczesniej nie gralismy.herki pisze:Leci właśnie u mnie Nothing Else Matters. SKĄD WYŚCIE TAKĄ WOKALISTKĘ/WOKALISTĘ WZIĘLI?
ja tam pare pomylek w tym nothingu slyszalem.ale ogolnie fajne:P

No pewnie na gitarze grajacej podklad pod zwrotkeSzajba pisze:ja tam pare pomylek w tym nothingu slyszalem.ale ogolnie fajne:P
- born_to_kill
- -#Prodigal son

Fajne Kroczniok, szczególnie podoba mi się ta składanka. Sama wokalista niczego sobie..dobrze grasz na gitarze :beer
Up the Irons !!