wiem, odbilem sie od drzwi, oczym pisze pare postów wyzejSim0n pisze:ale niestety Guga nawalio :/
METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
już nie mam tu najwięcej postów

wiem.. odpiwuedzialem na to pare postow wyzej ;p
a Storm był z nami i nie kupiłEvE pisze:Szajba, Kro i ja zakupiliśmy dziś bilety Cool
WIT jak tam przygotowania ?

Nie chce mi się czytać tych dwudziestu kilku podstron, więc zadam pytanie do ludzi z Rzeszowa, lub tych, którzy wiedzą, jak najłatwiej dojechać z dworca PKS (PKP) do klubu "Pod Palmami" ??
Jakby coś prosiłbym o info na PW, względnie na majla, lub GG
Dzięki, i do zobaczenia na koncercie w Rzeszowie (a może i Progresja się uda;))
Jakby coś prosiłbym o info na PW, względnie na majla, lub GG
Dzięki, i do zobaczenia na koncercie w Rzeszowie (a może i Progresja się uda;))
Wprawdzie setlista jest już przez Chainsaw przygotowana i ogrywana na próbach od jakiegoś miesiąca ale zespół chętnie poznałby tytuły kawałków jakie chcielibyście usłyszeć 
-
Deleted User 804
a my(przynajmniej część) chętnie poznalibyśmy setliste 
a ja mam pytanie, czy otwiera wam sie strona www.chainsaw.pl ? probuje dostac sie tam przez pol dnia i nic, a chcialam zamowic bilety na di'anno ...
!Up the Irons!
Ja to chciałbym najbardziej Na Skrzydłach Nocy usłyszeć... 
mi dzialanutshell pisze:a ja mam pytanie, czy otwiera wam sie strona www.chainsaw.pl ? probuje dostac sie tam przez pol dnia i nic, a chcialam zamowic bilety na di'anno ...
moze probojesz spod Opery (wtedy wiem ze sa problemy)
używam przegladarki Crazy Browser, a Ty?
!Up the Irons!
Mozillanutshell pisze:używam przegladarki Crazy Browser, a Ty?
Ja bym chętnie usłyszał z Electric Wizards: Deserted Land, Guardian of the Ice Void oraz Otchłan. Natomiast z The Journey Into The Heart Of Darkness mile widziane by było: Na Skrzydłach Nocy, Welcome To Hell i Dying Hope
Dying PopeAbstract pisze:i Dying Hope
Źle podpisane mp3.WIT666 pisze:Dying PopeAbstract pisze:i Dying Hope
co wy widzicie w tym kawałku ? oki jest spoko dobry ael na tej pycie jest wiele lepszych utworówAbstract pisze:Welcome To Hell

heh cięzko powiedziecm bardzo trudno wybrac najlepsze kawalki z TJITHODSir Saw pisze:zespół chętnie poznałby tytuły kawałków jakie chcielibyście usłyszeć
Sir Saw
EW - najbardziej Guardian!!! czekam az wreszcie go uslysze.. co prawda chyba juz go slyszalem ale wtedy bylem na koncercie niewiele znajac Chainsaw wiec nie pamietam nawet .. poza tym obojetnie: Otchlan, Mechanism Of Inspiration, On The Edge Of The World, Harbinger, Spiritual Resolution..
TJITHOD - koniecznie the begining.. wiem ze Wam sie przejadl ale fani go uwielbiaja
chyba jeden z lepszychkawalkow w ogole
do tego obojetnie Bitter Thoughts, welcome to hell, impatient, Destroying the Madness i bardzo bardzo bardzo The Mourning Song ale wiem ze toego nie zagracie 
EW - najbardziej Guardian!!! czekam az wreszcie go uslysze.. co prawda chyba juz go slyszalem ale wtedy bylem na koncercie niewiele znajac Chainsaw wiec nie pamietam nawet .. poza tym obojetnie: Otchlan, Mechanism Of Inspiration, On The Edge Of The World, Harbinger, Spiritual Resolution..
TJITHOD - koniecznie the begining.. wiem ze Wam sie przejadl ale fani go uwielbiaja
z EW : Mechanism Of Inspiration i On The Edge Of The World mi sie marzą bardzo a do tego albo Guardian nma ktorego napalił sie Sim0n (
) albo Harbinger
TJITHOD
a do tego: na skrzydłąch nocy i kawalek z zajebstym intrem (restza tez wymaita ale intro mnie rozwala na czesci pierwsze) a mianowicie: IN FLAMES! :rocx
TJITHOD
podpisuje sie pod tym wszystkimi kończynami jakie posiadamSim0n pisze:koniecznie the begining.. wiem ze Wam sie przejadl ale fani go uwielbiaja Smile chyba jeden z lepszychkawalkow w ogole Smile

FINALLY I WON SOMETHING!!!!!!!!!! :beer :solo :rocx
Poland rulez, see you in Katowice
Poland rulez, see you in Katowice
^^ czyzby ktoś z czech ?