METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Mam nadzieję ,że ktoś wrzuci set po pierwszym koncercie
Chyba ,że będą zmieniac
Zostały 2 tygodnie do startu trasy :rocx
Nie ma sie co czaić ani czekać na seta, trza przyjść zobaczyć i posłuchać. Czy to coś zmieni, gdy sety będą różne lub takie same? 
to ze bede nie ulega watpliwosciSir Saw pisze:Nie ma sie co czaić ani czekać na seta, trza przyjść zobaczyć i posłuchać. Czy to coś zmieni, gdy sety będą różne lub takie same?
a milo by bylo wiedziec co tym razem chainsaw przygotowalo na koncert i na co sie trzeba przygotowac
chodzi mi tu glownie o plyty EW i TJITHOD bo z nowej poki co i tak niewiele znam
no i wolal bym zeby nie bylo kałerów
kałerów nie będzie tym razem 
mi tóSim0n pisze:to ze bede nie ulega watpliwosci Smile
ja już mówiłem na jaki kawałek se ostrze ząbki : The Beginning :rocx :solo i ew. Na skrzydłach nocySim0n pisze:chodzi mi tu glownie o plyty EW i TJITHOD bo z nowej poki co i tak niewiele znam Razz
na skrzydłach nocy rodzą sie sny, okruchy marzeń, radość i łzy...
już nie mam tu najwięcej postów

O co z tym chodzi?ZAMÓW BILETY JUŻ DZIŚ!!! (sprzedaż tylko do środy 8 listopada!)
no przez strone chainsaw mozna kupic bilety jedynie do jutraXiminez pisze:O co z tym chodzi?ZAMÓW BILETY JUŻ DZIŚ!!! (sprzedaż tylko do środy 8 listopada!)
potem tylko w klubach i wyznaczonych sklepach
wiesz ja tez mam kilka kawalkow co chcial bym uslyszec ale to nie ode mnie zalezy co zagra chainsaw wiec chcialbym wiedziec jaki bedzie setSzajba pisze:ja już mówiłem na jaki kawałek se ostrze ząbki : The Beginning :rocx :solo i ew. Na skrzydłach nocy
tez bym chcial the begining ale jak juz owilem to mam wrazenie ze go nie bedzie bo wydaje mi sie ze chlopakom sie przejadl..
ale mozemy podsunąc im pare hintow "czego oczekuje publika"Sim0n pisze:wiesz ja tez mam kilka kawalkow co chcial bym uslyszec ale to nie ode mnie zalezy co zagra chainsaw wiec chcialbym wiedziec jaki bedzie set Razz
sir saw o tym pisal juztez bym chcial the begining ale jak juz owilem to mam wrazenie ze go nie bedzie bo wydaje mi sie ze chlopakom sie przejadl..

podejrzewam, ze cokolwiek by nie było i tak bedziesz skakał jak gupi i zachęcał wszystkich do pogowaniaSzajba pisze:ale mozemy podsunąc im pare hintow "czego oczekuje publika"
Szajba ja juz bylem na kilku koncertach Chainsaw ale zawsze chetnie chodze.. z tymi katowicami towiem co czujesz bo ja sie zerwalem z uczelni zeby byc na tym koncercie i tez pocalowalem w guga klamke.. no ale za to udalo sie dorwac chainsaw i totem w schronisku i wypic troche.. szkoda ze nas babka 'hotelowa' wywalila kolo 23-24 :/
a co do setu.. juz za pozno zeby patrzyli na to co Ty czy ja chcemy uslyszec
zreszta pewnie wola grac to co im wiecej frajdy sprawia bo fani to i tak przyjda na koncert
a co do setu.. juz za pozno zeby patrzyli na to co Ty czy ja chcemy uslyszec
zreszta pewnie wola grac to co im wiecej frajdy sprawia bo fani to i tak przyjda na koncert
czy ty uwazasz ze ja az tak bardzo lubie chainsaw ze nieznajduje u nich slabych utworów i ze kazdy uwazam za zajebioze ?Wrath pisze:podejrzewam, ze cokolwiek by nie było i tak bedziesz skakał jak gupi i zachęcał wszystkich do pogowania Rolling Eyes Wink
jelsi tak myslisz to...jelsi tak myslisz to....
..... MASZ 100% RACJE

Szajba Ty tez jedziesz bardziej na Chainsaw niz na Di'Anno?? 
no...raczejSim0n pisze:Szajba Ty tez jedziesz bardziej na Chainsaw niz na Di'Anno?? Smile

hehe.. to jak ja.. dobrze ze to trasa organizowana przez chainsaw bo moga zagrac porzadny dlugi set a nie meczyc sie co zagrac w pol godzinySzajba pisze:no...raczejgdyby grali bez dianno tez bym sie wybrał
dianno to tylko sposobnosc do uslyszenia kawalkow maiden na zywo ale i tak nie obiecuje sobie zbyt wiele po tym panu
tak jak na Hunter Fescie co ? :>Sim0n pisze:a nie meczyc sie co zagrac w pol godziny Razz

no.. tylko zeby na HF mieli pol godz to by bylo dobrze.. a zagrali raptem 3 utwory i kazali im spierniczac :/Szajba pisze:tak jak na Hunter Fescie co ? :>Sim0n pisze:a nie meczyc sie co zagrac w pol godziny Razz
dobrze ze nie jechałem na HF . a na MM1 byles? z totemem ?

Szajba w Wawie bylem i pojechalem do katowic ale niestety Guga nawalio :/