Nie. Proponuję kontakt z Shortcut'em:Premus pisze:Czy są juz wiadomości na temat wyjazdu autobusem i to co wcześniej pytałem?
tomek@shortcut.pl
info@shortcut.pl
071 793 00 27
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Nie. Proponuję kontakt z Shortcut'em:Premus pisze:Czy są juz wiadomości na temat wyjazdu autobusem i to co wcześniej pytałem?
Ale o co Ci chodzi, bo nie zrozumiałem?SAPER pisze:Absurdem jest stawianie jakiś beznadziejnych barierek na hali ! Nigdy przedtem tego nie było , ale widocznie zespół za mało zarabia na biletach i musi sobie fanów kupować w ten sposób .

Nie zapominaj, że w końcu jesteśmy fanatykami zespołu, który już dawno skonałFreeze pisze:Tak, a my ich uwielbiamy i idziemy jak baranki na rzeź
Tak samo jak czepianie się, że barierki są symbolem komercji. I radość grania - gdyby jej nie było mogliby równie dobrze odegrać całość setlisty na stołeczkach i grzecznie zejść ze sceny [edit]ew. stojąc jak kołki z wyraźnym znudzeniem coś tam sobie brzdąkając.ani to zabawne, ani mądre, ani sprytne
nie zrobią tego, bo to się nie sprzeda przed ludźmi. otwórz oczy. mi nic nie jest do tego, ze ktoś lubi tę muzykę, ok, ale niech też widzi jak to wygląda na prawdę.Freeze pisze:Tak samo jak czepianie się, że barierki są symbolem komercji. I radość grania - gdyby jej nie było mogliby równie dobrze odegrać całość setlisty na stołeczkach i grzecznie zejść ze sceny [edit]ew. stojąc jak kołki z wyraźnym znudzeniem coś tam sobie brzdąkając.