Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
ciężej nie znaczy lepiej pamiętajmy
Co z tego że Jug jest super ciężki jak jest gorszy od 'lajtowego' SfV 
A co tu porównywać? Jugulatora możesz porównać do Demolition albo nawet Painkillera, ale nie do takiego klasyka.Clayman pisze:Co z tego że Jug jest super ciężki jak jest gorszy od 'lajtowego' SfV
No bo z Ripperem.metal pisze:Jug jest zajebisty :>
Za to jak dla mnie Jugulator jest do bani, za to Demolition kopie równo. I takiego AoR w przedbiegach powala.M@ti pisze:No bo z Ripperem. Cool Ale Demolition to kupa IMO.
Piwowarus pisze:za to Demolition kopie równo. I takiego AoR w przedbiegach powala.
-
Deleted User 357
No coś TyPiwowarus pisze:Za to jak dla mnie Jugulator jest do bani, za to Demolition kopie równo. I takiego AoR w przedbiegach powala.
-
Deleted User 622
Demolka jednak lepsza od Point of Entry i od TurboŻelazny pisze:No coś TyPiwowarus pisze:Za to jak dla mnie Jugulator jest do bani, za to Demolition kopie równo. I takiego AoR w przedbiegach powala.Demolka to największa kupa w historii Priest
Nie licząc oczywiście Live In London
Ripper był najlepszy akurat na Demolce 
Słuchając Demolition mam wrażenie, że grają z jakimś przekonaniem, wypierdem, z mocą. I wokal też daje radę. A większość pozostałych płyt niby jest fajna, ale zupełnie nie czuć w nich tej potęgi, tak jakby się bali przekroczyć jakąś granicę. No i do tego zdarza im się tak znudzić słuchacza, że szok.
dokładnie. takie same odczucia (rozumiem że mówisz o priestach ogólnie nie o Demolition?Piwowarus pisze:No i do tego zdarza im się tak znudzić słuchacza, że szok.
Owszem owszem.Matek pisze:(rozumiem że mówisz o priestach ogólnie nie o Demolition? :Smile: )
grzeczniej juz teraz... 
tak jest !!!
Judas Priest zawsze miało moc, energie, wykop. Mi sie wydaje głupie stwierdzenie że na Demolce grali z przekonaniem a wcześniej nudzili O_o.
Ciężej =/= więcej mocy.
Judas Priest zawsze miało moc, energie, wykop. Mi sie wydaje głupie stwierdzenie że na Demolce grali z przekonaniem a wcześniej nudzili O_o.
Ciężej =/= więcej mocy.
wreszcie ktos rozsadny:)Clayman pisze:tak jest !!!
Ciężej =/= więcej mocy.
płyty z lat '70 - 9/10 , płyty z lat '80 - 10/10 , płyty z lat '90 - 8,5/10 , współczesne 7/10
Jugulator wogóle mi nie podszedł. Może poza Death Row, Bullet Train i Catherdal Spires. Demolka też była taka sobie. Jednak wole klasyczne Judas. British Steel czy Painkiller. Angel of Retribution czegoś już brakuje, ale też posłucham z przyjemnością.
- OldSmuggler
- -#Charlotte

Mi w Jugu najbardziej podobał się Burn in Hell
AoR jest świetny,szczególnie kawałki Wheels of Fire,Hellrider i Judas Rising. I jakoś tak "łatwiej" mi się go słucha niż np. Painkillera
Jugulator 8,5/10 AOR 7/10 > anjbardziiej z Jugulatora lubie Burn in hell i cathedral spires a z AOR revolition i Judas is risingOldSmuggler pisze:Mi w Jugu najbardziej podobał się Burn in HellAoR jest świetny,szczególnie kawałki Wheels of Fire,Hellrider i Judas Rising. I jakoś tak "łatwiej" mi się go słucha niż np. Painkillera
zapominacie o świetnym Demonizer