Najlepszy utwór zamykający płytę
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór zamykający płytę
Journeyman, swietne zakonczenie
postawiłem na como estais amigos, jak usłyszałem pierwszy raz to mnie zaczarował odrazu 
O kurcze, jaki trudny wybór...
Fear Of The Dark, The Legacy, Journeyman, Iron Maiden, Rime Of The Ancient Mariner, Only The Good Die Young, The Thin Line Between Love & Hate... Bardzo trudny wybór. Ale obecnie przeżywam fascynację "The Legacy" i tą opcję zaznaczę w ankiecie
Fear Of The Dark, The Legacy, Journeyman, Iron Maiden, Rime Of The Ancient Mariner, Only The Good Die Young, The Thin Line Between Love & Hate... Bardzo trudny wybór. Ale obecnie przeżywam fascynację "The Legacy" i tą opcję zaznaczę w ankiecie
wybór prze trudny postawiłem jednakze na HBTN oraz na marynarza
-
The Burczax
- -#Moonchild

Mój głos poszedł na Hallowed be thy name.
Trudno powiedzieć wszystkie wymienione są niesamowite w zależności od płyty i okresu powstania ale najbardziej chyba THE RIME .....
łups de IRON
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

The Thin Line Between Love And Hate
-
Paschendale
- -#Wrathchild

Only the Good Die Young :rocx
Zresztą, większość z wymienionych kawałków to killery.
Zresztą, większość z wymienionych kawałków to killery.
Fear of The Dark dla mnie niezaprzeczalnie jest najlepszym zamykającym kawałkiem, ma niezwykły klimat. To absolutnie doskonały kawałek.
nie ma i nie będzie (niestety) lepszego kawałka niż zamykający BNW :solo
... jest przepiękny, nigdy się nie nudzi, i mozna przy nim niemal uronić łzę...........................................
... jest przepiękny, nigdy się nie nudzi, i mozna przy nim niemal uronić łzę...........................................
KMFDM
to tak jak przy FOTD.Greddo pisze:mozna przy nim niemal uronić łzę...........................................
E no Ty mnie chyba prześladujesz
Ps. masz lux siga
Co ja mam? (serious)Eddie69 pisze:masz lux siga
nie przesladuje Cię tylko jesteś w tej chwili jedyną osobą pisząca coś na tym forum w tym czasie, więc staram się być trendy i nadążać.
Przy tym kawałku to ja nie wiem co bym musiał robić by uronić łzę. XDEddie69 pisze:to tak jak przy FOTD.
KMFDM
podoba mi sie Twa sygnatura w podpisie.Greddo pisze:Co ja mam? (serious)
Ja nie muszę nic robić, kawałek jest smentny i robi mi się smutno, że kończy się płytaGreddo pisze:Eddie69 napisał:
to tak jak przy FOTD.
Przy tym kawałku to ja nie wiem co bym musiał robić by uronić łzę. XD
no to ładnym fanem jesteś...
bo ja przezywam TTLBLiD jak nie wiem co... dla mnie jest to otwór ponadczasowy i wznisłe partie pod koniec jegoż powodują zazwyczaj u mnie poczucie wzruszenia, konsternacji....... to jednak chyba coś bardziej wartościowego niż coś co opisałeś...
bo ja przezywam TTLBLiD jak nie wiem co... dla mnie jest to otwór ponadczasowy i wznisłe partie pod koniec jegoż powodują zazwyczaj u mnie poczucie wzruszenia, konsternacji....... to jednak chyba coś bardziej wartościowego niż coś co opisałeś...
KMFDM
Każdy odczuwa na swój sposób.
a muszęGreddo pisze:tylko, że nie opisałeś swojego sposobu kolego. Razz Wink
lol
dawaj
... a tak na poważnie, to raczej jest oczywiste że muzykę odczuwamy w bardzo glęboki sposób. (bez skojarzeń bo zadźgam nożem)... wszyscy.
dawaj
... a tak na poważnie, to raczej jest oczywiste że muzykę odczuwamy w bardzo glęboki sposób. (bez skojarzeń bo zadźgam nożem)... wszyscy.
KMFDM
dobra, nie małem zadnych skojarzeń, a przynajmniej nie sprośneGreddo pisze:bez skojarzeń bo zadźgam nożem
dla mnie tez jest to oczywiste.Greddo pisze:to raczej jest oczywiste że muzykę odczuwamy w bardzo glęboki sposób