Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
miki, ale to losowanie jest przywilejem członków IMOC i FC. Nikt nikomu nie każe się do tego FC zapisywać. Dla niektórych z nas był to co prawda bodziec ostateczny, ale nie w tym rzecz. A pod barierkę będzie się można dostać i bez opaski. Nawet na zdjęciach z Aalborg z wczoraj widać, że nie wszyscy przy barierce mają opaskę.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Opaski były tylko dla członków oficjalnego i wirtualnego Fan Klubu (IMFC i IMOC). Nikt za nie nie płacił - co więcej są imienne i handel nimi jest zabroniony. Chodziło o to, żeby umożliwić klubowiczom ułatwienie w dostaniu się pod barierki. Wiele zespołów robiło podobne akcje i nie wiem co w tym dziwnego...
tzn.będzie odrębny sektor na płycie ?
no to nie kumam po co te opaski
Wejdą na halę godzinę wcześniej. A opaski, to ich znak rozpoznawczy 
dzięki za wyjaśnienie
Ee tam znak rozpoznawczy. Dziś na IMOC napisali, że będą je przecinać i zabierać zaraz po wejściu do hali.Piwowarus pisze:Wejdą na halę godzinę wcześniej. A opaski, to ich znak rozpoznawczy Wink
Dziwi mnie to i szkoda, bo fajna pamiątka zawsze by była.
a to niby dlaczego??
Na tej opasce nie jest napisany na jaki koncert jest przeznaczona?? wtedy faktycznie moglyby byc jakies przekrety, ale bez przesady
Na tej opasce nie jest napisany na jaki koncert jest przeznaczona?? wtedy faktycznie moglyby byc jakies przekrety, ale bez przesady
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Są jakoś znakowane - mają chyba specjalne numery przypisane danej osobie. W każdym razie przed wejściem będą sprawdzać dowody tożsamości.Szymon pisze:a to niby dlaczego??
tak osoba ktora wygrala musi byc, ale widze furtke dla gosci - zawsze zamiast jednego moze by sie udalo wprowadzic wiecej
Kurtki zostawiamy w autokarze czy w szatni? osobiscie wolalbym w autokarze, tylko nie wiem co z dokumenatmi i kasa, moze powierzyc jakies zaufanej osobie, ktora bedzie siedziala caly czas w busie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Osobiście radziłbym jednak w szatni, bo stanie w zimnie przez godzinę może się źle skończyć.Deep pisze:Kurtki zostawiamy w autokarze czy w szatni? osobiscie wolalbym w autokarze, tylko nie wiem co z dokumenatmi i kasa, moze powierzyc jakies zaufanej osobie, ktora bedzie siedziala caly czas w busie
Oczywiście jak ktoś ma opaski uprawniające do wcześniejszego wejścia do hali to ponoć zdąży kupić pamiątki, pójść do szatni i zająć najlepsze miejsce pod barierką.
Skoro rozmawiacie o takich przyziemnych sprawach to bede mial wielka prosbe do kogos z opaska aby zajal sie moja kurtka i odniosl do szatni, co postaram sie wynagrodzic :beer dzieki temu bede mogl stanac blizej barierek, a wraz ze mna bialo-czerwona flaga.
Co do napisu to jednak postawie na patos i napisze na niej: polish fans always loyal
Co do napisu to jednak postawie na patos i napisze na niej: polish fans always loyal
A ja się zastanawiam czy nie zostawić w busie. We Wrocku z gorączką 38-39 stopni zostawiłem w samochodzie i przeżyłem, a kolejka do szatni była wielka. Teraz niby mam opaskę, ale odebrać będzie problem. Zobaczę jaka temperatura będzie... 
Dziku --> Jak się żadna dziewczyna nie zgłosi to wybiorę kogoś z FC, kto dostanie opaskę. Może Ci się poszczęści.
Dziku --> Jak się żadna dziewczyna nie zgłosi to wybiorę kogoś z FC, kto dostanie opaskę. Może Ci się poszczęści.
Madril i inni pamiętajcie i o mnie 
No ja tak to sobie wymyśliłem, że jak się do jakiejś daty nie zgłosi żadna dziewczyna, to się jakiś konkurs zorganizuje albo coś w tym stylu.
Powinno być sprawiedliwie. 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A co Ty się tak tych dziewczyn uczepiłeś?Madril pisze:No ja tak to sobie wymyśliłem, że jak się do jakiejś daty nie zgłosi żadna dziewczyna, to się jakiś konkurs zorganizuje albo coś w tym stylu.Powinno być sprawiedliwie.
Może próbuje ukryć swoją homoseksualną orientację.WICKER MAN pisze:A co Ty się tak tych dziewczyn uczepiłeś?Madril pisze:No ja tak to sobie wymyśliłem, że jak się do jakiejś daty nie zgłosi żadna dziewczyna, to się jakiś konkurs zorganizuje albo coś w tym stylu.Powinno być sprawiedliwie.
![]()
Ze mną Natalia wchodzi.
Może jakaś by chciała pod barierką być, a im chyba ciężej się dostać... Ale żadna się nie zgłasza, więc pewnie żadna nie chce.WICKER MAN pisze:A co Ty się tak tych dziewczyn uczepiłeś?![]()
Hmm... Albo wszystkie z FC już sobie zapewniły wejście.