Ale przeciez maja na tym dodatkowy zarobek i to nie maly.WICKER MAN pisze:Bo są firmą fonograficzną/dystrybucyjną i nie mają ludzi ani czasu, żeby zajmować się organizowaniem koncertów.
Festiwale w 2007? Pogłoska...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Festiwale w 2007? Pogłoska...
Ale może nie opłaca im się zatrudniać specjalnych ludzi który raz na dwa lata organizują koncert. Albo się na Mysticu 05 nieco przejechali.sekcjazwlok pisze:Ale przeciez maja na tym dodatkowy zarobek i to nie maly.
-
Deleted User 1499
No nie powiedzialbym 30tys masek to nie najgorszy wynik.Piwowarus pisze:Albo się na Mysticu 05 nieco przejechali.
wedlug mnie cienki...bo wiecej na Metallice bylo...ogolnie chyba to swiadczy ze wiekszosc polskich fanow jest za mlodych na koncert badz jest za daleko, bowiem jest tu pewna nieproporcja miedzy iloscia sprzedanych plyt a ludnoscia na koncertach 
-
Deleted User 1499
Ile bylo na Metallice?60tys? W sumie nie najlepszy wynik ale i tak na tym sporo zarobili.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na Metallice 45.000.
A kto organizował koncert Mety? Może o tym ,że Mystic nie będzie już organizował koncertów zadecydowały jakieś inne powody o których my się nie dowiemy?
Metę organizował nie istniejący już Odyssey
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Odyssey/Live Nation.Abstract pisze:A kto organizował koncert Mety? Może o tym ,że Mystic nie będzie już organizował koncertów zadecydowały jakieś inne powody o których my się nie dowiemy?
Nie wiem, słyszałem jedynie, że Mystic nie będzie już robił koncertów.
Jakiś zacofany jestem nic nie wiem ostatniocellman pisze:Metę organizował nie istniejący już Odyssey
ODYSSEY nie istnieje, MYSTIC zrezygnowal z koncertow....
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Zmienił właścicieli i szyld, ale jadnak jako Live Nation istnieje. A Mystic o nieorganizowaniu koncertów pisał już pod koniec 2005 rokuBudziol pisze: ODYSSEY nie istnieje
Ale Wardzała tak mówil nie mowil nie wiedzialem ze juz konkretne decyzje zapadly.
Natomiast jesli to tylko zmiana szyldu to moze oni zorganizuja nam koncert MAIDEN
Natomiast jesli to tylko zmiana szyldu to moze oni zorganizuja nam koncert MAIDEN
wogule jest jeszcze jakas agencja zajmojaca sie koncertami w tym kraju ??
Chyba jedynie Radio Maryja koncerty chórków parafialnych organizuje.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Najpoważniejsza to nadal Odyssey/Live Nation.spioch pisze:wogule jest jeszcze jakas agencja zajmojaca sie koncertami w tym kraju ??
www.livenation.pl
Myślę, że to oni organizowaliby ewentualny koncert Maiden w Polsce...
No jak udało im się Genesis ściągnąć do Polski to myśle, że można liczyć na koncert w Polsce 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ja tam bym się specjalnie niepodpalałPhantom22 pisze:można liczyć na koncert w Polsce
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ponoć w przeciągu tygodnia mają zostać ogłoszone daty koncertów w 2007 roku - w Ameryce Południowej, Północnej i w Europie. Nie wiem na ile prawdziwa jest ta informacja, ale pochodzi z dosyć wiarygodnego źródła.
Trzymamy kciuki
Ciekawi mnie gdzie w Polsce odbyłoby się to tym razem.
W Warszawie !